x
No items found.
Storby

Reise til Wien | Bestill storbyferien hos Bennett Ferie

Ta en storbyferie i Wien, denne vakre, klassiske europeiske perlen av en by!

Ta en storbyferie i Wien, denne vakre, klassiske europeiske perlen av en by! Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reise til Wien hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.  


Wien har med sin beliggenhet sentralt i Europa gjennom århundrer spilt en viktig rolle, noe som vises gjennom godt bevarte bygninger og monumenter. Wien er en blanding av historiske bygg og moderne storby. På en reise til Wien kan du oppleve blandingen av det nye og det gamle og klassiske, slik som Stephansdom og Hofburgpalasset. NB! Du kan ikke reise hjem fra Wien uten å ha prøvd den berømte Sacher – kaken. Se de flotte gamle bygningene, gå på en klassisk konsert, ta en shoppingrunde, ta et elvecruise på Donau eller kanskje en dagsutflukt til de østerriske alper.


Priseksempel på reise til Wien;  


Fly Oslo – Wien t/r, bo 3 netter på 3 – stjerners Mercure Hotel Raphael Wien, et enkelt hotell sentralt i Wien.


Fra 6.750,-, reise fredag - mandag, 13. -16. september (DY/UZ)


Fly Oslo – Wien t/r, bo 3 netter på 4 – stjerners Mercure Grand Biedermeier. Godt kjent hotell med koselig beliggenhet ved "Ringen" og kort gangavstand til Stephansdomen.


Fra 6.750,-,
reise fredag - mandag, 13. -16. september (DY/UZ)


Fly Oslo – Wien t/r, bo 3 netter på 5 – stjerners Grand Hotel Wien. Et klassisk, godt hotell i sentrum av Wien, 260 m fra statsoperaen i Wien, 850 m fra Heltetorget og 950 m fra Wien katedral. Et meget godt likt hotell, med karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 12.750,-,
reise fredag - mandag, 13. -16. september (DY/UZ)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo – Wien t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)  
  • Alle kjente skatter og avgifter


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Wien?
Ta kontakt med våre reisekonsulenter.

Reise til Wien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Wien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.