Afrika & Safari

Sør-Afrika og Mauritius | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Den ultimate kombinasjonen for en fantastisk familieferie - safari i Sør-Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius.

Den ultimate kombinasjonen for en fantastisk familieferie - safari i Sør-Afrika etterfulgt av sol og bad på vakre Mauritius. Å dra på safari og oppleve alle "The Big Five" dyrene på nært hold sammen med familien er en stor opplevelse; gode minner man har med seg resten av livet. Bestill reisen hos vår Afrika-ekspert Stella i Bennett Ferie Asker.


Reiseforslag:
Fly Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo, 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff, 3 netter safari på 5 - stjerners Lukimbi Safari Lodge, 7 netter på Mauritius hvor dere bor på 5 - stjerners Lux Grand Baie.


Pris på forespørsel, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard


Reiseforslaget inneholder:

 • Flyreise Oslo - Johannesburg - Mauritius - Oslo med Emirates/South African Airways i økonomi klasse
 • Flyreise Johannesburg - Skukuza t/r med South African Airways
 • 3 netter på Lukimbi Safari Lodge 5*  i Premium Suite
 • Full pensjon
 • 2 game drives per dag
 • Alle skatter, avgifter og parkavgifter
 • Utvalgte aktiviteter til barn fra frokost og til og med kl 13:00 hver dag
 • 1 natt i Johannesburg på The Four Seasons Westcliff med frokost inkl.
 • Flyplass transfer i Johannesburg
 • 7 netter innkvartering på Lux Grand Baie med All Inclusive
 • Sen utsjekk siste dagen med All Inclusive (hvis sen avreise fra Mauritius).
 • Flyplass transfer til/fra flyplassen på Mauritius
 • 24h assistanse tilgjengelig i Sør-Afrika


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.


Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Familiesafari i Sør-Afrika

Krügerparken er kanskje den mest kjente parken og er en av verdens største og best bevarte nasjonalparker. Lukimbi Safari Lodge ligger i et privat reservat i den sørlige delen av Krugerparken og safariene foregår både her og i selve parken. Ved å legge safarien til et privat reservat vil du få en mer eksklusiv safari med færre besøkende og færre biler rundt dyrene. Her har du stor sjanse å komme tett på alle dyrene og oppleve The Big Five.


Lukimbi Safari Lodge er en koselig lodge og en av de beste familietilpassede lodgene i Krüger området, med utmerket service, store ”familierom” og fantastisk dyreliv. Lodgen holder et høyt nivå på alle måter. Lodgens interiør gjenspeiler den Afrikanske kulturen og smelter naturlig inn i omgivelsene. Loungen med utsikt over Lwakahle-elven består av spisestue og salong samt en utendørs boma.


Lukimbi Safari Lodge tilbyr 16 koselig telt i østafrikansk stil. Premium Suite rommene har egen terrasse med et lite basseng hvor du kan nyte utsikten og slappe av mellom game drives. Disse rommene tillater deling for 2 voksen og opp til 2 barn.


Campen er veldig barnevennlig og gir ekstra fokus på de minste gjestene og har spesielle aktiviteter tilpasset barn. Måltidene er et av dagens høydepunkter og serveres i hotellets restaurant og noen kvelder serveres middagen i boma (boma = utendørs spiseplass med bål) under åpen himmel med alle bushens lyder rundt dere.


Et eksempel på en vanlig dag på safari:
0500/0530 -  Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks.
0600 - gamedrive. Den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper et helt magisk opplevelse! På morgenen er dyrene mest aktive
1000 - deilig frokost/brunsj
1130 - siesta, avslapping ved bassenget eller annet aktivitet
1330 - lett lunsj
1630 - gamedrive med et stop for Sundowner, en deilig avslutning på safarien
1900 - tid for bedre middag


Sundowner = en viktig del av safari. Det går tilbake til den store safaritiden på 1920 tallet da elegante cocktails alltid ble servert mens safari gjester så på den spektakulære afrikanske solnedgangen. Det gjøres vanligvis på et egnet sted ute i bushen, på et høyt punkt med utsikt eller i campen hvor vil det blir dekket til en full bar med drinker og snacks.

Bennett Ferie Logo
Sør-Afrika & Mauritius

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.