Afrika & Safari

Rundreise i Zimbabwe | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Rundreise i Zimbabwe, hjertet av Afrika, kjent for sine naturlige og menneskeskapte underverk som Victoria Falls, Hwange nasjonalpark, Mana Pools og Lake Kariba.

Zimbabwe, hjertet av Afrika, er kjent for sine naturlige og menneskeskapte underverk som blant annet Victoria Falls, Hwange nasjonalpark, Mana Pools, Lake Kariba og de store Zimbabwe-ruinene. Men, fremfor alt er Zimbabwe kjent for sitt folk; stolt, varmt og vennlig og ivrige etter å dele sitt land, sin kultur og gjestfrihet med deg. En reise til dette landet vil gi dere en opplevelse og safari utenom den vanlige. Zimbabwe er en helårsdestinasjon, beste tiden å reise dit er fra mars til november. 


10 dagers rundreise i Zimbabwe - pris er avhengig av antall reisende og reisetidspunkt.


Dag 1
Avreise fra Norge til Harare med et stopp underveis.


Dag 2 Ved ankomst Harare blir dere møtt av vår representant på flyplassen og kjørt til et hyggelig gjestehus/hotell i byen. Ettermiddagen fri til egen aktivitet eller guidet tur i byen. Vårt utvalgte bosted ligger i et hyggelig område i byen, 5 min unna Sam Levys Village, et hyggelig sted med flere restauranter, butikker, kaffer osv. Frokost inkludert.


Dag 3 Etter frokost er det avreise mot Masvingo og Great Zimbabwean Ruins, ca 4-5 timer, 350 km. Imponerende Great Zimbabwean Ruins står på UNESCO Verdensarv liste.Ved ankomst er det 2-3 timers tur gjennom ruinene, med en av lokale guidene. Sent på ettermiddag sjekker dere inn på lodgen og tilbringer kvelden med avslapping, med flott utsikt over dalene. Helpensjon.


Dag 4 Ferden går videre til Bulawayo og Matobo nasjonalpark. Kort omvisning i Bulawayo, den nest største byen i Zimbabwe som byr på vakker arkitektur. Resten av ettermiddagen tilbringes ved lodgen. Lodgen har et kjempefint bassengområde. Helpensjon.


Dag 5. Heldagstur i området. Matobo nasjonalpark er et område med fascinerende og ekstraordinære steinformasjoner og skogkledde daler. Området ble dannet for over 2.000 millioner år siden. Funn fra arkeologi og fra hulemalerier på Matobo beviser at Matobo Hills har vært bebodd i minst 500.000 år. Ved ankomst til parken vil du forstå hvorfor John Cecil Rhodes valgte å bli begravet på en av fjelltoppene her på Matobo, dette stedet er virkelig spesielt. Ettermiddagen tilbringes på lodgen.


I en del av nasjonalparken kan man ha game drives og safari til fots. Både sjeldne hvite og svarte nesehorn finnes her. Aktiviteter inkluderer game drives, neshorn sporing, guidet tur til Cecil Rhodes grav og hulemalerier på Matobo Hills. Helpensjon.


Dag 6 Etter en tidlig frokost er det avreise til Hwange nasjonalpark, ca 4 timers kjøretur. Ved ankomst lodgen tar dere farvel med deres guide for denne gangen. Dere sjekker inn på lodgen og har litt tid til avslapping før ettermiddagssafari. Dere bor på en hyggelig lodge/camp, med svømmebasseng og utendørs ”boma”/ lounge med bål hvor dere kan nyte kvelder under stjernehimmelen. Helpensjon.


Dag 7-8 Dagene brukes til safari i Hwange nasjonalpark. Hwange har en av de tetteste konsentrasjonene av dyr i Afrika og største antall av pattedyr i verden. Helpensjon.


Dag 9 I dag tar dere farvel med lodgen og fortsetter videre til Victoria Falls, ca 2 timers kjøretur. Neste 1-2 dagene legges opp etter eget ønske, her er det utallige aktivitetsmuligheter å velge i. For å nevne noe: rafting, kano, hesteridning, båtturer, sunset cruise,  ziplining, helikoptertur over fallene, dagstur til Chobe nasjonalpark i Botswana mm. Alle aktivitetene kan bestilles på lodgen, men forhåndsbestilling kan anbefales for de aktivitetene dere virkelig har lyst å delta på. Dette kan eventuelt avklares etterhvert. Opphold basert med frokost.


Dag 10 Farvel med Zimbabwe for denne gangen. Transfer til Victoria Falls flyplass. Flytur hjem.


Inkludert i reisen:
 • Flyreise Norge - Zimbabwe t/r
 • Alt nødvendig transfer
 • 1 natt innkvartering i Harare med frokost
 • 1 natt innkvartering i Masvingo med helpensjon
 • Tur til Great Zimbabwe Ruins med guide og inngangsbilletter inkl
 • 2 netter innkvartering i Matobo med helpensjon
 • Heldagstur i Matobo nasjonalpark med safari, neshornsporing, besøk til noen av de mest kjente hellerissninger og andre historiske steder i parken
 • 3 netter innkvartering i Hwange nasjonalpark med helpensjon
 • Alle nødvendige parkavgifter og inngangsbilletter som nevnt i beskrivelse
 • 1-2 game drives/ safari per dag
 • 2 netter innkvartering i Victoria Falls med frokost inkludert
 • Privat bil og engelsktalende sjåfør-guide fra dag 1-7
 • Alle skatter og avgifter, veiavgifter osv


Dette er kun et forslag og det er fullt mulig å tilpasse opplegg etter dine ønsker, fullt mulig å forkorte eller forlenge opphold på alle steder. Vi har mange innkvarteringsmuligheter i vår portefølje, alle har vi besøkt og kvalitetssikret selv.


Vil du vite mer eller motta et pristilbud, send oss gjerne et mail med ønsket tidsrom og antall reisende så kommer vi tilbake med et tilbud til deg. 

Vil du snakke med vår Afrika ekspert Stella, så treffer du henne på telefon 66 76 14 60 eller e-post stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Rundreise i Zimbabwe

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Rundreise i Zimbabwe
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet