Skip to main content

Minicruise Oslo - Kiel | Bestill reisen hos Bennett

colorline-kielcruise-oslofjorden

Lyst til å finne på noe et par dager? Ønsker du en kort og opplevelsesrik miniferie er et minicruise med Color Line mellom Oslo og Kiel en god løsning. Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser - der finner du alt på ett sted. Det er mulig å gå i land i Kiel, mot fremvisning av gyldig koronapass eller godkjent negativ koronatest.  

Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. 

Om bord kan du shoppe i taxfree eller i merkevarebutikker med gunstige priser og godt utvalg. Skipene byr også på en rekke opplevelser og aktiviteter for hele familien; Fantastisk show med sangere og dansere, live musikk og DJ, ColorSpa og Casino, badeland, spillehall og Teens Plaza. Og mye, mye mer!

På Color Magic og Color Fantasy finner du et bredt utvalg av restauranter og spistesteder, fra pizzeria, buffetrestaurant og à la carte restaurant med havutsikt, til eksklusiv gourmetrestaurant med mat av ypperste klasse.

Gratis endring og avbestilling - få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 31. januar, med avreise i 2022, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

Priseksempler | Kielcruise med Color Line:   
2 døgns cruise med Color Magic eller Color Fantasy fra Oslo til Kiel. Avreise 1400 fra Oslo, ankomst 1000 i Kiel, avreise 1400 fra Kiel og ankomst Oslo 1000. Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar.     

Fra 678,-

  • Pr. person når 2 deler lugar
  • 2 døgns cruise Oslo - Kiel t/r
  • 3 - stjerners innvendig lugar

Generelt for alle typer cruise med Color Line Oslo - Kiel: Tillegg for bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang. Ev. kampanjerabatter er fratrukket i prisen ovenfor. 

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Høres det fristende ut med en reise til Kiel? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Moro for store og små om bord på Color Line. Foto: Color Line

Lukk »

Søk reise