x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Georgioupolis på Kreta | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Håndplukkede hoteller som byr på litt ekstra luksus, privaliv og ekslusivitet. Kun 45 minutter fra flyplassen i Chania.

Reis til den trivelige landsbyen Georgioupolis på Kreta, en favoritt anbefalt av våre reisekonsulenter. Alle reisekonsulentene fra Bennett Ferie Asker har vært der på ferie, og flere fra de andre reisebyråene våre også. Bennett Ferie har spesialavtale - bestill og få ekstra gode priser på utvalgte 5 - stjerners hoteller!


Dette er kvalitetssikrede bosteder rett ved stranden. Muligheter for egen privat transport mellom flyplass og hotellet.


Flotte 5 - stjerners hoteller i Georgioupolis på Kreta, halvpensjon eller all inklusive inkludert:


Anemos Luxury Grand Resort - avslappet luksus

Anemos Luxury Grand Resort er et nydelig hotell som ligger i vakre og rolige omgivelser, ved en flott strand kun 5 minutters kjøretur fra (eller 30 minutters gange langs stranden) Georgioupolis. Anemos Luxury Grand Resort ligger litt for seg selv, men man har likevel alle fasiliteter innen rekkevidde. Fantastisk standard og veldig god service!. Spa, strand, flotte bassengområder, treningssenter og mange fine fasiliteter samt variert og veldig god mat. Det er flere restauranter. (italiensk, gresk og asiatisk i tillegg til hovedrestauranten).


Dette stedet passer for de som virkelig vil skjemmes bort i ferien sin. Alle ansatte i Bennett Ferie Asker samt flere andre av våre reisekonsulenter har vært der, og i tillegg har de hatt mange fornøyde feriegjester på dette fantastiske hotellet.


Barn under 13 år: første barnet gratis når man deler rom med 2 voksne, andre barnet får 50% rabatt i alle standard rom, i Deluxe familierom (med 2 soverom) går 2 barn under 13 år gratis.


Mythos Palace Resort & Spa - familiefavoritt

Mythos Palace er en av de beste All Inclusive hotellene på Kreta og en av våre favoritter. Ligger rett ved den lange sandstranden like utenfor Georgioupolis. Rommene er lyse og delikate, og her er det flere restauranter og barer. Hotellet har et stort, herlig bassengområde der hele familien kan være med på hyggelige aktiviteter eller bare slappe av.


Tilbakemelding fra en av våre kunder som bodde på Mythos Palace juni 2018:

  • ”JA - vi var alle superfornøyde!! Fantastisk service og usedvanlig hyggelig betjening, veldig god mat, fine rom, flott beliggenhet, praktisk velfungerende, basseng, strand, muligheter for aktiviteter….ALT egentlig! Er veldig takknemlig for din hjelp og at du tipset oss om dette. Vi drar tilbake en gang :)) ”


Barn under 13 år:
første barnet gratis når deler med 2 voksne, andre barnet får 50% rabatt (ta kontakt for tilbud)


Eliros Mare - stilig og avslappet

Eliros Mare - hotellet ble totalrenovert vinteren 2020-2021. Stilig og flott hotell med varm og hyggelig atmosfære og ikke minst meget god service fra erfarne ansatte. Eliros Mare ligger på den gylne stranden Kavros i Georgioupolis og har totalt 145 rom i forskjellige kategorier. Den flotte, private sandstranden oppfyller alle sikkerhetskrav og har i samarbeid med Hellenic Society for the Protection of Nature blitt tildelt blått flagg.


Dette hotellet er perfekt for de som ønsker seg en bekymringsløs og avslappende ferie hvor du kan nyte gode greske retter med noe kaldt i glasset, omgitt av hav og fjell.


Barn under 13 år:
første barnet gratis når man deler rom med 2 voksne, andre barnet får 50% rabatt i alle standard rom.  


Alle hotellene har fleksible avbestillingsregler og flere forskjellige romtyper. Obligatorisk resort fee tilkommer. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av fly, leiebil eller flyplass transfer. Vi tar forbehold om ledige rom på ønskede datoer. Spesielle betingelser gjelder.


Høres det fristende ut med en reise til Kreta? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Ta gjerne direkte kontakt med konsulentene hos Bennett Ferie Asker, på telefon 66 76 14 60 eller e- post
ferie.asker@bennettnorway.no.


Georgioupolis

En trivelig, liten landsby med ca 450 innbyggere. Her finner man flotte strender, flere koselige og autentiske tavernaer, kafeer og restauranter. Prisnivået er også hyggeligere enn i de større feriebyene. I området finnes det flere aktivitetsmuligheter for de som er glad i natur og både for store og små, alt innen kort rekkevidde. Vi kan anbefale besøk på den lokale vingården Dourakis for lunsj og vinsmaking, og Kournas innsjøen bør også besøkes. Den pittoreske byen Rethymnon er kun en 45 minutters busstur unna og kan anbefales for en ettermiddags utflukt.

Se også våre tips til utflukter på Kreta.

Georgioupolis, Kreta

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Georgioupolis, Kreta
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.