x
No items found.
Sol & Bad

Dalmatia, det ekte Kroatia | Bestill ferien hos Bennett Ferie

Dalmatia - det ekte Kroatia. Kroatia byr på krystallklart hav og koselige byer.

Dalmatia - det ekte Kroatia. Kroatia byr på krystallklart hav og koselige byer. Landet har en utrolig vakker kyst med strålende badevann. Her bader du fra stein- og klippestrender eller støpte pirer. Regionen Dalmatia har fine rullesteinsstrender og små viker hvor du kan være helt i fred og sies ha det beste badevannet. I tillegg er det tett mellom Kroatias kulturskatter uansett hvor du beveger deg. Besøk byene Zadar, Sibenik,Trogir og Split, som alle har sjarmerende gamle bykjerner med et fargerikt kafé- og restaurantliv og gode shoppingmuligheter. Reisen til Kroatia bestiller du av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Kroatia:  


2 voksne og 2 barn under 12 år, fly Oslo - Split t/r, 1 uke i familierom inkludert frokost på 4 - stjerners Amadria Park Hotel Andrija.
Hotellet er meget barnevennlig, har et flott bassengområde, mange aktiviteter, er nabo til Sibeniks vannpark og ligger 6 km fra Sibeniks sentrum og 6 mil fra flyplassen i Split.


Fra 37.795,- med avreise 29. september - 6. oktober (høstferie uke 40, SK/OU-WWWW)


Prisen inkluderer:
  • Pris for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) som reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Split t/r, bagasje inkludert
  • 7 netter i familierom med balkong, frokost inkludert (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med sommerferie i Kroatia? Ta kontakt for tips, råd og bestilling.


Reise til Kroatia

Kroatia byr på fantastisk mat. Maten pirrer smaksløkene og det serveres mye grillet kjøtt og fisk, lufttørket skinke, salt fåreost og lokale grønnsaker med olivenolje. Porsjonene er store og rekker i blant til to.


Turistsesongen i Kroatia er lang og du kan reise allerede i mai. Det kan fremdeles være litt kaldt i havet, men sola varmer godt og du slipper trengsel. Like fint kan det være langt ut i oktober!


Dalmatia ligger i Sør - Kroatia. Her vokser pinjetrærne helt ned i vannkanten, perfekt for å finne frem snorkelen, ta på svømmeføtter og utforske livet under overflaten i det krystallklare vannet. Her finner du rullesteinsstrender med runde steiner, og ute på øyene er det fine klipper. Til tross for at strendene ikke har sand, treffer man ofte på sandbunn litt uti havet. Skal du på tur langs kysten så ta med deg badetøy, slik at du alltid er beredt – mange av de fineste strendene ligger langs kystveien.


I Dalmatia er det tett mellom byene og et besøk til byene Split eller Dubrovnik anbefales så absolutt når man er i disse trakter. Begge har sjarmerende gamle bykjerner med et fargerikt kafé- og restaurantliv samt bra shoppingmuligheter. Uansett hvor du bor i det sørlige Dalmatia har du mulighet til å dra på fine båtturer og det er aldri langt til nasjonalparkene.


I dette reiseforslaget har vi valgt et bosted i Sibenik. Sibeniks sjarmerende gammelby strekker seg ned mot havet og havnen, og utsikten mot øyene utenfor er fantastisk. Det går mange fly til Split og Zadar, og herfra reiser dere enkelt videre til Sibenik med leiebil, transfer eller lokalbuss.

Reise til Dalmatia, Kroatia

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Dalmatia, Kroatia
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.