x
No items found.
Sol & Bad

Kreta - en feriefavoritt | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Kreta har noen av Middelhavets beste strender, og kan i tillegg by på flotte forhold for fotturer, spennende storbyer og historiske severdigheter. Den greske feriefavoritten er både allsidig og spennende og passer både for familieferien og venneturen.

Kreta - en av nordmenns favoritt feriedestinasjoner. Kreta har noen av Middelhavets beste strender, og kan i tillegg by på flotte forhold for fotturer, spennende storbyer og historiske severdigheter. Den greske feriefavoritten er både allsidig og spennende og passer både for familieferien og venneturen. Bestill reisen hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.  


Få også med deg våre 10 tips til ting du må få med deg på den populære ferieøya.


Priseksempel | Sydentur til Kreta:  

Fly Oslo - Chania t/r, overnatting på 3 - stjerners Elotis Suites, et meget godt likt leilighetshotell som har 4.5 av 5 mulige i score på Tripadvisor. Ligger i Agia Marina, 200 meter fra stranden og 1 km fra sentrum av Agia Marina. Hotellet byr på svømmebasseng, barnebasseng, bar, trådløs internettilgang i lobbyen og parkering. Leilighetene har kjøkkenkrok, TV, telefon, air condition(ekstra kostnad), spisestue, trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), safe, bad, hårføner og balkong eller terrasse.


Fra 37.850,-, reise 3. - 10. juli (DY/BB)
Fra 26.395,-, reise 14. - 21. september (SK/WR)


Prisen inkluderer:
  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Chania t/r, bagasje inkludert
  • Overnatting i leilighet med 1 soverom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift tilkommer. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling. Kan ofte bli rimeligere hvis man velger fly med mellomlanding.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Kreta til våren eller et annet tidspunkt? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Platanias og Chaniakysten

Til Chaniakysten kan du reise både med charter- og rutefly. Velger du rutefly står du friere med tanke på reiselengde, og kan velge blant veldig mange forskjellige bosteder. Chaniakysten består av små "badebyer" på rad og rekke. Platanias er det største og passer for deg som ønsker litt mer liv og røre, med ett utbygd sentrum med et godt utvalg av forskjellige restauranter, utesteder og butikker. Stranden er lang og variert, noen steder er sanden hvit, andre steder rødbrun, noen steder er det langgrunt og andre steder litt dypere med mer bølger.

Platanias er ikke kjent for den flotteste arkitekturen eller den hviteste, mest idylliske stranden, men er likevel en favoritt som mange reiser tilbake til gang etter gang. Vi tror det er på grunn av den hyggelige, avslappede stemningen, det gode utvalget av bosteder og restauranter, at det er enkelt å komme seg dit, og at det er enkelt å komme seg rundt på Kreta hvis man ønsker å oppleve noe annet. Platanias bare funker.


Agia Marina ligger bare to kilometer fra Platanias og cirka en mil vest for Chania by. Hit kommer turistene gjerne tilbake, mye på grunn av den gjestfri, vennlige lokalbefolkningen. Nede ved kysten på de lange, brede sandstrendene er det alltid mye turister, men drar du litt oppover, til gamle Agia Marina, kan du virkelig få en følelse av den ekte, greske atmosfæren.


Bak de små feriebyene langs kysten er det grønnkledde åser og fjell, perfekt for deg som ønsker å gå fotturer og sykle. Gå en tur, stopp og spis en herlig gresk lunsj på en familiedrevet taverna i en landsby omgitt av olivenlunder - helt herlig!

Reise til Kreta

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Kreta
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.