x
No items found.
Sol & Bad

Phuket - strender som perler på en snor | Reise til Thailand

Phuket er en feriefavoritt, og har strender og områder som passer alle.

Reis til Phuket i Thailand, hvor strendene ligger som perler på en snor! Phuket er en feriefavoritt, og har strender og områder som passer alle. Flotte strender, blått hav, varme, god mat, masse aktivitets- og utfluktsmuligheter, shopping og ikke minst den smilende og hyggelige lokalbefolkningen - Phuket har mye å by på!


Reiseforslag til Phuket, med fly Oslo - Phuket t/r og 9 netter på hotell:


3 - stjerners
Naina Resort & Spa, et populært hotell sentralt i Patong, nær stranden. Basseng og gratis wifi. Superiorrom, frokost inkl.


Fra 12.595,- eks. reise 14. - 24. november (TG-WWWW)


4 - stjerners
Andaman Seaview Hotel, et meget godt likt hotell (4,5 av 5 mulige på Tripadvisor) en kort spasertur fra Karon-stranden. Superiorrom, frokost inkl.  


Fra 12.895,- eks. reise 14. - 24. november (TG-WWWW)


5 - stjerners
Phuket Marriott Resort & Spa (ex. Merlin Beach), et meget godt likt hotell (4,5 av 5 mulig på Tripadvisor) i et bortgjemt område av Tri-Tang Beach. Her bor du i rolige omgivelser, med Patongs livlige spenning ikke alt for langt unna. Dobbeltrom med bassengutsikt, frokost inkl.     


Fra 28.950,- eks. reise 14. - 24. november (TG-WWWW)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Phuket t/r, bagasje inkl.
  • 9 netter i rom som beskrevet ovenfor (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter.


Andre priser fra andre avreiseflyplasser og på andre datoer. Tillegg for ekstra netter. Vi kan også ordne med privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, utflukter, sightseeing med mer.  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Passer ikke tidspunktet eller ønsker du å utforske flere muligheter? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Reise til Phuket

Phuket er Thailands største øy og landets mest populære turistdestinasjon. Øya har et spennende og variert og landskap, strender for enhver smak og også områder med opprinnelig regnskog. Uansett hvilken strand du velger å bo på kan du være med på en rekke aktiviteter som; gokart, strikkhopping, parasailing, paintball, golf, minigolf og bowling.


I Phuket ligger strendene som perler på en snor - flotte strender og landsbyer henger nesten sammen. Du finner en strand som passer for alle; herlige Kata Beach er bred og langgrunn og passer perfekt for barnefamilier, det samme gjør Karon Beach og Kamala stranden. Patong Beach, en lang sandstrand med fullt strandliv og høyt tempo og som passer perfekt for vennegjengen på tur. I tillegg til disse strendene er det mange flere, små, rolige strender.


Patong Beach
har flest tilbud både til lands og til vanns og om natten med. Patong har nærmest bypreg med gatemiljø, en trivelig strandpromenade og et godt utvalg i restauranter. Stranda er offentlig og veldig lang, supert for gode spaserturer. Patong er stedet for deg som vil ha liv og røre store deler av døgnet.


Karon Beach
har godt utvalg i hoteller, mange i turistklasse og prisene gjør at mange velger å bo her. Det er roligere enn Patong og avstanden dit er kort slik at man kan dra dit for å spise og shoppe. Stranda er flere kilometer lang også her.


Kata Beach
og Kata Noi Beach, to strender side om side atskilt av en liten høyde. Kata har et lite trivelig sentrum med butikker, skreddere og ikke minst gode restauranter og barer. Hotellene er ikke så mange og har stort sett høyere standard enn på Patong og Karon. Stedet for romantiske middager for to.


Kamala Beach
og Bang Tao Beach passer for deg som vil rusle langs lange hvite strender i fred og ro og bo rett på stranden. Stadig flere barnefamilier har oppdaget disse strendene. Flere av hotellene er tilrettelagt for familier, det er mindre trafikk og roligere tempo. Vil man ha rikt utvalg av shopping og større restaurant tilbud en eller flere kvelder, er det et kvarters biltur til Patong. Fornøyelsesparken Phuket Fanta Sea ligger på Kamala. En kveld her er artig for både voksne og barn.


Velg hvordan du vil tilbringe ferien og hva som passer deg best, vi finner stranden som passer og har bosteder fra det helt enkle til skikkelig luksus.


I Phuket kan du spise autentisk deilig thai-mat, men også få indisk, italiensk og til og med svensk... mat; en herlig blanding av mange forskjellige retter og smaker. Utvalget av shoppingmuligheter og uteliv er kolossalt. Velg og vrak, og ikke glem å prute!


Utflukter og aktiviteter -
reis til Phuket by, øyas "hovedstad", som gjennom historien har fungert som et viktig handelspunkt for arabere, indere og portugisere. Tempelet Saan Jao Sang Tham er verdt et besøk og ikke gå glipp av det lokale markedet på Th Ranong.


Besøk andre vakre strender og øyer - det er et kjempestort utvalg av utflukter som tilbys. Lei en båt (med mannskap) og velg deg ut noen flotte strender og snorklesteder. Padle i en Sea Canoe, en smal gummikano, som padles i grupper. 2 klassiske utflukter er båttur til Phang Nga, øylandskapet rundt James Bond-øya og til Phi Phi Islands (bli gjerne natten over - stemningen på Phi Phi er en helt annen når alle dagsturistene har reist hjem). En annen utfluktsøy er den fantastisk vakre øya Virgin Island, eller Kho Kai Nai med hvit, fløyelsaktig sand og krystallklart vann.

Phuket - strender som perler på en snor

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Phuket - strender som perler på en snor
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.