x
No items found.
Storby

Reise til Tallinn | Bestill storbyferien hos Bennett Ferie

Skal du reise på storbyferie er trivelige Tallinn både prisgunstig og lett tilgjengelig!

Skal du reise på storbyferie er trivelige Tallinn både prisgunstig og lett tilgjengelig! Byen byr på hoteller i alle prisklasser, gode shoppingmuligheter og et godt utvalg av restauranter og uteliv til gode priser. Tallinn byr på en unik blanding av historie, kultur og vakre omgivelser. For tiden er det få andre byer i Europa hvor man får oppleve en slik energi og kreativitet som i Tallinn, byen oser av kreativitet og energi, og både kultur, kunst og den kulinariske scenen er i en rivende utvikling. Bestill flybilletter og hotell hos erfarne reisekonsulenter i reisebyrået Bennett Ferie.


Når det gjelder severdigheter så blandes middelaldershistorie og nyere historie på en fin måte. Byen står på UNESCOs verdensarvliste og bykjernen er fra middelalderen med "picture perfect" brosteinssmug omgitt av en historisk bymur. Shoppingen har også blitt bra, du finner ett godt utvalg i alt fra de litt gammelmodige lokale butikkene til de hypermoderne shoppingsentrene. Estlands hovedstad er også en alldeles strålende matdestinasjon med 1 restaurant med 2 stjerner og 1 restaurant med 1 stjerne i Guide Michelin, mens 5 andre har Bib Gourmand anmerkning, noe som betyr god mat til en bra pris.


Priseksempel | Reise til Tallinn:


Fly Oslo - Tallinn t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners Centennial Hotel Tallinn, et moderne hotell med ca. 10 minutters gangavstand fra Gamlebyen. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Frokost inkludert.


Fra 4.295,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-ZW)


Fly Oslo - Tallinn t/r, bo 2 netter på 4 - stjerners Nordic Hotel Forum rett ved inngangen til Gamlebyen, 3 minutters gange. Sentralt i forhold til shopping, med et shoppingsenter rett over gaten. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotell anbefalt av vår tidligere reisekonsulent Tove på Hønefoss som har hatt en meget fornøyd gruppe på dette hotellet. Frokost inkludert.


Fra 4.995,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-ZW)


Fly Oslo - Tallinn t/r, bo 2 netter på 5 - stjerners Telegraaf. Et luksuriøst hotell i en kulturbeskyttet bygning fra det 19. århundre, med flott beliggenhet i hjertet av gamlebyen. Stilig lobby med sittegruppe, peis og salong. Velkjent prisbelønt restaurant med russisk og fransk mat. Helseklubb med full service spabehandlinger og gratis bruk av badstue og innendørs svømmebasseng. Meget godt likt hotell med karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotell anbefalt av vår reisekonsulent Stella fra Asker som har bodd der selv. Hun sier: Flott hotell midt i gamlebyen, komfortable rom og fantastisk frokost. Frokost inkludert.


Fra 5.750,-,
helgen (fre-søn) 4. - 6. oktober (DY-ZW)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Tallinn t/r, bagasje inkl.
  • 2 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard.Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og billetter til diverse severdigheter og aktiviteter. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en storbyferie til Tallinn? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.‍

Reise til Tallinn

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Tallinn
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.