x
No items found.
Storby

Reise til Warszawa | Bestill hos Bennett Ferie

Warszawa er lett tilgjengelig og rimelig og tilbyr alt du trenger for en vellykket storbyferie.

Warszawa er lett tilgjengelig og rimelig og tilbyr alt du trenger for en vellykket storbyferie. I Polens hovedstad er det mye og se og gjøre; flotte bygninger og torg, en koselig gamleby, parker, museer, shopping, mange gode restauranter og et livlig natteliv. Bestill reisen til Warszawa hos Bennett Feries erfarne reisekonsulenter.


Priseksempel | Reise til Warszawa:


Fly Oslo - Warszawa t/r, bo 2 netter på 3 - stjerners Hampton by Hilton Warsaw City Centre, beliggende i hjertet av Warszawa, i gåavstand til ORCO-tårnet og Zlote Tarasy, i nærheten av Lazienki-parken og Det kongelige slott. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor.  


Fra 4.595,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-LW)
Fra 4.150,-, helgen (fre-søn) 21. - 23. mars (DY-LV)


Fly Oslo - Warszawa t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners Mercure Warszawa Grand, tradisjonellt og velkjent hotell med god beliggenhet i Warszawa, ca 20 minutters gange til Gamlebyen, et kvartal fra Nowy Swiat, en av hovedgatene i Warszawa. Nær sentralstasjonen og Nasjonalmuseet. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 4.950,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-LW)
Fra 4.250,-, helgen (fre-søn) 21. - 23. mars (DY-LV)


Fly Oslo - Warszawa t/r, bo 2 netter på 5 - stjerners Radisson Collection Hotel Warsaw. Et godt hotell med gangavstand til Gamlebyen. Hotellet har restauranter, lobby bar, et enkelt Spa (ekstra gebyr) med badområde og innendørs svømmebasseng, badstue og massasje. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Pris i dobbeltrom, Premium Collection med byutsikt.


Fra 5.350,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-LW)
Fra 5.650,-, helgen (fre-søn) 21. - 23. mars (DY-LV)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Warszawa t/r, bagasje inkl.
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en storbyferie til Warszawa? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på reise til Warszawa.

Reise til Warszawa

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Warszawa
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.