x
No items found.
Storby

Fantastiske New York | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til New York, USA - "The City that Never Sleeps".

Reis på storbyferie til New York - "The City that Never Sleeps". Ta en langweekend i den mest spennende byen i USA, om ikke i hele verden. Reisen bestiller du av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie.


Vi synes en reise til New York bør stå på alles "bucket-list". Byen over alle byer er et internasjonalt episenter for popkultur, gastronomi og trend. Den dynamiske metropolen øst i USA går aldri av moten. Dette er en kulturell smeltedigel og en slags verdenshovedstad. Om du er lei av Manhattans jungel av urbane severdigheter, er veien kort til Brooklyn og koselige nabolag hvor byens unge og kreative sjeler holder til. Nytt og gammelt, billig og dyrt, tradisjonelt eller nyskapende: Byen med stor B passer like bra for den som er på første besøk som den erfarne New York-farer. Her skjer det noe hele tiden. Samtidig står ikoniske severdigheter som Grand Central, Times Square, Brooklyn Bridge og ikke minst Central Park like støtt som de alltid har gjort.


Priseksempel på reise til New York, fly Oslo - New York t/r og 4 netter på hotell:  
 

4 - stjerners hotell: Kixby (ex. Metro), et meget godt likt hotell sentralt i Midtown Manhattan. 


Fra 14.295,-
for reise 14. - 18. november (SK-LL)
Fra 13.450,- for reise 4. - 8. april (SK-LL)


4 - stjerners hotell: The New Yorker, A Wyndham Hotel. Hotellet, et godt likt hotell i en legendarisk bygning fra jazz-epoken med Art Deco fasade. The New Yorker er vår reisekonsulent Veronica's favoritt. Hun har bodd der selv flere ganger og elsker utseendet både utvendig og innvendig. Beliggenheten er uslåelig; midtown og rett ved Penn Station. Det finnes flottere og mer moderne hoteller i New York, men dette er hennes favoritt og hun anbefaler det gjerne til sine kunder. Hun anbefaler også Tick Tock diner, en koselig diner som ligger i samme bygg. 


Fra 12.495,-
for reise 14. - 18. november (SK-LL)
Fra 12.950,- for reise 4. - 8. april (SK-LL)


5 - stjerners hotell: The Knickerbocker, et meget godt likt luksushotell midt på Times Square. 


Fra 15.595,-
for reise 14. - 18. november (SK-LL)
Fra 15.095,- for reise 4. - 8. april (SK-LL)


Prisen inkluderer:
  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo – New York t/r, inkl. 1 kolli bagasje
  • Overnatting i dobbeltrom (SH), ingen måltider inkl.
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for ekstra netter. Obligatorisk "resort fee" kan tilkomme på enkelte hoteller. Mot tillegg kan vi tilby transfer flyplass - hotell t/r, teaterbilletter og diverse utflukter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til New York? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud


New York

Her er det så mye å se og gjøre at man må prioritere: Frihetsgudinnen, Empire State Building, Central Park, Times Square, Ground Zero etc. Du kan se sport i noen av verdens desidert beste ligaer, som NHL, NFL og NBA. Også kulturtilbudet er i toppklasse, med musikaler og TV-produksjoner i det berømte teaterdistriktet Broadway. Du går aldri tom for ting å oppleve: Museum Of Modern Art, Metropolitan Museum Of Art, Yankee Stadium, New York Knicks Basketball, New York Mets Baseball, Madison Square Garden, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Central Park etc.


Utvalget av restauranter er enormt i alle prisklasser med smaker fra alle verdenshjørner. Også utelivet er uendelig. Nyt elegante drinker på en takterrasse, danse på en av byens trendy nattklubber, gå på jazzklubber eller bare slappe av og lytte til livemusikk på en av de mindre barene.


Sjekk ut noen restauranttips her.


New York er selvsagt også et paradis for den som elsker shopping og er moteinteressert. Her finner du alt fra de store motekjedene og enorme kjøpesentre til eksklusive merkevarebutikker, små designbutikker og lokale markeder. Noen av New Yorks mest populære shoppingområder er Midtown, Soho/Prince Street, Chinatown/Canal Street, Lower East Side/St. Marks Ave og Saks Fifth Avenue.


Selv om New York har flere severdigheter enn man kan klare å nå over på en ferie, er den beste opplevelsen bare å være der. Rusle gatelangs og se på vindusutstillingene, besøke parkene som ligger som fredelige oaser, oppleve det fantastiske og hektiske livet på Times Square og se verdens vakreste skyskrapere.


Vi anbefaler et teater eller musikalbesøk på Broadway, og hjelper deg gjerne med billetter.
Trenger du å fornye garderoben, bør du ta en dag på Woodbury Common Outlet Mall, ca 1 time med buss utenfor byen. Her har de et fantastisk utvalg til gode priser.

Storbyferie i New York, USA

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i New York, USA
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.