Afrika & Safari

Rovos Rail - Pride of Africa | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Opplev Sør-Afrika med Rovos Rail og få en opplevelse for livet. Reis tilbake i tid med gammeldags glamour, nyt livet om bord og det fantastiske landskapet gjennom togvinduet.

Opplev Sør Afrika med Rovos Rail og få en opplevelse for livet. Reis tilbake i tid med gammeldags glamour, nyt livet om bord og det fantastiske landskapet gjennom togvinduet. Vi tilbyr alle strekninger med Rovos Rail og setter sammen den perfekte Sør-Afrika turen for deg. Rovos Rail er en god ide for en langhelg når du vil unne deg noe ekstra eller feire en spesiell anledning. Det er mulig å kombinere Rovos Rail med noen dager safari, storby, vingård eller sol, bad og avslapping.

 

 

Rovos Rail:

Som så mange andre gutter, drømte sørafrikanske Rohan Vos om en modelljernbane. Men da endelig drømmen gikk i oppfyllelse, hadde han et tog i full størrelse, med nylakkerte lokomotiver og gamle jernbanevogner pietetsfullt restaurert til et av verdens mest legendariske luksustog - Rovos Rail.

 

Rovos Rail er ikke en vanlig togreise, det er en opplevelse.  
Siden oppstarten i 1989, har Voss familien tilført noe helt unikt, til de som viloppleve en liten bit av Afrika, på skinner.
Når togetruller ut av stasjonen, merker vi raskt, dette blir en spesiell  opplevelse.

 

Atmosfæren om bord er avslappet. Her har dere tid til å snakke med hverandre og bli kjentmed med passasjerer. Tenk deg å sitte bakerst i "Utsikts-vognen", mens du nyter en god kopp te eller annet drikke i et godt selskap mens toget kjørersakte gjennom spektakulært Afrikansk landskap i solnedgangen. Senk skuldrene og kom i herlig feriemodus.

Måltideneer en stor del av Rovos Rail opplevelsen, og det høye nivået på mat og drikke vil virkelig overraske. Du vil bli fasinert, av det som trylles frem i den lille kjøkkenvognen.  Det er hvite linduker, porselen, sølvbestikk og krystallglass. Ved middagene, er dresskoden formell og det forventes, skjorte og slips, og kjole eller pent antrekk for damer. Det er lov å pynte seg og glitre litt ekstra til middagen.

Frokoster som oftest tilberedt etter ønske, i tillegg til et rikelig utvalg på buffetbordet, har man mange forskjellige valgmuligheter du kan bestille.
Lunsj og middag består av fire retter- en forrett, hovedrett, ost og kjeks, og avsluttes med dessert og kaffe.  Akkompagnert av de beste Sørafrikanske viner.

Alle måltider og drikkevarer, som inkluderer en omfattende vinliste med noen av debeste Sør-Afrikanske viner er inkludert i prisen. Måltider foregår i elegant spisevogn og er alltid tilpasset sesongen og inspirert av lokale regioner.

 

 

Rovos Rail har togreiser som varer fra 48 timer opp til to uker gjennom spektakulære Afrikanske destinasjoner. Her er det ruter og strekninger for enhver smak og interesser.

Seks ganger i året ruller det mellom Cape Town og Dar-es-Salam i Tanzania og har ellers turer fra Sør-Afrika til Victoria Falls i Zimbawe, Namibia og spesielle turer med fokus på blant annet golf. I løpet av turen stopper man på ulike steder og attraksjoner og du har mulighet til å spille golf på vakre baner, bli med på safari, besøke kunstgallerier og utforske historiske steder. Det meste av utflukter og aktiviteter underveis er selvsagt inkludert i prisen.
Helt unike reiser som passer for både togentusiaster, eventyrere, golfentusiaster og mat- og vinentusiaster.

 

‍Kupeer:  

Suiten velger du selv, ut ifra dine ønsker og preferanser. Alle suitene, gir gjesteneen mulighet til privatliv, komfort og luksus. Innredningen er av høy kvalitet og viktoriansk stil. Alle suiter har et lite skrivebord, klesskap og safe. Eget bad med dusj og toalett er en selvfølge.
Vi anbefaler Deluxe Suite for et mest komfortabelt opphold.

 

 • Pullman Suite er på ca 7 kvadratmeter og er utstyrt med en komfortabel sofa som gjøresom til dobbeltseng om kvelden.
 • Deluxe Suite, som er det mest populære valget for 2 personer, på ca 11 kvadratmeterhar en stor dobbeltseng og et lite sitteområde med bord og stol.
 • Royal Suite, på ca 16 kvadratmeter er den mest romslige og med badekar på badet. Drømmer du om å ta et bad, mens du nyter det afrikanske landskapet, ja da er dette suiten for deg.

 

Priser og kapasitet på forespørsel. Det er fullt mulig å kombinere flere strekninger( foreks. Victoria Falls- Cape Town; Cape Town-Durban; Durban-Victoria Falls). Ta kontakt for mer informasjon, fullstendig program og skreddersydd turforslag.

 

Priser og reiseruter | Rovos Rail:

Angitte priser er per person i dobbelt Pullman Suite for reise i perioden fra  01/10/23-30/09/24.

 

Klassiske/korte turene:
 • 2 netters reise fra Pretoria til Durban eller omvendt fra Kr 18 800 per person
 • 3 netters reise fra Pretoria til Cape Town eller omvendt fra Kr 20 700 per person
 • 3/4 netters reise fra Pretoria til Victoria Falls eller omvendt fra Kr 26 600 per person
 • 6/7netter reise fra Duban til Victoria Falls eller omvendt  fra Kr 43 035 per person
 • 6/7netter reise fra Cape Town til Durban eller omvendt fra Kr  37 500 per person

 

Lange turer:
 • 9 netters «Golf Safari» fra Pretoria fra Kr 54 750 per person
 • 12 netters «African Collage»  fra Pretoria til Cape Town eller omvendt fra Kr 90 000 per person ( ledig avganger kun i 2025)
 • 11 netters “Southern Cross Safari” fra Pretoria til Victoria Falls eller omvendt fra Kr 81 000 per person
 • 11 netters “Namibia Safari” fra Pretoria til Walvis Bay fra Kr 99 000 per person
 • 15 netters reise «Trail of Two Oceans” fra Lobito til Dar es Salaam eller omvendt fra Kr 164 500 per person
 • 14 netters reisen fra Dar es Salaam til Cape Town eller omvendt fra Kr217 800 per person ( ledig avganger i 2025 og kun Deluxe Suite)

Hva somer inkludert i prisen: Alle måltider og drikkevarer (unntatt Fransk Champagne),24 timers romservice og minibar, klesvask, utflukter, inngangsbilletter, greenfees og guide på utvalgte turer.

 
Frister det å reise med Rovos Rail? Ta kontakt med vår Afrika-spesialist Stella i Bennett Asker.

 

Bennett Ferie Logo
Rovos Rail - Pride of Africa

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.