x
No items found.
Afrika & Safari

Romantisk langhelg på vingårdhotell i Sør-Afrika | Bestill hos Bennett Ferie

Reis på en annerledes langweekend og ta en romantisk langhelg på et av Sør-Afrikas ypperste vingårdshoteller.

Reis på en annerledes langweekend, ta en romantisk langhelg på et av Sør-Afrikas ypperste vingårdshoteller. Steenberg er en av landets eldste vingårder og et av de flotteste hotellene, med idyllisk beliggenhet i den vakre Constantia dalen. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.  


Cape Town er kun en 20 minutters kjøretur unna og er lett tilgjengelig for en dagstur. Hotellet tilbyr transfer til V&A Waterfront i Cape Town. Mange andre vingårder og restauranter av topp kvalitet i området, hvis man ønsker å reise litt rundt.  


Hotellet er inneredet i moderne stil men har fortsatt beholdt den klassiske sjarmen og 1700-tallets eleganse. Hotellet har fantastiske fasiliteter, blant annet en nydelig golfbane omgitt av vinmarker, SPA, flere restauranter med gourmet kjøkken og egen vingård som tilbyr vinsmaking.


Et sted for livsnytere og siden det ikke er noen tidsforskjell til Sør Afrika er det perfekt for en langhelg. Den perfekte gaven til din kjære?


Priseksempel | Romantisk langweekend til Sør Afrika, reise 17. - 22. september (ankomst Oslo 23. september):


Fly Oslo - Cape Town t/r, 4 netter på 5 - stjerners Steenberg Hotel, et helt fantastisk hotell med topp score på Tripadvisor, 5 av 5 mulige.


Fra 21.550,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Cape Town t/r (QR-NNQQL, ankomst Cape Town på formiddagen 18. september, retur midt på dagen 22. september), bagasje inkl.
  • 4 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Privat Transfer flyplass - hotell t/r (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter og oppgraderte rom.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Sør Afrika? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Asker er vår Afrika ekspert og har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.

Langhelg på vingårdhotell i Sør-Afrika

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Langhelg på vingårdhotell i Sør-Afrika
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.