x
No items found.
Sol & Bad

Sydentur til Makarska-rivieraen | Bestill charterturen hos Bennett Ferie

Reis med Ving til Makarska-rivieraen og opplev krystallklart badevann, hotell med lokal atmosfære, vakkert landskap og hyggelige restaurantbesøk.

Til Makarska-rivieraen i Kroatia kan du blant annet reise på chartertur med Ving. Makarska-rivieraen er en perle i Kroatia. Med sine vakre strender, krystallklare badevann, godt likte hoteller med lokal atmosfære, vakkert landskap, hyggelige restaurantbesøk og sin fantastiske atmosfære er det et ideelt reisemål for sydenturen. Charterturen bestiller du hos oss, vi har oversikten og kan sjekke de forskjellige leverandørene for deg - alt på et sted.


Tekst og en del bilder: Ving


Makarska-rivieraen er en av verdens vakreste kyststrekninger, spesielt området rundt Brela og Baska Voda. Med sine små strender og klare vann er det perfekt for deg som elsker sol og strandliv. Reiser du med Ving kan du velge mellom fem forskjellige reisemål: Baska Voda, Brela, Gradac, Tucepi og den sjarmerende hovedbyen Makarska. Uansett hvor du velger å bo kan du nyte den kroatiske kystens karakteristiske miljøer med steinhus, oliventrær, sypresser og bougainvillea som en bakgrunn til det krystallklare Adriaterhavet.


Det er mange strender langs Makarska-rivieraen, så det burde ikke være vanskelig å finne sin eget favorittsted i ferien. Overalt er vannet fantastisk klart, og å snorkle i det er en opplevelse. Mange av strendene er omgitt av pinjeskog hvor det er fint å søke skygge når sola steker midt på dagen. Når sulten melder seg kan du besøke en av de lokale restaurantene som frister med god mat til konkurransedyktige priser.


Priseksempel | 7 netters reise til Makarska-rivieraen i Kroatia med Ving:


Vårt priseksempel er med 3 - stjerners, enkle, men veldig koselige Matic Apartment, hvor vår reisekonsulent Veronica fra Elverum bodde på ferie i 2018. Hun trivdes kjempegodt og kan fortelle at det var kort vei til et lite bakeri/butikk hvor man kunne kjøpe inn ferske rundstykker til frokost, og sentrum og stranden var heller ikke langt unna. Midt på sommeren var stranden veldig tett pakket med folk, men veldig sjarmerende med båter som solgte fersk frukt ved strandkanten. Vannet var klart og fint - men du må huske badesko!  


Fly Oslo - Split t/r, bo 7 netter på 3 - stjerners Matic Apartment, et enkelt men godt likt bosted anbefalt av vår reisekonsulent Veronica på Elverum. Ettromsleilighet mot havet.  


Fra 10.323,- pr. person når 2 reiser sammen med avreise 26. juli
Fra 6.523,- pr. person når 2 reiser sammen med avreise 6. september


Prisen inkluderer:
 • Direktefly Oslo - Split t/r
 • Mat på flyet inkl.
 • Bagasje inkl.
 • Transport flyplass - hotell t/r inkl.
 • 7 netter i leilighet (mot havet), ingen måltider
 • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 20/6-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Ving


Frister det med en reise til Kroatia? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Baska Voda

Baska Voda er en liten ferieby med herlige strender, hyggelig uteliv og store muligheter til å utforske Makarska-rivieraen som ligger der Biokovofjellene møter Adriaterhavet.


Baska Voda er så lite at stedet ikke har noe egentlig sentrum, med de har en havnepromenade og på motsatt side av hovedgaten ligger det en rekke lokale butikker, restauranter og kafeer hvor du kan slå deg ned i skyggen av trærne og bestille en espresso eller kanskje nygrillede sardiner. Øyeblikk som gjerne er med på å skape de beste ferieminnene. Uansett hva du bestiller fra menyen kan du regne med at det er ferskt, billig og ofte kortreist. Her ligger det også et par dagligvarebutikker hvor du får kjøpt drikkevann og fersk frukt før du går ned til stranden for en dukkert i Adriaterhavet.

Strand i Baska Voda. Foto: Ving

Strender finnes det mange av, både i og på begge sider av landsbyen. De aller fleste består av rundslipte små steiner, noe som gjør at vannet er krystallklart og perfekt for snorkling. Hvis du ikke vil bade på stranden inne i Baska Voda er det bare å følge strandpromenaden nordover eller sørover. Du trenger ikke å gå langt før du finner en badeplass helt for deg selv.

Fra Baska Voda går det flere utfluktsbåter til de ulike øyene i den vakre kroatiske skjærgården. Vil du holde deg på land kan vi anbefale et besøk til de gamle bydelene i Split og Dubrovnik, eller de sjarmerende landsbyene litt innover i landet. Makarska-rivieraen har noe for enhver smak. I Baska Voda finner du:

 • Prisgunstig innkvartering
 • Veldig fornøyde gjester
 • Fine strender
 • Krystallklart vann
 • Rimelig mat og drikke
 • Lokale restauranter

Matic Apartment

Matic Apartment, anbefalt av reisekonsulent Veronica på Elverum, ligger nedenfor de mektige Biokovo-fjellene, i den øvre delen av Baska Voda. Hotellet tilbyr enkle leiligheter med kjøkkenkrok – perfekt for deg som vil ha muligheten til å lage litt mat i ferien. Aircondition i alle leilighetene. Vil du se mer av omgivelsene, tilbyr hotellet sykkelutleie, og er du glad i å gå tur, ligger stranden og den koselige marinaen i gangavstand fra hotellet. Her finner du hyggelige restauranter med lokal mat, fruktmarkeder, bakerier og kaféer. Det er ikke basseng på hotellet og det er litt bratt i området. Matic Apartment passer for deg som er ute etter et enkelt hotell med fin beliggenhet.

Matic Apartments, leilighet mot havet. Foto: Ving
Sydentur til Makarska-rivieraen

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Sydentur til Makarska-rivieraen
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.