Skip to main content

Hurtigruten tilbud - Norskekysten

hurtigruten-lofoten-ms-finnmarken
hurtigruten-ms-finnmarken-geiranger
hurtigruten-norskekysten-havorn
hurtigruten-ms-polarlys-jacuzzi
hurtigruten-norskekysten-kongekrabbe
hurtigruten-lofoten-fjelltur
hurtigruten-ms-finnmarken-norge
hurtigruten-norskekysten-nordlys
hurtigruten-rib-norskekysten
hurtigruten-richard-with-trollfjorden

Oppfyll drømmen om norskekysten. Hurtigruten seiler langs kysten hver dag hele året, og har gjort det de siste 125 årene, noe som er helt unikt. Opplev de vakre fjordene våre, sjarmerende havner, spennende utflukter og det deilige avslappende livet om bord på komfortable Hurtigruteskip. Spør oss - vi kan Hurtigruten! 

Hurtigruten spanderer flyreisen fra Oslo

Hurtigruten spanderer flyreisen fra Oslo på reiser i 2019 på strekningene Bergen-Kirkenes-Bergen (12 dager), Kirkenes-Bergen (6 dager) og Bergen-Kirkenes (7 dager). Bestill senest 31. oktober 2018. Avreiseperiode i hele 2019 på strekningen Bergen-Kirkenes-Bergen. Kirkenes-Bergen og Bergen-Kirkenes gjelder for avreise i perioden april til og med september 2019. Les mer og se priseksempler her.

2.000,- i rabatt på reiser langs norskekysten

Hvis du ikke reiser fra Oslo og kan benytte deg av tilbudet hvor Hurtigruten spanderer flyreisen, kan du i stedet for få 2.000,- i rabatt på reiser langs norskekysten. Spar 2 000,– pr. person på alle reiser over 5 døgn i 2019. Priseksempel inkl. rabatt og helpensjon: fra 8 570,– pr. person (Trondheim-Kirkenes-Trondheim, avr. april 2019). Bestilles senest 31. oktober 2018. Les mer og se priseksempler her. 

Jubileumstilbud

2018 blir et spesielt år for Hurtigruten. Hver dag siden 1893 har de seilt langs norskekysten – og fremdeles er dette en helt unik opplevelse. Dette feires med et jubileumstilbud på utvalgte reiser langs norskekysten fra kun 1893,- pr. person, nye strekninger til denne prisen kommer til salgs hver måned. 

Tilbud som gjelder ved bestilling senest 30. september er reiser i november 2018 på strekningene Trondheim-Bergen (2 dager) og Kirkenes-Tromsø (1,5 dager). 

Barn gratis i høstferien

I perioden 24. september til og med 31. oktober reiser barn fra 4 til 15 år helt gratis i 2-, 3-, og 4-sengslugar. Tilbudet er gyldig dersom du bestiller senest 30. september på strekningene Bergen-Kirkenes og Kirkenes-Bergen.  

Få en smakebit av hva du kan oppleve på en reise langs vår vakre kyst: 

En reise med Hurtigruten blir hva du gjør den til selv. Nyt skipets fasiliteter eller bli med på fartsfylte, interessante utflukter langs kysten vår. En reise med Hurtigruten er også en reise i verdens beste matfat, så her er det bare å nyte. 

Uansett når på året du reiser, tilbyr Hurtigruten spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Det er ikke for ingenting at Hurtigrutens reise langs Norskekysten beskrives som "verdens vakreste sjøreise". 

Hurtigruten gir deg den ultimate opplevelsen av dramatiske fjorder, dyreliv og nordlys på nært hold. Uansett årstid er alle seilaser med Hurtigruten unike og skapt for å vekke din indre oppdagelsesreisende.

Lukk »

Søk reise