Skip to main content

Minicruise Oslo - Kiel | Bestill reisen hos Bennett

colorline-kielcruise-oslofjorden

Reis uten karantene! Lyst til å finne på noe et par dager? Ønsker du en kort og opplevelsesrik miniferie er et minicruise med Color Line mellom Oslo og Kiel en god løsning. Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser - der finner du alt på ett sted. Color Line seiler kun med gjester som går om bord i Oslo, og det er ikke mulig å gå i land i Kiel. Du må derfor ikke i karantene når du kommer hjem.

Nyt god mat og drikke, slapp av i spa-avdelingen og la deg underholde av musikalshow hver kveld. Taxfree-butikkene er åpne. Velkommen om bord til en trygg opplevelsesreise på havet, uten karantene når du kommer hjem.

Dersom myndighetene oppdaterer reiserådene til Tyskland, kan endringer forekomme.

Om bord kan du shoppe i taxfree eller i merkevarebutikker med gunstige priser og godt utvalg. Skipene byr også på en rekke opplevelser og aktiviteter for hele familien; Fantastisk show med sangere og dansere, live musikk og DJ, ColorSpa og Casino, badeland, spillehall og Teens Plaza. Og mye, mye mer!

På Color Magic og Color Fantasy finner du et bredt utvalg av restauranter og spistesteder, fra pizzeria, buffetrestaurant og à la carte restaurant med havutsikt, til eksklusiv gourmetrestaurant med mat av ypperste klasse.

Priseksempler | Kielcruise med Color Line:   

2 døgns cruise med Color Magic eller Color Fantasy fra Oslo til Kiel. Avreise 1400 fra Oslo, ankomst 1000 i Kiel, avreise 1400 fra Kiel og ankomst Oslo 1000. Frapris gjelder per person på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar.     

Fra 758,-

  • Pr. person når 2 deler lugar
  • 2 døgns cruise Oslo - Kiel t/r
  • 3 - stjerners innvendig lugar

Generelt for alle typer cruise med Color Line Oslo - Kiel: Tillegg for bedre lugartype og singel lugar. Prisene varierer fra avgang til avgang.

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. 

Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Lukk »

Søk reise