Sol & Bad

Malta - storbyferie og sydentur | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Legg ferien til Malta, og du kan få en fin blanding av sol, bad, strand, storbyliv, historie og kultur; storbyferie og sydentur i en og samme reise.

Legg ferien til Malta, og du kan få en fin blanding av sol, bad, strand, storbyliv, historie og kultur; storbyferie og sydentur i en og samme reise. Denne vakre øya i Middelhavet er en perfekt feriedestinasjon og en av vår tidligere reisekonsulent Ainas absolutte favorittdestinasjoner! Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Malta:


Fly Oslo - Malta t/r, 7 netter på 3+ stjerners Argento Hotel i St. Juliens. Hotell Argento St Julians Malta ligger fint i det fredelige boligområdet i Spinola Bukten, rett ved siden av St. Julians promenade med vakker natur og et stort utvalg av uformelle og fine restauranter, barer og butikker. Maltas livlige natteliv er kun en kort gange fra hotellet. Argento er et moderne og elegant boutique hotell som ligger sentralt med kort avstand til Sliema. Hotellet ligger 300 meter fra Portomaso Marina, 350 meter fra Spinola bukten, 550 meter fra sentrum av St. Julians og 650 meter fra stranden. Et meget godt likt hotell som har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 12.895,-
for reise 3. - 10. juli (DY-BL)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Malta t/r, bagasje inkludert
 • 7 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreisesteder, tillegg for hotell av høyere standard og reiser med lengre varighet. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Malta? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Ferie på Malta

Malta har alt og passer for alle aldersgrupper! Flotte strender, avslappende stemning, lekre hoteller og god mat, de flotte byene Mdina og Valletta og en rekke utfluktsmuligheter til nærliggende øyer og koselige små byer. Malta er en vakker feriedestinasjon med en lang og spennende historie man kan se mange spor etter, øya har blitt betegnet som ett stort utendørs museum. Malta har fantastisk natur og spennende arkitektur som gir ferien det lille ekstra.


Øya har typisk Middelhavsklima, med en lang, varm og deilig sommer og badesesong som ofte holder seg langt ut i oktober/november. De kaldeste månedene er januar og februar, men du kan likevel regne med 15–17 grader på dagtid mellom desember og mars, noe som gjør at Malta kan være veldig behagelig for en "langtidsferie" for å komme bort fra de kaldeste månedene her hjemme. Norwegian har direktefly i sommersesongen, og i tillegg er det gode muligheter med rutefly med mellomlanding hele året.


Det som skiller Malta fra andre "syden"-destinasjoner i Middelhavet er de flotte byene Valetta og Mdina. Fun Fact: Deler av Game Of Thrones innspillingen har foregått på Malta (Mdina). Her er det koselige gater/smug dekorert med friske blomster, flotte gamle bygg og kirker. Uansett hvor du går er det noe vakkert å se, perfekt for den fotointeresserte!


Nyt utelivet i sjarmerende Valletta eller historiske Mdina, i de mange små og litt større byene finner du et godt utvalg av koselige restauranter, stilige barer og et heftig natteliv.


Malta har ett av Europas beste badevann og du kan ha lange, deilige, late dager på vakre sandstrender eller solvarme klipper. Det klare vannet gjør at det er helt perfekt for deg som ønsker å dykke og snorkle. Besøk gjerne også øyene Gozo og Comino, hvor du kan dykke i vakre Blue Lagoon.


Malta for barnefamilier - St Julian, Mellieha Bay, St George Bay, Buggiba, Qawra, Golden Bay; her finner man flotte resorter og fine strender.


Malta for par eller deg som reiser alene -
Silema, St Julian, og Valetta. Mye liv og røre i St Julian for de som vil feste. Silema er et roligere sted midt mellom St Julian og Valetta. Her finnes det er greit utvalg av butikker, restauranter. Dette området er perfekt for de som vil gå tur langs strandpromenaden.


Aina's tips til hva man bør gjøre når man er på Malta:
 • Besøk øyen Gozo og ta gjerne en jeepsafari hvor man får sett nydelig natur, flotte/parkfulle klipper, kirker og koselige småbyer
 • Ta snorkle/strand dag på Blue Lagoon og Comino Lagune (her er det turkisblått hav og flotte strender)
 • Besøke hovedstaden Valetta, en koselig by med flotte parker (Barrakka Gardens kan spesielt anbefales), restauranter, kirker, kafeer og et godt shopping-utvalg
 • Besøk middelalderbyen Mdina hvor deler av Game Of Thrones har blitt spilt inn
 • Besøk de 3 byene Cospicua, Senglea og Vittoriosa
 • Ta båtutflukt rundt Malta
 • Besøk vinkjelleren på Malta
 • Besøk fiskelandsbyen Marsaxlokk
 • Ta en utflukt til Sicilia med vulkanen Etna og den vakre byen Taormina. Fergeturen tar ca 2 timer
Reise til Malta

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Malta
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ingen bilder funnet