x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Parga | Bestill sydenturen hos Bennett Ferie

En reise til Parga byr på en idyllisk småby omgitt av frodige grønne åser, flotte strender og hav. Bestill reisen hos Bennett Ferie.

Legg sydenturen til Parga, en gresk perle. Parga er omgitt av frodige, grønne åser, flotte strender og hav og byr på romantisk småbyidyll med mange uterestauranter hvor du kan nyte herlige måltider. Nyt sol og strandliv i sjarmerende atmosfære i Parga.


Noe bilder og tekst: Apollo


Til Parga kan du reise på chartertur med Apollo (avganger fra Stavanger og Oslo) og Ving (fra Oslo). Vårt reise- og priseksempel er med Apollo til Parga med 4-stjerners Parga Beach, et hotell hvor vår reisekonsulent Veronica trivdes veldig godt, og som også er anbefalt av vår reisekonsulent Ann Elisabeth i Måløy.


Priseksempel | 7 netters reise til Parga med Apollo:


Fly Oslo - Parga t/r, bo 7 netter på 4 - stjerners Parga Beach i Parga, et meget godt likt bosted anbefalt av våre reisekonsulenter Veronica i Elverum og Ann Elisabeth i Måløy.


Fra 17.880,-
pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 23. september
Fra 45.486,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 23. september


Prisen inkluderer:
  • Direktefly Oslo - Preveza t/r
  • Mat på flyet inkl.
  • Bagasje inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r inkl.
  • 7 netter i Grand Suite, frokost inkl.
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for ekstra måltider, barneklubber, svømmeskole, hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 26/6-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Apollo


Frister det med en reise til Parga? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Parga - en liten reiserapport fra reisekonsulent Veronica

For noen år siden var jeg i Parga med Apollo og bodde på Parga Beach. Jeg er veldig glad i Hellas og spesielt gresk mat! Parga Beach var et kjempefint hotell og hadde inkludert frokost. Likte veldig godt at det var myggnetting på alle vinduer og samme ut til balkong. Området hotellet lå passer best for de som ønsker en rolig ferie. Det har strandbeliggenhet og ligger 1,3 km fra Parga by. Parga by var bare nydelig og hadde stort utvalg i spisesteder. Favoritten er gyros pita! Og de beste restaurantene er ikke nødvendigvis de mest fancy. Beste restauranten var Sakis, som pr. januar 2024 har karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.

Reise til Parga

Apollo beskriver Parga som gresk småbyidyll med vakre strender. Den beskrivelsen er vi enige i. Parga ligger på fastlandet i Hellas (vestkysten), men beliggenheten ved havet og det varierte kystlandskapet med små øyer, bukter og sund, og silhuetten av byen er med på å skape illusjonen av å være på en øy.


Parga by ligger som et billedskjønt amfiteater rundt havna. På kveldstid er det en herlig atmosfære: den koselige belysningen på de folksomme tavernaene, duftene fra trekullgrillene, lekende barn og ferierende kjærlighetspar på rusletur i den lune kveldsbrisen. Parga har dessuten sin opprinnelige karakter i behold, noe som merkes på når man rusler i gater og på torg. Man kan sitte lenge ved havnepromenaden og kose seg med greske spesialiteter. Litt lenger opp fra havna snor smale gater og smug seg, med butikker, tavernaer og bortgjemte, små barer.


Parga har mange fine strender. Krioneri ligger midt i byen og rusler du litt langs stranda så finner du nok et sted litt for deg selv. Like utenfor byen ligger den fantastiske, grovkornede sandstranda Valtos i naturskjønne omgivelser. Ovenfor stranda er det flere spisesteder og kaféer, så planlegg gjerne en dagsutflukt – du kommer enkelt dit med taxibåt fra Parga. Eller du kan spasere via den vakre, venetianske festningen som er byens landemerke. Har du ikke noe imot å bevege deg litt, så kan du ta en taxibåt til Sarakiniko-stranda, eller dra på egenhånd til de fine, stort sett uberørte strendene langs vestkysten. Leier du bil har du enda større muligheter for å finne flotte strender. Eller du kan hoppe på en badebåt.


De vakre naboøyene Korfu, Antipaxos og Lefkas ligger også i perfekt utfluktsavstand. Du kan kombinere et opphold i Parga med en uke på naboøya Lefkas.


Parga Beach Hotel

Hotellet Parga Beach er et av Apollos favoritter i Parga. Det er et meget godt likt hotell, med karakteren 4.5 av 5 mulighe på Tripadvisor. Det er klassifisert av Apollo som et 4-stjerners hotell og ligger i frodige og rolige omgivelser på Valtosstranda. Her kan hele familien slappe av i den vakre hagen, spise godt i restauranten ved stranda og nyte godt av flere basseng. En herlig avslutning på feriedagen å sovne til lyden av bølgene som slår mot stranda. Apollo har mange tilbud på hotellet, blant annet treningstimer med Apollos egne instruktører, treningsrom og Mondo Café for de voksne samt Club Polly & Mino og svømmeskole for barna. Inn til sentrum kommer man med taxibåten som går fra stranda nedenfor hotellet.

Reise til Parga

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Parga
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.