x
No items found.
Storby

Storbyferie til magiske Istanbul | Bestill hos Bennett Ferie

Istanbul byr på arkitektoniske mesterverk, livlige markeder, fantastisk mat og masse kultur.

Reis på storbyferie til Istanbul, den magiske byen hvor Europa og Asia møtes. Istanbul byr på arkitektoniske mesterverk, livlige markeder, fantastisk mat og masse kultur. Verdensbyen Istanbul er både supermoderne og tradisjonell, og har i de senere år seilt opp som ett av verdens beste og mest populære reisemål. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Istanbul, reise i weekend:  


Fly Oslo - Istanbul t/r, bo 3 netter på 3+ - stjerners Ramada by Wyndham Istanbul Old City. Hotellet ligger langs en livlig gate, rett ved trikkeholdeplassen Findikzad. Bare noen holdeplasser unna ligger flere severdigheter, som for eksempel Blue Mosque og Grand Bazaar. I nærområdet finnes rikelig med lokale restauranter og kaféer. Meget godt likt hotell, med 4,5 av 5 mulige i score på Tripadvisor.


Fra 6.095,- for reise 12. - 15. september (TK-PL)


Fly Oslo - Istanbul t/r, bo 3 netter på 5 - stjerners DoubleTree by Hilton Istanbul - Old Town. Dette hotellet ligger 2 km fra både Den blå moske og Hagia Sophia, og 2,5 km fra Topkapi-palasset. Meget godt likt hotell, med 4,5 av 5 mulige i score på Tripadvisor.


Fra 6.895,- for reise 12. - 15. september (TK-PL)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo - Istanbul t/r med bagasje inkl.
  • 3 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, utflukter, sightseeing mm.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det å reise til Istanbul? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud


5 tips til ting du må oppleve i Istanbul:
  1. Handle i Grand Bazaar som ligger i gamlebyen i Fatih-distriktet, med mer enn 4000 butikker.
  2. Ta en båttur på Bosporos stredet – fra sentrale Eminönü på den europeiske siden kan du reise til Kadiköy på den asiatiske siden.
  3. Prøv et tyrkisk Hamam (tyrkisk bad) - en ekte klassiker.  
  4. Opplev nattelivet i Ortaköy eller Cihangir – hipt, ungt og fylt med de mest populære klubbene.
  5. Se Istanbul fra oven – fra det historiske Galatatårnet får man en imponerende 360-graders panoramautsikt over byen.

Storbyferie i Istanbul

Istanbul er annerledes og fascinerende. I Istanbul møtes du av krydderduftende basarer, bønneutrop fra minareter og overdådige palasser. I den moderne bydelen Taksim finnes det elegante butikker, trendriktige kaféer og et hett nattliv.


Severdigheter
- Istanbul er et levende museum fyllt av kultur, moskeer og kirker. Store moskeer og enda større palasser gir et innblikk i en fremmed verden av prakt og rikdom. Istanbuls eldste bydel Sultanahmet har trange gater og mørke smug. Her ligger den blå moskéen, kirken Agia Sofia og Topkapi-palasset, de gamle sultanenes overdådige bolig. For å oppleve det moderne Istanbul spaserer du bare over Galata-broen til bydelen Karaköy, der du kan ta T-banen opp den bratte bakken til paradegaten Istiklal Caddesi.


Shopping
- I Istanbul finnes det store basarer med lange markedsgater under tak, med masse folk og energiske selgere. Den mest kjente av dem er ”Grand Bazaar”, med over 4 000 boder/butikker som selger antikke tepper, gull, juveler, klokker og mye mer. Et virkelig drømmested hvis du liker å prute. Shopping i vestlig stil finner du på hovedgaten Istiklal Caddesi. Her finnes det merkeforretninger og det tyrkiske luksusvarehuset Vakko. Et annet område for eksklusiv shopping er den velholdte bydelen Nisantasi, som ligger et lite stykke utenfor sentrum.


Mat
-  for den matinteresserte er Istanbul et riktig reisemål. Her finner man enkle ”hull i veggen”, lunsjbarer og trendy gourmetrestauranter. Det tyrkiske kjøkkenet er fantastisk, med kebab i utallige varianter og de lekre smårettene "Meze". De seneste årene har flere utenlandske stjernekokker slått seg ned i Istanbul, noe som betyr at du i dag også kan spise fransk, italiensk, kinesisk og ”cross-over” her.


Utflukter -
Krysse Bosporus eller ta en utflukt til Asia? Istanbul er omgitt og delt av tre vann - Marmarasjøen, Bosporus og Det gylne hornet. Fra Eminönu går det ferger opp Bosporus til Besiktas. Fergen stopper på mange steder både på den europeiske og asiatiske siden. Den enkleste måten å ta seg fram til Istanbuls asiatiske del, er med båt fra Eminönü eller Karaköy. Den livligste asiatiske bydelen er Kadiköy. Her råder det en kosmopolitisk stemning til tross for at det finnes få turister. Den butikktette shoppinggaten her heter Bagdat Caddesi, hvor det også finnes mange restauranter og barer.

Storbyferie i Istanbul

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Istanbul
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.