x
No items found.
Norgesferie

Reise til trivelige Røros | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reise til Bergstaden Røros, et av Norges mest unike og vakre verdensarvområder. Ha opplevelsesrike og aktive dager i den trivelige og historiske fjellbygda som har så mye sjel og lokalt særpreg.

Reise til Bergstaden Røros, et av Norges mest unike og vakre verdensarvområder. Ha opplevelsesrike og aktive dager i den trivelige og historiske fjellbygda som har så mye sjel og lokalt særpreg. Vi kan hjelpe deg med reisen, uansett om du er en privatperson som skal på ferie eller et firma, lag eller forening som skal reise som gruppe. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | 2 netter på hotell i Røros;


Bo på Erzscheidergården, medlem av De Historiske Hoteller. Et lite og trivelig hotell med sjel, varme og raushet med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården fra 1600-tallet bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros. Bo i koselige rom med hvert sitt unike interiør, og hver sin egenartede stemning, alle inspirert av Røros’ natur, kultur og mennesker. Hotellet byr også på et trivelig vertskap og en fantastisk frokost med lokale råvarer. Dette er et kjempetrivelig hotell som virkelig kan anbefales. Det er ikke bare vi i Bennett Ferie som trives på Erzscheidergården - hotellet har 4,5 av 5 mulige i karakter på Tripadvisor.  


Fra 2.200,-, opphold 12. - 14. juli
Fra 2.100,-, opphold 17. - 19. januar


Prisen inkluderer:  
  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • 2 netter i superior dobbeltrom, frokost inkl. (De Historiske)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for transport t/r Røros, vi hjelper deg gjerne med bestilling av fly, togbilletter og leiebil. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Røros? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Reisen til Røros

Fjellbygda Røros ligger velplassert to-tre timer sør for Trondheim og fem timer nord for Oslo. Hvilken reisemåte som passer best avhenger om du ønsker å komme raskt frem, eller om selve reisen til og fra Røros skal være en del av opplevelsen. Avhengig av utreisested er raskeste vei til Røros enten med direktefly til Røros Lufthavn fra Oslo, eller med en to timers tog- eller biltur fra Trondheim.


Røros, et bærekraftig reisemål

Røros er en perfekt destinasjon for deg som tenker på bærekraft. Siden 2013 har Røros Kommune vært sertifisert som et bærekraftig reisemål. Å velge et bærekraftig reisemål bidrar til å sikre plassens kulturelle og historiske verdensarv, samtidig som man støtter opp om lokale tradisjoner og bevaring av områdets naturressurser. Ved å besøke Røros vil dere nyte gode opplevelser, samtidig som dere styrker bygdas sosiale verdier og økonomiske bærekraft.


Kompakt og fotgjengervennlig

Uavhengig av overnattingssted og møteplass på Røros befinner du deg alltid i sentrum, enten i eller rundt den gamle bergstaden som ble stiftet i 1645 av Røros Kobberverk. Du kan med letthet bevege deg rundt til fots og inhalere alle de historiske inntrykkene fjellbygda og det gamle kopperverket kaster mot deg. Røros er så kompakt at du kan bevege deg fra A til Å ved å telle antall skritt, fremfor antall meter. Kaffekoppen er alltid nær, likeså en Aperol Spritz à la Røros med lokalprodusert tyttebærbrus.


Populært reisemål året rundt

Røros er et flott reisemål året rundt. Hver årstid har sin sjarm. Under arrangementer som Elden, Rørosmartnan, Julemarkedet og Femundløpet er det ekstra populært med et høyt trykk på overnattingskapasiteten.


Bærekraftig handel

Røros er kjent for sine små, lokale nisjebutikker, koselige kafèer og gallerier som har vært drevet av lokalbefolkningen i flere generasjoner tilbake i tid. I denne koselige fjellbygda finner du alt du trenger og alt du ikke visste at du trengte. Et par av våre shoppingfavoritter er Røros Tweed, Norges største ullvareprodusent og nisjebutikken Frost som selger dame- og herreklær.


Kunstnere fra hele landet har base i fjellbygda og i et hvert trangt smug og liten bakgård finner du et nytt galleri og kunstverksted. Er du kunst- og designinteressert er en tur innom Kunst & Kaos og Lysgaard Keramikk nærmest obligatorisk.


Opplevelser i takt med naturen

Området rundt Røros er eventyrlig vakkert og byr på en rekke opplevelser og aktiviteter i takt med naturen. På vinteren kan du oppleve idyllisk kanefart med hest og slede gjennom sentrum eller få opp pulsen med fartsfull reinkjøring, sparksafari, snøscootersafari og hundekjøring. Om sommeren igjennom kan du ta en hyggelig tur med den gamle postbåten MS Fæmund på Femunden, gå turer i fjellet, padle kano eller kanskje en ATV safari med adrenalinkickgaranti. Her kan du være aktiv i naturen året rundt.


Lokalmatens vugge

Røros er kjent for mange som lokalmatens vugge. Det høye nivået på råvarene og kjøkkenet, kombinert med stolte produsenter og tradisjonsrike matretter, har for lenge siden satt fjellbygda på matkartet. Tro mot merkevaren som bærekraftig reisemål, har bygda stått samlet som destinasjon og jobbet hardt over mange over år for å gi tilreisende unike mat- og drikkeopplevelser. Disse opplevelsene blir servert midt i verdensarven, sammen med gode historier om kobberverket, gårdene og menneskene som bygde opp Røros til eventyrgrenda den fremstår som i dag. Lokalmaten på Røros er et gastronomisk himmelrike og soleklart verdt reisen i seg selv.

Reise til Røros

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Røros
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.