Storby

Palma, strand- og storbyferie | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til Palma, av noen kalt "Mini-Barcelona og en av Europas mest trendy små storbybyer.

Reis på storbyferie til Palma, av noen kalt "Mini-Barcelona og en av Europas mest trendy små storbybyer. Palma de Mallorca tilbyr det meste du kan ønske deg av en storby; kultur, en nydelig havn, trivelige brosteinsbelagte gater, trange smug, markeder, shopping, kjempekoselige små tapasrestauranter og ett livlig og bra uteliv. Og som bonus kan du få en sydentur på kjøpet; reiser du til Palma har du enkelt tilgang til flotte strender både øst og vest for byen. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Palma:  


Fly Oslo - Palma t/r, overnatting på Hotel Palma Bellver affiliated by Melia;
4 - stjerners hotell på strandpromenaden Paseo Marítimo, med utsikt over Palma de Mallorca-bukten. Hotellet ligger 50 m fra Nautic de Palma, 1,5 km fra sentrum og 2,5 km fra stranden. Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, snackbar, svømmebasseng, treningsstudio, parkering (ekstra kostnad), trådløs Internettilgang, møterom, konferanserom og 24-timers resepsjon. Rommene har klimaanlegg, sentralvarme, TV, telefon, bad, hårføner, safe, trådløs internettilgang og minibar (ekstra kostnad).


Fra 7.895,-,
reise 18. - 21. mai (Pinsen), fra lørdag til tirsdag (DY-WZ)
Fra 6.895,-, reise 8. - 11. juni, fra lørdag til tirsdag (DY-MH)


Prisen inkluderer:
  • Pr. person når 2 deler dobbeltrom
  • Direktefly Oslo - Palma t/r inkl. bagasje
  • Overnatting i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter, andre romtyper og hotell med høyere standard. Tillegg for lokal turistskatt kan forekomme. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Palma? Ta kontakt - vi hjelper deg.


Palma de Mallorca

Den lille storbyen som byr på kultur, shopping og fornøyelser i en harmonisk blanding av gammelt og nytt. Her finner du både trivelige brosteinsgater med lokale butikker, tapasbarer, kafeer og lekende barn og mer moderne "in-områder" med hippe restauranter, gallerier, designerbutikker, barer og diskotek.

I gamlebyen Casco Antiguo og rundt handelegaten Jaime III finner du de fleste butikkene og museene. Et "must see" er La Seu, den vakre gotiske katedralen, byens landemerke nr. 1. I Palma kan du nyte Middelhavskjøkkenet på et stort utvalg spisesteder. På en av byens mange gode tapasbarer kan du nyte de herligste retter laget av ferske, spanske råvarer. Når det gjelder overnatting er det ett stort utvalg, fra det enkle til det luksuriøse.

Palma passer for både venninnegjengen og kjæresteturen, og perioden april - oktober er den beste tiden å besøke byen. Ta en weekendtur eller en lengre reise. En kombinasjon av storbyferien i Palma med ett opphold i en av Mallorcas mange feriebyer med fokus på strand- og badeliv kan også anbefales.


5 ting å gjøre på Mallorca
  1. Besøke et lokalt marked - De fleste byer på Mallorca har et lokalt marked én eller flere dager i uka. På markedene kan du finne lokale råvarer som frukt og grønnsaker, og på de litt større markedene finner du blant annet keramikk, klær, sko og vesker. De aller største markedene er i Inca på torsdager. Markedene på Mallorca er som regel åpne mellom 09.00 og 14.00.
  2. Lei en bil og besøk en av Mallorcas gjemte perler - Lei en bil og finn en av Mallorcas gjemte perler. Cala Romantica er helt klart en av dem! Det er en liten strand på østkysten med turkist vann og gyllen sand. Stranden er ganske rolig og er veldig populær blant lokalbefolkningen. Her kan du leie solstoler og parasoller og spise lunsj på den lokale restauranten.
  3. Besøk Valldemossa - et av de vakreste stedene på Mallorca. Landsbyen er omringet av en frodig dal i fjellkjeden Tramuntana, og er særdeles idyllisk med sine tradisjonelle kalksteinshus i mallorcansk stil. Her kan du tusle rundt på brosteinsbelagte gater og handle i små butikker med lokalproduserte varer og suvenirer. Eller hva med å sette seg ned på en kafe og prøve Valldemossas egne spesialitet Coca patata, en potetbolle med melis på? Nydelig!
  4. Ta trikken til Puerto de Soller - Fra den lille, koselige byen Soller går det en trikk til havnen Puerto de Soller. Turen tar ca. 25 minutter. Puerto de Soller er en koselig liten fiskerby med mange bra restauranter. Et godt tips er Mar y Sol som ligger på havnen. Reisen med trikk er en flott opplevelse som tar deg gjennom vakre sitrus- og appelsindaler. Trikken kjører bare i 30 km/t, og den beste oversikten får du om du står ute på plattformen!
  5. Cuevas del Drach - Et besøk i en grotte er et must når man er på Mallorca! Cuevas Drach er min favoritt. Her kan du få med deg en flott konsert eller kjøre båt gjennom grottene. Temperaturen inne i grottene ligger på 21 grader, så det er deilig og avkjølende der inne på varme dager. En guidet tur tar ca. en time. Spennende opplevelse for både store og små!

Tips og tekst: Ving

Reise til Palma

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Palma
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet