Tilbud med Celebrity Cruises

Bestill hos et av våre byråer
Bennett Ferie Elverum
elverum@bennettnorway.no
Bennett Ferie Asker
ferie.asker@bennettnorway.no
Bennett Ferie Måløy
maloy@bennettnorway.no
Bennett Ferie Hønefoss
honefoss@bennettnorway.no

Tilbudet gjelder kun nye, individuelle bestillinger. Ved endringer i bestillingen kan tilbudet endres eller bortfalle.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Vil du oppleve moderne og luksuriøse skip som tar deg til de mest fantastiske destinasjonene i verden? Celebrity Cruises tilbyr unike opplevelser i spektakulære omgivelser. Celebrity Cruises har vunnet flere priser og utmerkelser for sitt kjøkken, servicenivå og elegante skip og har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline". Bestill senest 3. juni og få gode tilbud!  


Bestill senest 3. juni og person 1 og 2 i lugaren får 30% rabatt og 3. og 4. person i lugaren seiler fra kun 1.499,-. Tilbudet gjelder utvalgte cruise, unntak for cruise til Galapagos og i Alaska, med avreise i perioden 10. april 2024 - 30. april 2026, og gjelder for alle lugarkategorier.


I tillegg til rabatten kan du få opp til 2.200,- til bruk om bord (jo bedre lugar og lengre cruise, jo høyere beløp) samt rabatter på flybilletter.

Det elegante bassengdekket på Celebrity Edge. Foto: Celebrity Cruises

Bennett Ferie hjelper deg
Våre reiseeksperter hjelper deg med å finne skipene og avgangene som passer for deg. Vi gir deg tips, råd og hjelper deg med bestillingen. Kanskje ønsker du å utvide cruiseferien med noen dager på stranden eller i storbyen i for- eller etterkant?


Celebrity Cruises har skip av høy standard, blant annet de tre nye, fantastiske skipene Celebrity Beyond, Celebrity Edge og Celebrity Apex.


Om bord på Celebrity Cruises lever man etter mottoet "exeed expectations", noe som innebærer at gjesten alltid skal føle seg ekstra godt ivaretatt. Celebrity Cruises seiler over hele verden, og har blant annet mange spennende ruter i Karibien og Middelhavet.


Celebrity Cruises tilbyr førsteklasses cruise i et stort format. Om bord kan du blant annet nyte gourmetmat som både smaker godt og ser flott ut. Skipene har ett stort fokus på SPA og velvære og har et fantastisk servicenivå med en ansatt pr. to gjester.  Rederiet har i flere år blitt kåret til "Best premium cruiseline".

Sunset Bar, Celebrity Beyond. Foto: Celebrity Cruises