Skip to main content

Hurtigruten tilbud - Norskekysten

Geirangerfjorden. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Fiskeskøyte i Lofoten. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Høst på Norskekysten. Foto: Nina Helland/Hurtigruten
Jacuzzi om bord MS Polarlys. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Fjelltur i Lofoten. Foto: Rune Kongsro/Hurtigruten
Kajakktur i Lofoten. Foto: Rune Kongsro/Hurtigruten
Fjelltur. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten

Oppfyll drømmen om norskekysten. Hurtigruten seiler langs kysten hver dag hele året, og har gjort det de siste 125 årene, noe som er helt unikt. Opplev de vakre fjordene våre, sjarmerende havner, spennende utflukter og det deilige avslappende livet om bord på komfortable Hurtigruteskip. Spør oss - vi kan Hurtigruten! 

Jubileumstilbud!

2018 blir et spesielt år for Hurtigruten. Hver dag siden 1893 har de seilt langs norskekysten – og fremdeles er dette en helt unik opplevelse. Dette feires med et jubileumstilbud på utvalgte reiser langs norskekysten fra kun 1893,- pr. person, nye strekninger til denne prisen kommer til salgs hver måned. 

Nytt tilbud som gjelder ved bestilling senest 31. juli er reiser i september 2018 på strekningene Trondheim-Bergen (2 dager). 

Få en smakebit av hva du kan oppleve på en reise langs vår vakre kyst: 

En reise med Hurtigruten blir hva du gjør den til selv. Nyt skipets fasiliteter eller bli med på fartsfylte, interessante utflukter langs kysten vår. En reise med Hurtigruten er også en reise i verdens beste matfat, så her er det bare å nyte. 

Uansett når på året du reiser, tilbyr Hurtigruten spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Det er ikke for ingenting at Hurtigrutens reise langs Norskekysten beskrives som "verdens vakreste sjøreise". 

Hurtigruten gir deg den ultimate opplevelsen av dramatiske fjorder, dyreliv og nordlys på nært hold. Uansett årstid er alle seilaser med Hurtigruten unike og skapt for å vekke din indre oppdagelsesreisende.

Lukk »

Søk reise