x
No items found.
Storby

Storbyferie i Roma | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Storbyferie i Roma - et høydepunkt! "Den evige stad" har utrolig mye å by på, og vi anbefaler at du tar deg god tid, en todagers weekendtur blir i korteste laget.

Storbyferie i Roma - et høydepunkt! "Den evige stad" har utrolig mye å by på, og vi anbefaler at du tar deg god tid, en todagers weekendtur blir i korteste laget. Roma kan besøkes året rundt og byr på fantastiske severdigheter, god mat, shopping og avslappet atmosfære. Bestill reisen hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.


Priseksempel | Reise til Roma, fly fra Oslo t/r og hotell:  


Bo på 4 - stjerners leiligheter Adagio Roma Vatican. Et moderne leilighetshotell i grønne, rolige omgivelser ved siden av en park og med et fint bassengområde. Kultur og shopping kan dermed kombineres med et avkjølende bad etter dagens besøk i sentrum. Det er enkelt å ta seg til sentrum med taxi eller lokaltransport som ligger ca. 50 meter fra hotellet. Studio/dobbeltrom, ingen måltider inkl.


Fra 8.395,-
med reise fredag - tirsdag 20. - 24. september (DY-TT)
Fra 7.295,- med reise fredag - tirsdag 18. - 22. oktoberl (DY-LM)


Bo på 4 - stjerners hotell NH Collection Roma Vittorio Veneto. Godt likt på Tripadvisor, har karakteren 4.5 av 5 mulige. Ligger sentralt til i nærheten av Via Veneto og med gangavstand til mange av Romas mest kjente severdigheter. Anbefalt av byråleder Anders fra Bennett Asker. Dobbeltrom, premium, ikke refunderbart, ingen måltider inkl.


Fra 14.9950,- med reise fredag - tirsdag 20. - 24. september (DY-TT)
Fra 13.100,- med reise fredag - tirsdag 18. - 22. oktober (DY-LM)


Bo på 5 - stjerners Palazzo Manfredi. Et fantastisk hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ligger 2 minutter fra Colosseum med fantastisk utsikt fra takterrassen. Medlem av Small Luxury Hotels of the World. Anbefalt av byråleder Ann-Elisabeth fra Bennett Måløy. Dobbeltrom Executive, frokost inkl.


Fra 27.195,-
med reise fredag - tirsdag 18. - 22. oktober (DY-LM)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen
 • Fly Oslo - Roma t/r, bagasje inkl.  
 • Overnatting i dobbeltrom, måltider som angitt i teksten over (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreisebyer. Kan ofte spare penger på å velge flyreise med mellomlanding og flybytte. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Roma? Prisene varierer fra en avreisedag til en annen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Storbyferie i Roma - hva må du få med deg?

Vakre kirker, antikke monument og små piazzaer avløser hverandre i herlig blanding. Gå ikke glipp av;

 • Colosseum
 • Fontana di Trevi
 • Pantheon
 • Den spanske trappen
 • Vatikanstaten med sine flotte museer og Michelangelos utrolig vakre malerier i Det Sixtinske kapell
 • Ruinene i Forum Romanum og Domus Aurea
 • Lange, herlige måltider på Romas mange flotte restauranter
 • God tid til å rusle rundt, spise is og sitte på en av de mange flotte torg og plasser, f.eks. Piazza Navona, og bare se på folkelivet.


Og har du fremdeles tid til overs, bør du besøke bydelen Trastevere, kanskje ta en tur ned i katakombene, eller hvorfor ikke pakke en piknik-kurv med brød, gode oster og god vin, og hoppe på bussen som kjører deg til Tivoli og Villa d'Este for ett bedre måltid i vakre italienske hager. Shoppingmulighetene er også gode. Det finnes mange kirker i Roma, mange er ganske anonyme på utsiden, men går du inn er de fantastisk vakre. Vårt tips er derfor å gå inn og se i de kirkene du går forbi som er åpne og tilgjengelige, også de som ikke er store og berømte.


Er du i Roma på sommeren, så kan det også være en god ide å kombinere storbyferien med noen dagers "sydentur" til en av de trivelige badebyene langs kysten.


Ikke vært i Roma? Da anbefaler vi at du tar deg en tur!

Storbyferie i Roma

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Roma
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.