x
No items found.
Afrika & Safari

Sør-Afrika og Mauritius | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Den ultimate kombinasjonen for en fantastisk familieferie - safari i Sør-Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius.

Den ultimate kombinasjonen for en fantastisk familieferie - safari i Sør-Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius. Å dra på safari og oppleve alle "The Big Five" dyrene på nært hold sammen med familien er en stor opplevelse; gode minner man har med seg resten av livet. Bestill reisen hos vår Afrika-ekspert Stella i Bennett Ferie Asker.


Reiseforslag | Safari i Sør-Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius:


Fly Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo, 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff, 3 netter safari på 5 - stjerners SABI SABI Bush Lodge, 7 netter på Mauritius hvor dere bor på 5 - stjerners Lux Grand Baie.


Pris på forespørsel, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Reiseforslaget til Sør-Afrika og Mauritius inneholder:
 • Flyreise Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo med Emirates i økonomi eller Business klasse
 • Flyreise Johannesburg - Skukuza t/r med Airlink inkl innsjekket bagasje
 • 3 netter på Sabi Sabi Bush Lodge med All Inclusive
 • Full pensjon, alle måltider og snacks
 • Utvalgte drikkevarer- mineralvann, vin, øl, kaffe/te
 • 2 game drives/safari per dag
 • Alle skatter, avgifter og parkavgifter
 • Utvalgte aktiviteter til barn hver dag
 • 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff med frokost inkl.
 • Flyplass transfer i Johannesburg
 • 7 netter innkvartering på Lux Grand Baie med All Inclusive
 • Sen utsjekk siste dagen med All Inclusive (ved sen avreise fra Mauritius).
 • Flyplass transfer til/fra flyplassen på Mauritius
 • 24h assistanse tilgjengelig i Sør-Afrika


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter. Husk at dette kun er et forslag og det er fullt mulig å forkorte eller forlenge oppholdet, endre bosteder eller reiserute.


Stella fra Bennett Ferie Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Familiesafari i Sør-Afrika

Krügerparken er kanskje den mest kjente parken og er en av verdens største og best bevarte nasjonalparker. Vår utvalgte lodge, Bush Lodge, ligger i det private Sabi Sabi reservatet i sør-vest delen av Krügerparken. Ved å legge safarien til et privat reservat vil du få en mer autentisk og unik safariopplevelse med færre besøkende og færre biler rundt dyrene. Her har du stor sjanse å komme tett på alle dyrene, samt oppleve «nattsafari» og kjøre "off road", noe man ikke har mulighet til i selve nasjonalparken.


Sabi Sabi er kjent som «hot spot» for leopard, og er et av de beste og mest dyrerike safariområder i Greater Krüger.
Foto: Sabi Sabi Bush Lodge. 
Bush Lodge er en av de beste familietilpassede lodgene i Krüger området, med utmerket service, store rom og badebasseng og som gir ekstra fokus til de minste gjestene. Barn i alle alder er velkommen her.
Det er en familiedrevet lodge og de fleste ansatte har vært der i over 15-20 år. Det gjenspeiles i servicen. Du blir fort glad i de som jobber der, de er genuint interessert i deg og for at du skal ha det bra, det er ikke noe påtatt høflighet.

Lodgen holder et høyt nivå på alle måter. Interiøret gjenspeiler den Sør-Afrikanske kulturen og smelter naturlig inn i omgivelsene. Loungen med utsikt over slettene består av spisestue og salong samt en utendørs boma og badebasseng. Alt er lagt til rette slikt at man har god plass til å slappe av og nyte omgivelsene, både voksen og barn.


Bush Lodge er ikke bare et overnattingsted, det er en destinasjon i seg selv som garantert vil ta ferien til nye høyder.


EleFunCentre byr på morsomme og lærerike aktiviteter for barn, tilpasset de enkelte aldersgruppe (4 - 8 år = Junior Trackers, og 8 - 12 år = Junior Rangers). Her er det «hands on» aktiviteter, inkludert kunst og design, forskjellige leker, bush-walks og game drives hvor man lærer om dyrelivet og naturen rundt, sporing av dyrene, hvordan man leser kart, gjenkjenne forskjellige fuglearter mm. Alle aktiviteter er ledet av et profesjonelt team som jobber kun med barn.

På EleFunCentre barn får lov å være barn, det er lov å løpe, leke og le høyt. Det er en fin avveksling fra bilsafari og barna elsker EleFun Centre.

Måltidene er et av dagens høydepunkter, spesielt middager, som serveres i boma (boma = utendørs spiseplass med bål) under åpen himmel med alle bushens lyder rundt dere. Her er det deilig buffet med forskjellige grill-stasjoner, både fisk, kjøtt, grønnsaker, supper, egen salatbar og område for ost og dessert og selvsagt et bål for å steke marshmallows og S’mors. Nok en favoritt blant de minste gjestene. Her er det mat som barn garanter vil like.

Foto: Sabi Sabi Bush Lodge. Middag.
Et eksempel på en vanlig dag på safari:

0500/0530 -  Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks.
0600 - gamedrive. Den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper et helt magisk opplevelse! På morgenen er dyrene mest aktive
1000 - deilig frokost/brunsj
1130 - siesta, avslapping ved bassenget eller annet aktivitet
1330 - lett lunsj
1630 - gamedrive med et stop for Sundowner, en deilig avslutning på safarien
1900 - tid for en bedre middag

Walking Safari. Foto: Sabi Sabi
Walking Safari. Foto: Sabi Sabi

Sundowner = en viktig del av safari. Det går tilbake til den store safaritiden på 1920 tallet da elegante cocktails alltid ble servert mens safari gjester så på den spektakulære afrikanske solnedgangen. Det gjøres vanligvis på et egnet sted ute i bushen, på et høyt punkt med utsikt eller i campen hvor vil det blir dekket til en full bar med drinker og snacks.

Foto: Sabi Sabi Private Game Reserve.
Sør-Afrika & Mauritius

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Sør-Afrika & Mauritius
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.