x
No items found.
Storby

Storbyferie i Bilbao | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til Bilbao - byen i Baskerland med behagelige temperaturer året rundt, nydelig mat, meget gode shoppingmuligheter, fantastisk kultur og arkitektur og flotte utfluktsmuligheter.

Reis på storbyferie til Bilbao - byen i Baskerland med behagelige temperaturer året rundt, nydelig mat, meget gode shoppingmuligheter, fantastisk kultur og arkitektur og flotte utfluktsmuligheter. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.

Denne flotte byen er mest kjent for det spektakulære Guggenheim Museumet som er et must å besøke. Bilbao har dog flere severdigheter å tilby, for eksempel det vakre markedet og Museo de Bellas Artes med klassiske verk av kunstnere som Goya og El Greco. Shoppingen er bra, med stort utvalg i alle prisklasser.


Siden byens sentrum ligger i bunnen av en dal er det flatt og ganske kompakt, noe som bidrar til at det er enkelt å ta seg rundt. Bilbaos bykjerne er livlig og blomstrende, med brede gater, frodige parker, dristig arkitektur, spennende butikker og mange rimelige og smakfulle restauranter og barer. Et annet must å få med seg er en tur til den sjarmerende gamlebyen Casco Viejo.


Til Bilbao er det forholdsvis kort reisevei og det er mindre turister enn i mange andre europeiske storbyer. Ønsker du å reise på utflukter, er både strand- og badebyen San Sebastian og vindistriktet Rioja innen ett par timers avstand.


Priseksempel | Reise til Bilbao:


Fly Oslo - Bilbao t/r, 4 netter på 4 - stjerners Abando Hotel, hotell med treningsrom, badstu og tyrkisk bad. I sentrum, i nærheten av gamlebyen.


Fra 12.395,- 
eks. reise 9. - 13. juli (DY-WB)
Fra 9.195,- eks. reise 19. - 23. oktober (DY-VT)


Fly Oslo - Bilbao t/r, 4 netter på 4 - stjerners NH Collection Villa de Bilbao. Et meget godt likt, moderne og elegant hotell som er kjent for å være et av de beste hotellene i byen. Her kan man nyte inspirerende utsikt over byen og fjellene, eller bare slappe av med en drink i hotellets fasiliteter.


Fra 13.595,- 
eks. reise 9. - 13. juli (DY-WB)
Fra 9.550,- eks. reise 19. - 23. oktober (DY-VT)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Bilbao t/r, med bagasje inkl.
 • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Bilbao? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Reisetips til Bilbao

En av våre tidligere reisekonsulenter har vært på studietur i Baskerland med KLM og Spanias Turistkontor. Hun besøkte Bilbao, San Sebastian og Rioja og her er noen av hennes reisetips hvis du skal til Bilbao.


Kort oppsummert tilbyr Bilbao bra shopping i alle prisklasser (Zara, Mango, Massimo Dutti, Prada,Lanvin, Gucci etc), en veldig sjarmerende gamleby, lite turister, god mat og en forholdsvis kort flyreise. Bilbao tips: 

 • I Mercado de la Ribera kan du kjøpe håndverk og lokale viner
 • Legg shoppingturen til butikkene langs Gran Via
 • Ta et bad på takterrassen Alhondiga
 • Prøv Pintxos med et glass hvitvin Txakoli
 • Spis på restauranten Ola by Martín Berasategui

Fly til Baskerland/Avstander i området:  

Det er flere muligheter for å fly til Bilbao, for eksempel med Air France og KLM via Amsterdam eller Paris. I sommersesongen går det også direktefly med Norwegian fra Oslo til Bilbao. Avstander:  

 • Bilbao – San Sebastian: ca 102 km
 • Bilbao – Rioja: ca 115km  
 • Bilbao – Biarritz: ca 148km          
 • San Sebastian – Rioja: ca 170km        
 • San Sebastian – Vitoria Gasteiz: ca 100km
 • Rioja (Laguardia) - Vitoria Gasteiz: ca 45 km         

Været

Bilbao ligger i nord-Spania, omtrent en mil fra Bisacaya-bukten. Den beste tiden å reise hit på er om sommeren, da er det varmt og liten risiko for regn.

Mai, juni, juli, august, september og oktober: I sommerhalvåret ligger temperaturen på ca. 19-25 grader på dagtid. Om nettene er det betydelig kjøligere med ca. 9-14 grader. Varmest og tørrest er det i juli, august og september, men regn kan forekomme året rundt. I oktober er det fortsatt varmt på dagtid, med ca. 20 grader.

November, desember, januar, februar, mars og april: I november synker dagtemperaturen raskt til ca. 15 grader. I januar er temperaturen på sitt laveste med ca. 11 grader, før den begynner å stige igjen. Gjennomsnittstemperaturen i denne perioden er ca. 11-16 grader. I vinterhalvåret regner det mer enn om sommeren, og mest i april – men det er små forskjeller fra måned til måned.

Storbyferie i Bilbao

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Bilbao
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.