x
No items found.
Storby

Reise til Island | Bestill fly og hotell hos Bennett Ferie

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og er på størrelse med en mellomstor norsk by. For mange som besøker Island fungerer byen også som en port til det barske, eventyrlige friluftslivet i landet.

Reykjavik er verdens nordligste hovedstad, og er på størrelse med en mellomstor norsk by. I lille Reykjavik finnes alt fra kultur og museer til et variert natteliv og mange spennende restauranter. Shoppingen kan også nevnes, utvalget er imponerende. For mange som besøker Island fungerer byen også som en port til det barske, eventyrlige friluftslivet i landet. Bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie.


Etter dagens utendørsstrabaser kan du lade opp batteriene i en av de mange varme kildene, eller i luksuriøse innendørs helsestudioer. Vi setter pris på Reykjaviks frilynte og energiske kultur - som omfatter et hipt og internasjonalt anerkjent musikk- og kunstmiljø, utsøkt mat og et svært "entusiastisk" natteliv. Vi anbefaler på det sterkeste at du reiser på noen spennende utflukter, som for eksempel de spektakulære geysirene, en ridetur på Islandshest og herlige bad i Den blå Lagune.

Priseksempel | Reise til Reykjavik, fly (fra Oslo) og hotell:


3 - stjerners Center Hotel Midgardur,
et meget godt likt hotell som ligger ideelt til i kort gangavstand fra alle hovedattraksjonene i sentrum.  


Fra 8.350,-, reise 17. - 20. oktober (DY-HW)
Fra 7.150,-, reise 24. - 27. april (DY-XM)


4 - stjerners Hilton Reykjavik Nordica, et meget godt likt (karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor), velkjent og moderne hotell med kosmopolitisk atmosfӕre og gode spa fasiliteter.


Fra 9.050,-, reise 17. - 20. oktober (DY-HW)
Fra 7.095,-, reise 24. - 27. april (DY-XM)


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Reykjavik t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter.

Andre priser fra andre avreisesteder. Tillegg for ekstra netter og hotell med høyere standard. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter. Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.

Høres det fristende ut med en reise til Island? Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Drømmereise nr. 10. Island; dypp ned i varme kilder

Magasinet Reiselyst har satt opp "naturrundtur på Island" som en av 20 drømmereiser verden over: Lufta er nordisk kjølig men kroppen bader i herlig, varmt vann – som i tillegg sies å være helsebringende. Så klart et bad i Islands varme kilder må inngå i lista over ting du må oppleve før du dør! Den blå lagune utenfor Reykjavik er mest kjent, men det er langt ifra den eneste naturoppvarmede badekulpen på sagaøya. Med litt mer eventyrlyst og gjerne en leiebil vil du finne dem nær sagt overalt, med langt færre folk rundt deg. Blant våre favoritter er Grjótagjá og Jardbodin ved Myvatn, Laugarvatn og Landmannalaugar. Lei bil og dra på jakt etter dine egne favoritter på Sagaøya. Men sett av tid til minst ett varmt bad! Tekst: TravelStock

Reise til Island

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Island
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.