x
No items found.
Sol & Bad

Sri Lanka - Tangalle | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Velkommen til Sri Lanka og Tangalle. Tangalle er en koselig by på sørkysten av Sri Lanka, kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære, et populært reisemål for den som søker avslapning og vakker natur.

Vi har satt sammen et reiseforslag til Tangalle på Sri Lanka. Sri Lanka er en vakker øy, hvor turismen blomstrer etter noen år i dvale. Sri Lanka landet tilbyr mye mer enn bare sol og bad – tusenvis av år med kulturarv har satt sine spor overalt og den frodige naturen skaper en nydelig bakgrunn fra innerst i de dype regnskoger til de vakre gylne strendene. Tangalle er en koselig by på sørkysten av Sri Lanka, kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære. Byen ligger i distriktet Hambantota i den sørlige provinsen, og den er et populært reisemål for både turister og lokalbefolkningen som søker avslapning og naturskjønnhet.

Reiseforslag og priseksempel | Tangalle Hill, Sri Lanka, reise 19. - 29. oktober 2024:  


Fly Oslo - Colombo t/r, bo 9 netter på 5 - stjerners Anantara Peace Haven Tangalle Resort i Tangalle.


Fra 32.250,-


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Colombo t/r med Emirates i økonomiklasse, ankomst på morningen 20/10
  • Seteplassering
  • Bagasje
 • 9 netter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort, romtype Premier Beach Access
  • Frokost inkl.
  • Sen utsjekk avreisedagen
 • Privat transfer flyplass - hotell t/r
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Tillegg for å fly businessklasse er ca 32.000,- pr. person, tillegg for all-inklusive er ca 21.100,- pr. person.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Norske borgere trenger visum for reiser til Sri Lanka. For turistvisum er det mulig å søke online via Sri Lankas Electronic Travel Authority (ETA). Visum gis normalt for 30 dager. Pass må være gyldig i mer enn seks måneder etter planlagt utreisedato.


Høres det fristende ut å reise til Sri Lanka? Ta kontakt for tips, råd og reisebestilling.  

Reise til Tangalle, Sri Lanka

Tangalle er en koselig by på sørkysten av Sri Lanka, kjent for sine vakre strender og rolige atmosfære. Byen ligger i distriktet Hambantota i den sørlige provinsen, og den er et populært reisemål for både turister og lokalbefolkningen som søker avslapning og naturskjønnhet.


Tangalle har en rik historie og kultur, og byen har vært et viktig handelssenter i mange århundrer. Området er kjent for sine tradisjonelle fiskerlandsbyer, hvor fiskere fortsatt bruker tradisjonelle metoder for å fange fisk. Besøkende kan oppleve det autentiske kystlivet ved å besøke disse landsbyene og se fiskerne i aksjon.

Tradisjonelt fiske på Sri Lanka. Foto: AdobeStock

En av hovedattraksjonene i Tangalle er de fantastiske strendene. Strendene her er mindre kommersialiserte enn mange andre steder på Sri Lanka, noe som gir en mer avslappet og fredelig opplevelse. Strendene er perfekte for soling, svømming og snorkling, og det klare vannet gjør det lett å se det rike marine livet.


Blant de mest kjente strendene er Tangalle Beach, Medaketiya Beach og Goyambokka Beach. Tangalle Beach er kjent for sine lange sandstrender og rolige farvann, mens Medaketiya Beach er populær for sine strandrestauranter og kafeer. Goyambokka Beach er et flott sted for de som søker en mer tilbaketrukket og rolig opplevelse, med sitt klare vann og pittoreske omgivelser.


I tillegg til strendene finner man også kultur og historie her. En av disse er Mulkirigala-klippetempelet, et gammelt buddhisttempel som ligger på en høyde og gir en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Tempelet har en rekke huler med gamle veggmalerier og statuer som skildrer buddhistisk historie og legender.


Området er også et flott utgangspunkt for å utforske det rike dyrelivet i regionen. Nærliggende naturreservater som Rekawa Lagoon og Kalametiya Bird Sanctuary er hjem til et mangfold av fuglearter, samt andre dyr som krokodiller og sjeldne skilpadder. Besøkende kan ta guidede turer for å observere dyrelivet i deres naturlige habitat.


Matkulturen i Tangalle er også noe som tiltrekker mange besøkende. Byen tilbyr en rekke sjømatretter, ferskt tilberedt fra dagens fangst. Lokale restauranter serverer alt fra tradisjonelle srilankiske retter til internasjonale favoritter, ofte med en fantastisk utsikt over havet.


Samlet sett tilbyr Tangalle en perfekt kombinasjon av naturlig skjønnhet, kultur og avslapning.

Strand i Tangalle, Sri Lanka. Foto: AdobeStock
Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Anantara Peace Haven Tangalle Resort er et meget godt likt hotell, med karakteren 5 av 5 mulig på Tripadvisor. Hotellt ligger på en klippe langs sørkysten av Sri Lanka, nær den gamle fortbyen Tangalle. Her kan du nyte livet på den varme, gyldne stranden som er omkranset av kokospalmer med utsikt over det brusende indiske hav. Utforsk øyas regnskoger og utfluktsmål. Nyt herlige måltider, slå et slag tennis, surfe eller ta en sykkeltur, eller prøv Anantara Spa med sine prisbelønte ayurvediske behandlinger.

Foto: Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Hotellet har 152 rom. Priseksemplet er med Premier Beach Access rom, men mot tillegg er det mulig å oppgradere til rom med eget basseng eller egne villaer.


Hotellet har 6 forskjellige restauranter, blant annet en srilankisk restaurant på stranden, og en italiensk resaturant med en fantastisk utsikt over havet. Du kan også melde deg på kurs i blant annet srilankisk matlaging.

Restaurant Verala. Foto: Anantara Peace Haven Tangalle

Fra Anantara Peace Haven Tangalle Resort har du ca en 30-minutters kjøretur til Mulkirigala klippetempel, 90 minutter med bil til Galle og 2 timers kjøring fra Yala nasjonalpark der du kan se elefanter og leoparder.

Safari i Yala. Foto: Runar Larsen, Reiselyst

Sri Lanka - Tangalle

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Sri Lanka - Tangalle
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.