x
No items found.
Afrika & Safari

Bryllupsreise til Afrika | Eventyrlige Kenya og Zanzibar

Et opplevelsesrikt program tilrettelagt for å gi en uforglemmelig bryllupsreise. Slapp av og opplev Kenyas varierte dyreliv før du absorberer inntrykkene på Zanzibar's hvite strender.

Vi har satt sammen et opplevelsesrikt program tilrettelagt for å gi dere en uforglemmelig bryllupsreise. Slapp av og nyt livet og Kenyas varierte dyreliv på safari før du avslutter din livs reise med å absorbere inntrykkene på Zanzibar's hvite strender.

Reiseforslag | Bryllupsreise Fly fra Oslo, 1 dag Nairobi, 4 dager på safari og 6 dager sol, strand og bad:

Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.


Reiseforslaget inkluderer:
 • Flyreise Oslo - Nairobi - Zanzibar t/r, bagasje inkl., økonomi klasse
 • Lokalfly Nairobi Wilson - Masai Mara - Zanzibar
 • 1 natt opphold i Nairobi ved Karen Blixen Coffe Garden
 • Innkvartering i Honeymoon Cottage
 • Frokost
 • Romantic Turndown på kvelden
 • Flaske champagne
 • 3 netter safari ved &Beyond Kichwa Tembo Camp, med følgende inkludert:
 • Innkvartering i Classic Tent
 • Fullpensjon (wake up kaffe/te, frokost, lunsj, afternoon tea, middag og snacks)
 • Utvalgte husets drikkevarer (vann, brus, ferskpresset juice, øl, vin, drinker, kaffe/te)
 • 2 game drives pr. dag i åpne safaribiler
 • Conservation og park-fees
 • 5 netter opphold ved Breezes Beach Club / Baraza Resort & Spa
 • Innkvartering i Suite rom på Breezes Beach Club med frokost og middag / ved valg av Baraza er det All Inclusive (husets drikkevarer og alle måltider)
 • Flaske vin
 • Sundowner på rommet ved ankomst
 • All nødvendig transfer til/fra flyplasser og hoteller
 • Kontaktperson med tilgang til 24h telefon under hele opphold
 • AMREF flying doctors – umiddelbart hjelp i tilfelle akutt sykdom


Mulig med tilslutning fra andre norske flyplasser, andre bostedsalternativer samt å utvide antall netter. Kontakt oss for pristilbud. Prisen vil variere avhengig av reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. *Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder.


Ta kontakt for detaljert program og tilbud.  


Nairobi

Ved ankomst Nairobi blir dere tatt i mot av en av våre hyggelig sjåfører og kjørt til Karen Blixen Coffe Garden gjestehus. Dagen tilbringes med avslapping og "akklimatisering". Det er deilig å lande etter flyturen og tilpasse seg de nye omgivelsene før man begir seg ut på safarieventyret.


Det lille gjestehuset ligger i bydelen Karen og er det perfekte stedet å starte bryllupsreisen, et utrolig koselig og stemningsfullt sted hvor du har noen av byens beste restauranter, lokale utflukter og butikker i nærheten.

Foto: Karen Blixen Coffe Garden & Cottages
Safari i Kenya
Velkommen til Masai Mara! Foto: &Beyond Kichwa Tembo, Kenya.

Dere bor på en førsteklasses camp med fantastisk beliggenhet i et privat viltreservat rett utenfor Masai Mara med den vakre Oloolo-åskammen i bakgrunnen, helt opp i grensen ved Mara North Conservancy og ved elven som grenser til Serengeti.


&Beyond Kichwa Tembo er en luksuriøs safaricamp, bestående av 42 store telt som byr på en blanding av luksus og tradisjonell safaristil. Hvert telt er utstyrt med en privat terrasse med en beroligende utsikt over skogen eller savannen. Teltene har alle bekvemmeligheter.

Slik bor man i Classic Tent. Foto: &Beyond Kichwa Tembo, Kenya.

Dagene tilbringes med safari, fra setet i en åpen safaribil.


Fellesområdene på campen består av en lounge, hvor dere spiser alle måltidene og slapper av mellom safariene. Det finnes også et nydelig bassengområde hvor man kan ta en dukkert og på kvelden pleier alle gjestene å samles rundt bålplassen for en drink før middag.

Maasai-besøk på campens boma. Foto: &Beyond Kichwa Tembo, Kenya.
Et eksempel på en vanlig hverdag på safari:

0500/0600 - Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks på sengen

0600 - game drive/safari, den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper en helt magisk opplevelse! Dyrene er mest aktive om morgenen.

1000 - tilbake til campen for deilig frokost/brunsj.

1130 - siesta; avslapping på campen

1330 -  lunsj

1600 - game drive med et stop for Sundowner (drink i solnedgangen) - en deilig avslutning på en safari

1900 - tid for middag

Tid for en bedre middag i vakre og romantiske omgivelser. Foto: &Beyond Kichwa Tembo,Kenya.
Det finnes ikke noe mer romantisk enn en middag i solnedgangen med utsikt over savannen i Masai Mara. Foto: &Beyond Kichwa Tembo, Kenya.
Sol og bad på Zanzibar

Etter 4 dager på safari flyr dere til Zanzibar, via Nairobi Wilson, hvor det venter dere noen dager med bare avslapping i vakre og romantiske omgivelser.

Foto: Breezes Beach Club & Spa.

Både Breezes Beach Club & Spa og Baraza har en beliggenhet i et rolig og avsidesliggende område, på østkysten av Zanzibar.

Breezes Beach Club er en sjarmerende 4-stjerners resort som byr på overnatting i 71 flotte rom, spredd utover et større område langs Bwejuu stranden, omgitt av vakker hage, duftende blomster og fuglekvitter. Det finnes flere romtyper på Breezes Beach Club, fordelt på første og andre etasje, hvorav suitene ligger i andre etasje og har større balkong med solsenger samt walk-in garderobe.

Foto: Breezes Beach Club & Spa

Alle rommene er utstyrt med air conditon, god oppbevaringsplass, minibar, safe, en deilig sittegruppe og en privat balkong/veranda. Hotellet har et vannsportsenter hvor du kan bestille båtturer med snorkling, dykkeutflukter eller prøve dere på kite-surfing, padelbåter og kajakk.


Dette familieeide hotellet holder meget bra standard og er en av de første hotellene som åpnet på Zanzibar. Veldrevet hotell med personlig service, meget god mat og herlig atmosfære. Det perfekte valget for en romantisk getaway.


Baraza Resort & Spa er en 5-stjerners oase av eksklusivitet og privatliv, perfekt for deg som søker noe utenom det vanlige. Kåret som et av de beste hotellene i verden av Conde Nast Traveler. Ved å bo her får du en følelsen av å være med et eventyr i 1001-natt.


Hotellet består av 148kvm store villaer, alle med et lite plunge pool, nydelig innredet i en blanding av afrikansk og arabisk design.

Alle rom har en liten plunge-pool og solsenger på terrassen. Foto: Baraza Resort & Spa.

Ta gjerne direkte kontakt med  Afrika-ekspert Stella på stella.sjoeberg@bennettnorway.no for mer informasjon.

Et safarieventyr til Kenya & Zanzibar

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Et safarieventyr til Kenya & Zanzibar
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.