Storby

Storbyferie i Bilbao | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til Bilbao - byen i Baskerland med behagelige temperaturer året rundt, nydelig mat, meget gode shoppingmuligheter, fantastisk kultur og arkitektur og flotte utfluktsmuligheter.

Reis på storbyferie til Bilbao - byen i Baskerland med behagelige temperaturer året rundt, nydelig mat, meget gode shoppingmuligheter, fantastisk kultur og arkitektur og flotte utfluktsmuligheter. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Denne flotte byen er mest kjent for det spektakulære Guggenheim Museumet som er et must å besøke, i tillegg til andre flotte museer. Sentrum av byen er flatt og kompakt og det er enkelt å ta seg rundt. Bilbaos bykjerne er livlig og blomstrende, med brede gater, frodige parker, dristig arkitektur, spennende butikker, mange rimelige og smakfulle restauranter og barer og den sjarmerende, trivelige gamlebyen Casco Viejo. Shoppingen er bra, med stort utvalg i alle prisklasser.


Til Bilbao er det forholdsvis kort reisevei og det er mindre turister enn i mange andre europeiske storbyer. Ønsker du å reise på utflukter, er både strand- og badebyen San Sebastian og vindistriktet Rioja innen ett par timers avstand. Se vår tidligere reisekonsulent Aina's reisetips til Baskerland.


Priseksempel | Reise til Bilbao:

Fly Oslo - Bilbao t/r, 4 netter på 4 - stjerners Abando Hotel, hotell med treningsrom, badstu og tyrkisk bad. I sentrum, i nærheten av gamlebyen.


Fra 6.195,- eks. reise 10. - 14. april(SK/LH-KTSU)


Fly Oslo - Bilbao t/r, 4 netter på 4 - stjerners NH Collection Villa de Bilbao. Et meget godt likt, moderne og elegant hotell som er kjent for å være et av de beste hotellene i byen. Her kan man nyte inspirerende utsikt over byen og fjellene, eller bare slappe av med en drink i hotellets fasiliteter.


Fra 6.695,- eks. reise 10. - 14. april (SK/LH-KTSU)


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Bilbao t/r, med bagasje inkl.
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og med andre bosteder. Tillegg for ekstra netter og singelrom. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Bilbao? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Bennett Ferie Logo
Storbyferie i Bilbao

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.