Sol & Bad

Sydentur til Istria, Kroatia | Bestill hos Bennett Ferie

Reis på sydentur til Istria, en frodig halvøy nord i Kroatia. Her er atmosfæren rolig og behagelig og man kan enkelt ta seg rundt med leiebil.

Reis på sydentur til Istria, en frodig halvøy nord i Kroatia. Her er atmosfæren rolig og behagelig og man kan enkelt ta seg rundt med leiebil. Veiene er fine og det er lite trafikk. Langs kysten fra Slovenia i nord ligger det flere hyggelige små byer som mange er verdt ett besøk. Istria er en Bennett Ferie favoritt anbefalt av reisekonsulent Siri fra vårt reisebyrå i Asker.


Reiseeksempel til Istria;  
Fly Oslo - Pula t/r, 7 netter på 4 - stjerners Residence Garden Istra Plava Laguna. Et flott anlegg rett ved sjøen. Fri Wifi, basseng, aircondition, aktiviteter, trimrom, spa, tennis etc.


Pris på forespørsel, da mange priser for 2024 ikke er klare enda


Prisen inkluderer:  

  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 11 år) som reiser sammen
  • Fly Oslo - Pula t/r, bagasje inkludert
  • 7 netter i familierom med parkutsikt, halvpensjon inkl. (SH)
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk resort fee kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard på bosted. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Istria? Ta kontakt for tips, råd og bestilling! Ta gjerne direkte kontakt med Siri på Bennett Ferie Asker, som har vært der på ferie, på telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.


Plava Laguna - Umag
Rett utenfor byen Umag ligger resorten Plava Laguna og området er perfekt for barnefamilier. Resorten tilbyr alt fra 5* hotellrom på Melia Coral til 3-4* leiligheter og 4 *villaer for større familier. Fra resorten går det ett turisttog frem og tilbake til byen fra morgen til kveld.


Tips - unngå perioden Croatia Open (stor nasjonal tennis turnering) arrangeres da det er veldig folksomt og mye støy.


Tips - ta turen til den lille landsbyen Groznjan – ”the village of artists” – ett flott utfluktsmål en ettermiddag, reis gjerne slik at dere får med dere solnedgangen. Små trange gater med masse små butikker og gallerier, kafeer og restauranter.

Bennett Ferie Logo
Sydentur til Istria, Kroatia

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.