x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Sardinia | Litt annerledes Italia

Vi har satt sammen et reiseforslag til Sardinia, den nest største øya i Middelhavet, kjent for sitt varierte landskap, rike historie, sin unike kultur og tradisjoner. Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker.

Reise til SardiniaReis på ferie til Sardinia, den nest største øya i Middelhavet, vest for den italienske halvøya. Øya er kjent for sitt varierte landskap, som spenner fra fjellrike områder til frodige sletter og vakre strender. Sardinia har en rik historie, med spor etter ulike sivilisasjoner, inkludert nuragiske, fønikiske, romerske og spanske bosetninger. Øya er også kjent for sin unike kultur og tradisjoner, som preges av et eget språk, sardisk, og et sterkt fokus på lokal mat og vin.

Vi skreddersyr alle våre reiser og kan derfor sjekke datoer som passer akkurat dere.

Reiseforslag til Sardinia:  


Fly Oslo - Olbia, Sardinia t/r, 7 netter på 4 - stjerners Park Hotel Porto Istana, et sjarmerende hotell på den vakre kysten like syd for Olbia. Gjestene kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et stort svømmebasseng, en solterrasse, og en restaurant som serverer deilige retter basert på lokale råvarer.


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato, ønsket standard og ledig kapasitet.


Reisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Olbia t/r, bagasje inkludert
  • Transport flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i dobbeltrom
    • Fullpensjon (frokost, lunsj og middag
    • Drikke til lunsj og middag inkludert: flaskevann og husets rød eller hvitvin
  • Skatter og avgifter


Vi kan ordne med tilslutningsbilletter fra andre flyplasser, finne andre hoteller og bestille leiebil hvis ønskelig.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Sardinia? Ta kontakt for tips, råd og bestilling, telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.

Reise til Sardinia

Sardinia, den nest største øya i Middelhavet, ligger vest for den italienske halvøya. Øya er kjent for sitt varierte landskap, fra fjellrike områder til frodige sletter og vakre strender. Sardinia har en rik historie, med spor etter ulike sivilisasjoner, inkludert nuragiske, fønikiske, romerske og spanske bosetninger. Øya er også kjent for sin unike kultur og tradisjoner, som preges av et eget språk, sardisk, og et sterkt fokus på lokal mat og vin.


Olbia, som ligger på nordøstkysten av Sardinia, er en av de viktigste inngangsportene til øya, med både en travel havn og en internasjonal flyplass. Byen har en historie som strekker seg tilbake til antikken, da den var en viktig fønikisk og senere romersk bosetning. I dag er Olbia en livlig by som kombinerer moderne fasiliteter med historiske attraksjoner. Blant de mest populære severdighetene er Basilica di San Simplicio, en romansk kirke fra 1100-tallet, og det arkeologiske museet, som gir innsikt i regionens rike historie.


Olbia er også inngangsporten til Costa Smeralda, et av de mest eksklusive turistområdene i Italia, kjent for sine fantastiske strender, luksuriøse feriesteder og livlige natteliv. Regionen tiltrekker seg både internasjonale kjendiser og besøkende som søker en smak av middelhavets skjønnhet og avslapning. Enten man er interessert i historie, natur eller bare ønsker å nyte den sjarmerende atmosfæren, tilbyr Sardinia og Olbia noe for enhver smak.


Beliggende på nordøstkysten, i nærheten av byen Olbia finner vi Porto Istana som er kjent for sin uberørte skjønnhet og klare turkise vann. Stranden består av myk, hvit sand og er omkranset av frodig middelhavsvegetasjon, noe som gir et postkortaktig landskap.


En av de mest bemerkelsesverdige trekkene ved Porto Istana er utsikten mot øya Tavolara, som reiser seg majestetisk fra havet og danner en imponerende bakgrunn. Dette området er en del av det marine verneområdet Tavolara – Punta Coda Cavallo, kjent for sitt rike marine liv og utmerkede snorkle- og dykkemuligheter.

Stranden, med utsikt mot Isla Tavolara. Foto: Park Hotel Porto Istana

Stranden er populær blant både lokale innbyggere og turister, men den beholder likevel en avslappet og fredelig atmosfære, spesielt utenom høysesongen. Vannet er grunt og rolig, noe som gjør det ideelt for barnefamilier. I tillegg er fasilitetene godt utbygde, med tilgjengelig parkering, solstolutleie, og små kiosker som selger forfriskninger.


Porto Istana er også et utmerket utgangspunkt for å utforske resten av Sardinia, med kort avstand til den livlige byen Olbia og det eksklusive Costa Smeralda-området, kjent for sine luksuriøse feriesteder og livlige natteliv. Enten du er ute etter avslapning på stranden, utforskning av undervannsverdenen, eller en base for å oppleve mer av Sardinia, tilbyr Porto Istana en perfekt kombinasjon av naturskjønnhet og komfort.


Park Hotel Porto Istana

Park Hotel Porto Istana er et sjarmerende hotell på den vakre kysten like syd for Olbia. Dette idylliske feriestedet er kjent for sin spektakulære beliggenhet nær Porto Istana-stranden, som tilbyr krystallklart vann og myk, hvit sand. Hotellet er omgitt av frodig vegetasjon og har en fantastisk utsikt over øya Tavolara, noe som skaper en avslappende og fredelig atmosfære for gjestene.


Hotellet tilbyr komfortable og elegante rom, alle innredet med moderne fasiliteter for å sikre et behagelig opphold. Gjestene kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et stort svømmebasseng, en solterrasse, og en restaurant som serverer deilige retter basert på lokale råvarer. For de som ønsker å utforske området, tilbyr hotellet ulike aktiviteter som snorkling, dykking, og båtturer.


Park Hotel Porto Istana er et ideelt valg for både par og familier som søker en uforglemmelig ferie ved sjøen. Med sin naturskjønne beliggenhet, utmerkede service, og en avslappende atmosfære, er dette hotellet et perfekt sted å oppleve alt det vakre Sardinia har å tilby.

Foto: Park Hotel Porto Istana
Reise til Sardinia

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Sardinia
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.