x
No items found.
Sol & Bad

Krabi - Ao Nang og Koh Lanta | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Vi har laget et reiseforslag til Krabi, et fantastisk reisemål med mer enn 130 øyer, små laguner og kritthvite strender, omgitt av dramatiske kalksteinsklipper og mangroveskoger.

Lyst på sol og varme? Vi har laget et reiseforslag til Ao Nang og Koh Lanta på Krabi i mars. Krabi i Thailand er et fantastisk reisemål, kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og imponerende kalksteinsklipper. Nyt en herlig ferie i fantastiske omgivelser og en avslappende atmosfære.


Fra midt i november til mars er det størst muligheter for å få flott vær, og vårt reiseforslag er i mars. Høysesongen er fra desember til slutten av januar. NB! Man kan ofte få gode priser i Khao Lak og Krabi i sommerferien, under regntiden.


På en ferie i Krabi kan du ta båtturer og utforske de mange, vakre øyene i området. Snorkling er også populært, og liker du klatring kan du prøve deg i kalksteinsklippene ved Railay Beach. En annen populær utflukt er til nasjonalparken Khao Sok, hvor du blant annet kan oppleve jungelvandring og kajakkpadling.


Reiseforslag | Reise til Ao Nang og Koh Lanta Krabi i Thailand:


Fly Oslo - Krabi t/r, 8 netter i Ao Nang på 4 - stjerners Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort og 6 netter i Koh Lanta på 4 - stjerners Twin Lotus Koh Lanta (hotell kun for voksne).


Fra 30.695,-
pr. person for reise 5. - 19. november 2024


Reiseforslaget inneholder:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Krabi t/r, bagasje inkl. (TG via BKK)
  • Transport flyplass - hotell i Ao Nang, hotell i Koh Lanta - flyplass  
  • Opphold Avani Ao Nang, 8 netter, Avani Superior Room, frokost inkl.
  • Opphold Twin Lotus i Koh Lanta, 5 netter, Villa med privat basseng, frokost inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Husk at dette kun er et forslag og det er fullt mulig å forkorte eller forlenge oppholdet, endre bosteder eller reiserute.


Frister det med en reise til sol og varme i Thailand? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vår reisekonsulent Siri har satt opp dette reiseforslaget, ta gjerne kontakt på telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.


Ao Nang i Krabi

Ao Nang er en herlig destinasjon i Krabi, kjent for sin vakre strand, klare vann og avslappende atmosfære. Nyt solen og bade i det krystallklare havet eller du kan ta en longtailbåt for å utforske de omkringliggende øyene. Langs strandpromenaden er det et godt utvalg av restauranter, barer og butikker. Ao Nang er et paradis for deg som elsker sol og strand. Om kvelden kan du nyte smakfulle lokale retter mens du sitter med tærne i sanden på en av de mange koselige restaurantene langs stranden. Ao Nang er Krabis mest populære feriemål, men tempoet er rolig og byen føles aldri overfylt.


I Ao Nang finnes det en rekke dykkesenter som tilbyr dykkerkurs og snorkleturer. De nærliggende øyene i Ao Nang Bay er relativt lett tilgjengelige via longtailbåter, og i motsetning til mange av de mer kjente dykkeområdene rundt Phi Phi, er ikke øyene rundt Ao Nang overfylte med besøkende. Vi anbefaler også at du prøver Thai-massasje i en av de mange salongene som tilbyr dette. Andre aktiviteter som tilbys er blant annet rideturer langs stranden, kajakk- og sykkelturer i området.


I Ao Nang foreslår vi at du bor på 4 - stjerners Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort. Hotellet ligger ca. 300 m fra stranden, nær butikker og fornøyelser. På hotellet er det 24-timers resepsjon, turistinformasjon, restaurant, barer, kafeteria, wifi (ekstra gebyr), basseng, treningsrom og vaskeri. Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort har romslige rom med utsikt over det grønne, frodige, tropiske landskapet. Til Aonang Beach med hvit sand og blått vann er det kun en 5-minutters spasertur.

Avani Ao Nang Cliff Krabi Resort. Foto: WebBeds
Koh Lanta på Krabi

Koh Lanta ligger sør for Phi Phi øyene og er et herlig reisemål for deg ønsker en avslappende ferie i vakre omgivelser. Koh Lanta byr på en rekke fine sandstrender ut mot Andamanhavet, hvor du kan nyte lange dager med sol og hav og avslutte med en magisk solnedgang. Som en avveksling til strandlivet kan du for eksempel besøke Ban Sala Dan, Koh Lanta's "hovedstad", som er bygget på påler i vannet nord på øya. Her kan du utforske de lokale restaurantene og kanskje ta en titt på markedet.


Forholdene på Koh Lanta er små, og alt skjer i nærheten av stranden. Koh Lanta er et av de nyere reisemålene i Krabi og domineres fortsatt av thaier, noe som gjør at du bor tett på hverdagslivet, langt borte fra neonlys og støyende musikk. Til Koh Lanta reiser du for å koble ut, reise på dagsutflukter og se solen gå ned over Det indiske hav, gjerne på en hyggelig strandbar, med en iskald Singha i hånden og en deilig thailandsk rett på tallerken.


Vårt hotellforslag i Koh Lanta er 4 - stjerners Twin Lotus Koh Lanta, et hotell som er kun for voksne. Twin Lotus Koh Lanta ligger i den nordlige delen av Lanta Yai ved den vakre, 3 km lange Klong Dao-stranden i Krabi. Hotellet har 2 svømmebasseng, fitnessenter og muligheter for yoga. Vårt forslag er med rom med eget basseng.

Et av rommene med eget basseng på Twin Lotus Koh Lanta. Foto: WebBeds
Twin Lotus Koh Lanta ligger rett på stranden. Foto: WebBeds
Krabi - Ao Nang og Koh Lanta

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Krabi - Ao Nang og Koh Lanta
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.