x
No items found.
Storby

Storbyferie i Praha | Kjøp fly og hotell hos Bennett Ferie

I denne vakre byen kan du nyte trange passasjer, middelalderhus, store åpne plasser og torg og ikke minst den vakre Karlsbroen.

Legg storbyferien til vakre Praha! Praha er en veldig godt bevart by og står på UNESCO’s liste over verdens kulturminner. I denne vakre byen kan du nyte trange passasjer, middelalderhus, store åpne plasser og torg og ikke minst den vakre Karlsbroen. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.

Ta med din kjære eller gode venner på storbyferie til Praha og nyt byen og det gode selskapet. Alle har godt av et avbrekk fra hverdagen! Flere av oss i Bennett Ferie var i Praha april 2022, og vi kan så absolutt anbefale restauranten Next Door by Imperial, hvor vi hadde en helt fantastisk lunsj.


Nedenfor har vi funnet frem 3 hoteller som er godt likt blant tidligere gjester eller er våre reisekonsulenters personlige favoritter.

Priseksempel | Reise til Praha, fly Oslo - Praha t/r og 3 netter på hotell;  


3 - stjerners:
Royal Court Hotel, sentralt i Praha, i nærheten av Namésti Míru og Det gamle torget. Dette hotellet med spa ligger rett i nærheten av Karlsplassen og Det tsjekkiske nasjonalmuseet. Karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Frokost inkl.


Fra 5.295,-
for reise fredag - mandag 26. - 29. juli (DY-VU)
Fra 4.350,- for reise lørdag - tirsdag 21. - 24. september (DY-TL)


4 - stjerners:
Leonardo Hotel Prague, meget sentralt kun 280 m fra Karlsbroen og 800 m fra torget i gamlebyen. Karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ingen måltider.


Fra 6.650,-
for reise lørdag - tirsdag 15. - 18. juni (DY-VL)
Fra 7.195,- for reise fredag - mandag 26. - 29. juli (DY-VU)
Fra 6.650,- for reise lørdag - tirsdag 21. - 24. september (DY-TL)


5 - stjerners:
Alchymist Grand Hotel and Spa. Overdådig og luksuriøst. Et av verdens mest romantiske hoteller - kan virkelig anbefales for deg som ønsker å skjemmes bort noen dager. Karakter 5 av 5 mulige på Tripadvisor. Frokost inkl.


Fra 8.350,- for reise lørdag - tirsdag 15. - 18. juni (DY-VL)
Fra 8.695,- for reise fredag - mandag 26. - 29. juli (DY-VU)
Fra 9.150,- for reise lørdag - tirsdag 21. - 24. september (DY-TL)


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Direktefly Oslo – Praha t/r, bagasje inkl.
  • 3 overnattinger i dobbeltrom, måltider som nevnt i teksten (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller og diverse utflukter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Praha? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Storbyferie i Praha

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Praha
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.