x
No items found.
Afrika & Safari

Rundreise i Sør-Afrika | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Rundreise i Sør-Afrika som passer for deg som vil oppleve førsteklasses safari i kombinasjon med storby- og vingårdstur i Cape Town.

Rundreise i Sør-Afrika som passer for deg som vil oppleve førsteklasses safari i kombinasjon med storby- og vingårdstur i Cape Town. På denne 7 netters reisen vil du få en unik smakebit av det beste Sør-Afrika har å by på. Big Five Safari, Cape Town (en av verdens vakreste storbyer), reise gjennom vindistriktene i Stellenbosch og Franschhoek, fantastisk natur, kulinariske opplevelser, koselige kystbyer langs Cape Peninsula og mye mer!


Mangfoldige Sør-Afrika byr på fantastiske opplevelser, uendelig kombinasjonsmuligheter, store variasjoner, noen av verdens vakreste vingårder og en fantastisk kulinarisk scene, overveldende natur, The Big Five, flotte golfmuligheter, pulserende byliv med gallerier, shopping, musikk og nydelige strender langs kysten.


Vi lover god valuta for pengene og uforglemmelige opplevelser! Et stort pluss ved å reise til Sør-Afrika er at det ikke er noen tidsforskjell - du slipper jetlag og ved ankomst er du klar til å starte rett på eventyret! Det er fullt mulig å kombinere denne reisen med og bad på Mauritius eller Seychellene.


Reiseforslag | 7 netters rundreise i Sør-Afrika:    


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.


Reiseforslaget til Sør-Afrika inkluderer:
  • Flybilletter Norge - Johannesburg, Cape Town - Norge
  • Innenriksfly Johannesburg - Kruger Skukuza Airport - Cape Town
  • 3 netter safari ved Imbali Safari Lodge med helpensjon, parkavgifter og safarier
  • 4 netter innkvartering i Cape Town på The Cape Milner Hotel, standard rom med frokost
  • Heldags Cape Peninsula Tour med egen guide og bil - en av de vakreste utfluktene i Sør-Afrika. Med egen guide får dere maksimalt utbytte av turen hvor dere lærer mye om historie og lokal kultur.
  • Heldags tur langs vinveiene i Franschhoek og Stellenbosch med forskjellige vingårsbesøk inkludert.
  • Halvdags Cape Town City Tour med egen guide og bil, inkl Table Mountain, Company Gardens, Camps Bay, V& A Waterfront
  • 15min helicopter tur over Cape Town
  • All nødvendig privat transfer
  • 24h assistanse på telefon under hele opphold av vår samarbeidspartner

Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Sør-Afrika med safari, storby og vingårder? Vår Afrika - ekspert Stella fra Bennett i Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget, ta kontakt for mer informasjon, tips, råd og bestilling. Telefon 66 76 14 60 eller epost stella.sjoeberg@bennettnorway.no.


Turen starter med førsteklasses safari i Krügerparken på Imbali Safari Lodge. Deretter flyr dere til Cape Town hvor det venter 4 opplevelsesrike dager.


Imbali Safari Lodge

er en koselig lodge, med beliggenhet i et eget private område, Mluwati Private Game Reserve, i Krüger nasjonalpark. Lodgen holder et høyt nivå på alle måter, med utmerket service, store rom og fantastisk dyreliv. Lodgens interiør gjenspeiler den Afrikanske kulturen og smelter naturlig inn i omgivelsene. Loungen med utsikt over bushen består av spisestue og salong samt en utendørs boma (lounge, samlingssted).


Lodgen har 12 rom hvor alle har eget dekk/terrasse med et lite basseng hvor du kan nyte utsikten og slappe av mellom game drives.

Måltidene serveres i den komfortable spisesalen hvor et imponerende Jackalberry-tre stiger gjennom dekk og stråtak i Tsonga-stil. Middagen kan også serveres under stjernene mens du lytter til de fortryllende lydene fra den omkringliggende bushen som kommer til live om natten.


Dagen nytes med safari, fra setet i en åpen safaribil og til fots får du oppleve livet i bushen på nært hold. Mellom safariene slapper dere av på lodgen i vakre omgivelser, du kan f.eks. ta en forfriskende dukkert i det glitrende bassenget samtidig som du kan nyte det rike og varierte dyrelivet som kommer til Imbali vannhull for en kald drink.


Krügerparken med tilhørende «private game reserves» er kanskje de mest kjente safari områdene og er en av verdens største og best bevarte nasjonalparker. At det er et privat reservat betyr at det er færre besøkende enn i selve Krugerparken. Med færre biler rundt dyrene får man en mer eksklusiv følelse av å være i bushen. Her har du stor sjanse å komme tett på alle dyrene og oppleve The Big Five.


Mluwati Private Game Reserve jobber utrettelig for å sikre bærekraften i denne uberørte villmarken som i over 100 år har vært et fristed for over 114 reptiler, 34 amfibier og 147 pattedyrarter, inkludert Afrikas Big Five. Med noen av Krugers mest spektakulære landskap og et ekstraordinært utvalg av dyreliv, fugleliv og planteliv i konsesjonen, er hver safari opplevelse unik.


Et eksempel på vanlig hverdag på safari:

05h30/06h00 - Tidlig «wake-up call» med rykende varm kaffe/te/sjokolade og litt kjeks.

06h00 - game drive; den friske morgenlukten, gyldne lys og dugg skaper en helt magisk opplevelse! Dyrene er mest aktive om morgenen.

10h00 - deilig frokost/brunsj.

11h30 - siesta; avslapping ved bassenget eller annet aktivitet (gåsafari).

13h30 - lett lunsj

16h30 - game drive med et stop for Sundowner (drink i solnedgangen) - en deilig avslutning på en fantastisk safari.

19h00 - tid for middag


Cape Town

- under det majestetiske Table Mountain i Cape Towns trendy forstad Tamboerskloof ligger boutique hotellet The Cape Milner. Hotellet tilbyr en avslappet og moderne atmosfære, er meget stilfullt innredet og er kjent for sin utmerkede service. Et veldig koselig hotell og et perfekt utgangspunkt for utforsking av byen.


Man skal lete lenge etter en by som er like spennende, kreativ og energigivende som Cape Town. Det er umulig å ikke la seg inspirere av byen, kreativiteten og folket. Cape Town og omegn er fylt med gastronomiske herligheter, vakker natur, historisk arkitektur og noen av verdens beste og mest spennende viner.

Rundreise i Sør-Afrika

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Rundreise i Sør-Afrika
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.