x
No items found.
Storby

Reise til Sevilla | Bestill hos reisebyrået Bennett Ferie

Sevilla - Andalusìas største by og hovedstad med 700 000 innbyggere og er kjent for sine vakre gater, kirker, parker, festivaler – fiestas.

Sevilla - Andalusìas største by og hovedstad med 700 000 innbyggere og er kjent for sine vakre gater, kirker, parker, festivaler – fiestas. Byen er flamencoens vugge og klimpringen fra spanske gitarer gjør byen levende. Bestill ferien av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie.


For 500 år siden var Sevilla en av de aller rikeste byene i Europa og dette ser du fortsatt tydelige spor etter i arkitekturen og de mange overdådige bygningsfasadene. Sevilla er velsignet med en rik kulturarv fra både arabere, jøder og kristne, som blander seg med nye, moderne avtrykk. Her finner du alt fra smale gater, historiske palasser, kirker og åpne plasser til ultramoderne arkitektur. Sevilla er full av sanselige inntrykk; en fest for øyet, ganen og øret. Den største festivalen er Semana Santa i påskeuken.


Andaluciaregionens milde klima gjør at Sevilla er en destinasjon du kan besøke året rundt, og de aller fleste besøkende faller pladask for Spanias fjerde største by.


Priseksempel | Storbyferie til Sevilla:


Fly Oslo - Sevilla t/r, bo 4 netter på 3 - stjerners Patio de la Alameda. Et godt likt hotell, karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Overnatter du på Patio de la Alameda i Sevilla's historiske sentrum er du få minutter unna Plaza de la Alameda og nær La Giralda og Plaza de España.


Fra 8.750,- for reise 20. - 24. september (KL/AF-TTRR)


Fly Oslo - Sevilla t/r, bo 4 netter på 4 - stjerners Las Casas de El Arenal. Et godt likt hotell, karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotel Las Casas de El Arenal ligger et par minutter unna Plaza de Toros de la Real Maestranza og Sevilla katedral og nær Alcazar og Plaza de España.


Fra 10.795,- for reise 20. - 24. september (KL/AF-TTRR)


Fly Oslo - Sevilla t/r, bo 4 netter på 5 - stjerners Hotel Colon Gran Melia. Et godt likt hotell, karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Sentral beliggenhet, ca. 500 m fra Sevilla Rådhus og 800 m fra katedralen.


Fra 14.750,- for reise 20. - 24. september (KL/AF-TTRR)


Prisen inkluderer:
 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Sevilla - Oslo
 • 4 netter i Sevilla med frokost (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til Sevilla? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!


Kombiner storbyferie i Sevilla med badeferie på Costa De La Luz

Kombiner storbyferie i praktfulle Sevilla med sol og bad på Costa De La Luz som går under navnet Lyskysten og opplev reisemålet der spanjolene selv ferierer. Denne kyststrekken ligger mellom grensen til Portugal i vest og Gibraltar i øst. Costa De La Luz tilbyr mange uberørte strandperler og sjarmerende småbyer. Her kan du kombinere strandlivet med tradisjonelt landsbyliv, fiskemiddager og utflukter til Gibraltar, Ayamonte, pulserende Cadiz og Tanger (Marokko). Det er også kort vei til Portugal og Algarvekysten.


Langs Costa de la Luz ligger noen av Spanias absolutt fineste strender, men denne kysten er fortsatt forholdsvis ukjent blant oss nordboere. Her er tempoet litt roligere enn i de store turistmagnetene langs Costa del Sol, samtidig har du mye å velge mellom, alt fra moderne hotell til vannsport, golfbaner og gourmetrestauranter.


De som liker det ville og uberørte bør ta turen til strendene som ligger i tilknytning til Moguer og nabobyene Palos de la Frontera, Almonte og Sanlucar de Barrameda. De ligger alle i nasjonalparken Doñana - et fredet område på 542 kvadratkilometer. I tillegg til 28 kilometer med ville Atlanterhavsstrender, er parken et av Europas største våtmarksområder, med en rekke fugle- og dyrearter. Området står på UNESCOs verdensarvliste.


Restauranttips i Sevilla:

Matkulturen er en annen av regionens store tilganger. Fisk og skalldyr dominerer menyene og naturligvis kan du også fråtse i smakfulle tapasmåltider.


Maestro Marcelino:
her serveres nydelig spansk tapas med nydelige oster og Jamón Ibérico. Prøv ut den lokale drinken Tinto De Varano (en Sangria med kullsyre) - super forfriskende og god drink!


Utfluktstips i Sevilla:
 • Seville Cathedral - Katedralen i Sevilla er en romersk katolsk katedral i Sevilla i spanske Andalucía. Den er den største gotiske katedralen og den tredje største kirke i verden. Bygd på 1500 tallet og har vært på Unescos verdensarvliste siden 1987
 • Real Alcàzar - Alcázar fra Sevilla, vanligvis kjent som Royal Alcázars of Seville, er et kongelig palass i Sevilla, Spania, bygget for den kristne kongen Peter av Castilla
 • Plaza De Espania - Sevillas berømte Plaza de España-monument ble bygget for Ibero- American Exhibition of 1929, som ble holdt i den andalusiske hovedstaden. Omkring bygningen er det 48 små paviljonger, hver dedikert til en provins i Spania, og innredet i keramiske fliser. Plaza de España har også blitt et filmsted for filmer, for eksempel Lawrence of Arabia (1962) og Star Wars: Angrepet av klonene (2002)
 • La Giralda - Midt i Sevillas historiske sentrum ligger det verdenskjente klokketårnet La Giralda. Tårnet ble bygget av maurerne midt på 1100-tallet
 • Maria Luisa Park Botanical garden - María Luisa Park ble inspirert av maurisk arkitektur og har mange fontener, dammer, appelsintrær, palmer og fargerike blomsterbed. Designet av Jean-Claude Nicolas Forestier, Den beste måtene å utforske parken er til fots, eller ved å ta en romantisk tur med hest og vogn gjennom parken og rundt ginormous plaza selv, som måler 50.000 kvadratmeter
 • Torre de Oro - Torre del Oro er en militær vakttårn i Sevilla, Sør-Spania. Den ble reist av Almohad-kalifatet for å kontrollere tilgangen til Sevilla via elven Guadalquivir. Tårnet ble bygget på 1200-tallet og tjente som fengsel i løpet av middelalderen. Navnet fikk tårnet fordi det en gang i tiden var dekket med gullglaserte fliser. Flomlyset på kvelds- og nattestid gjør tårnet til et vakkert skue i sommernatten
 • Las Setas De Villa - Metropol Parasol er en trekonstruksjon som ligger på torget La Encarnación, i det gamle kvartalet Sevilla, Spania. Den ble tegnet av den tyske arkitekten Jürgen Mayer og ble ferdigstilt i april 2011
 • Plaza De Torres De La Real Maestranza De Caballieria De Sevilla - En av de eldste tyrefekterarenaene i verden. Denne arenaen er bygd i barokk stil med slående hvit og gulfasade med utsikt over elven

Reise til Sevilla

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Sevilla
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.