Skip to main content

Hurtigruten tilbud - Norskekysten

Geirangerfjorden. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Fiskeskøyte i Lofoten. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Høst på Norskekysten. Foto: Nina Helland/Hurtigruten
Jacuzzi om bord MS Polarlys. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten
Fjelltur i Lofoten. Foto: Rune Kongsro/Hurtigruten
Kajakktur i Lofoten. Foto: Rune Kongsro/Hurtigruten
Fjelltur. Foto: Agurtxane Concellon/Hurtigruten

Jubileumskampanje 2018: 
Hurtigruten har seilt langs norskekysten siden 1893 og feirer 125 års jubileum! Hurtigruten feirer ved å legge ut tilbud på utvalgte reiser langs norskekysten fra kun 1.893,-. Tilbud som gjelder ved bestilling senest 31. mai er reiser i juli 2018 på strekningene Trondheim-Bergen (2 dager). 
 

Lanseringskampanje på Hurtigruten for neste år:
Hurtigruten spanderer opptil 2.500,- til å bruke ombord på reiser langs norskekysten for sesongen 2019-2020. Må bestilles innen 15.juli 2018. Kan benyttes til utflukter, butikk, restauranter og barer ombord. Gjelder på strekningen Bergen-Kirkenes-Bergen (12 dager). På strekningen Bergen-Kirkenes (7 dager) og Kirkenes-Bergen (6 dager) får man kr.1 000,- pr. person til bruk ombord. Tilbudet gjelder for avreise i perioden 1. april 2019 - 31. mai 2020 i lugarkategori select & Platinum. 

Det lønner seg å være tidlig ute med å bestille ferien!

Oppfyll drømmen om norskekysten. Hurtigruten seiler langs kysten hver dag hele året, og har gjort det de siste 125 årene, noe som er helt unikt. Opplev de vakre fjordene våre, sjarmerende havner, spennende utflukter og det deilige avslappende livet om bord på komfortable Hurtigruteskip. Spør oss - vi kan Hurtigruten! 

 

Få en smakebit av hva du kan oppleve på en reise langs vår vakre kyst: 

En reise med Hurtigruten blir hva du gjør den til selv. Nyt skipets fasiliteter eller bli med på fartsfylte, interessante utflukter langs kysten vår. En reise med Hurtigruten er også en reise i verdens beste matfat, så her er det bare å nyte. 

Uansett når på året du reiser, tilbyr Hurtigruten spennende eventyr spekket med fantastisk natur og aktive friluftsopplevelser. Det er ikke for ingenting at Hurtigrutens reise langs Norskekysten beskrives som "verdens vakreste sjøreise". 

Hurtigruten gir deg den ultimate opplevelsen av dramatiske fjorder, dyreliv og nordlys på nært hold. Uansett årstid er alle seilaser med Hurtigruten unike og skapt for å vekke din indre oppdagelsesreisende.

Lukk »

Søk reise