x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Mallorca | Bestill charterturen hos Bennett Ferie

Reise til Mallorca - en favoritt for sydenturen. På Mallorca er tilbudet til feriegjestene stort og variert.  

Mallorca har lenge vært et av Nordmenns førstevalg når man skal på sydentur, noe vi kan skjønne. Denne vakre øya i Middelhavet har så mye å tilby, enten du er ute etter flotte strender, koselige feriebyer, storbyliv i øyhovedstaden Palma, vakker natur og deilige matopplevelser. Mallorca er lett tilgjengelig og tilbyr hoteller og bosteder i alle varianter. I tillegg til charterturer med tilbydere som f.eks. Ving, Apollo og Tui fra flere norske flyplasser, kan man velge å lage en egen pakke med rutefly.


Tekst og en del bilder: Ving


Priseksempel | 7 netters reise til Mallorca med Ving:


Fly Bergen - Mallorca
t/r, bo 7 netter på 4 - stjerners Viva Sunrise i Alcudia, et meget godt likt bosted anbefalt av vår reisekonsulent Ann Elisabeth i Måløy.


Fra 13.403,-
pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 2. august
Fra 40.432,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 2. august
Fra 9.803,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 20. september
Fra 29.942,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 20. september


Fly Oslo - Mallorca t/r, bo 7 netter på 4 - stjerners Viva Sunrise i Alcudia, et meget godt likt bosted anbefalt av vår reisekonsulent Ann Elisabeth i Måløy.


Fra 13.603,-
pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 26. juli
Fra 42.462,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 23. juli
Fra 9.843,- pr. person når 2 reiser sammen ved avreise 17. september
Fra 23.392,- for 2 voksne og 2 barn som reiser sammen 17. september


Prisen inkluderer:
  • Direktefly Oslo - Mallorca t/r
  • Mat på flyet inkl.
  • Bagasje inkl.
  • Transport flyplass - hotell t/r inkl.
  • 7 netter i leilighet, ingen måltider
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for måltider (frokost el. all inklusive), hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 28/5-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Ving


Frister det med en reise til Mallorca? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Mallorca

Mallorca har alt: strender, shopping, uteliv og hotell for enhver smak. Det går fint an å reise til Mallorca året rundt, men de fleste velger å reise i sommerhalvåret, fra april til oktober. Om du kommer hit i begynnelsen av sesongen kan du nyte synet av mandeltrærnes blomstring, den milde temperaturen og en golfsesong som starter allerede i februar–mars. Om du kommer til Mallorca litt senere venter et livlig uteliv, varme middelhavsbølger og innholdsrike utflukter rundt omkring på øya. Den gode temperaturen varer utover høsten, da livet er roligere, og mange sørger for å utforske de mer ukjente delene av øya, som for eksempel Tramuntana-fjellene på østsiden, eller noen av øyas fargerike markeder.


Mallorca er det perfekte reisemål for hele familien og Ving har en rekke barnevennlige hotell. Reiser du uten barn tilbyr Ving 2 Sunprime hoteller, hoteller kun for voksne.


Mallorca er en fantastisk øy å utforske på egen hånd. Øya rommer smale fjellveier i øst, søvnige landsbyer og klippeviker med bortgjemte badestrender. Over alt på øya finner du spennende markeder som selger alt fra håndverk til grønnsaker, og om du er interessert i vin skal du besøke noen av øyas vingårder. Vil du utforske Mallorca på ordentlig anbefaler vi å leie bil, og vi hjelper deg med bestillingen.


Mallorcas strender - Det ligger strender rundt hele øya. I nord strekker de kilometerlange strendene seg fra Puerto Pollensa, via Alcudia, hele veien bort til Can Picafort. På øst- og vestkysten venter klippeviker med badestrender og krystallklart vann. I sør ligger Playa de Palma, som starter nesten inne i øyas hovedstad. Heldigvis er ikke Mallorca større enn at du kan reise fra den ene enden av øya til den andre på ca. en time, så du rekker å gjøre deg kjent med mange strender i løpet av en ferieuke eller to.


Smaken av Mallorca - Smak på delikatessene i en tapasbar i Palma by,og nyt det spanske kjøkken. Veien til en restaurant er aldri lang på Mallorca, og mange av dem legger sin ære i å lage mat med lokal tilknytning, som pintxos eller pa amb oli, eller alle delikatesser som fiskes i Middelhavet. Husk at de mest minneverdige måltidene ofte fås på steder som ser litt uanselige ut.

Vi anbefaler en utflukt til Palma. Foto: AdobeStock
Alcudia

Med sine langgrunne strender er Alcudia barnefamilienes favoritt. Alcudia består egentlig av tre ulike deler. I havnebyen Puerto de Alcudia ligger den fine havnen og byområdet med innholdsrike butikker, spennende barer og utmerkede restauranter av alle slag. Her er det ingen sak å tilbringe en herlig ettermiddag eller to, og det er mange som drar hit om kvelden for å oppleve folkelivet. Den opprinnelige gamle byen Alcudia med romerske aner ligger noen kilometer inn i landet, og har et sjarmerende lokalt marked og hyggelige restauranter rundt torget. Sist men ikke minst har vi Playa de Alcudia, den 14 kilometer lange stranden øst for Puerto de Alcudia. Langs stranden ligger det flere hotell på begge sider av hovedveien som følger kysten et stykke fra havet, og her og der ligger det små klynger med butikker og restauranter. Har du lyst til å se hvordan byen så ut i romertiden, kan du besøke Pollentias ruiner som ligger rett utenfor Alcudia.

Kveldsstemning i Alcudias gamleby. Foto: Ving
Viva Sunrise i Playa de Alcudia

Viva Sunrise er et meget godt likt hotell, med karakter 4.5 av 5 mulig på Tripadvisor. Det er også en av favorittene til vår reisekonsulent Ann Elisabeth fra Bennett Måløy. VIVA Sunrise er et godt valg for deg som reiser med familien med sin nærhet til den barnevennlige stranden. VIVA Sunrise tilbyr en rekke aktiviteter, blant annet barneklubb. Bassengområdet er innbydende for både små og store gjester, med to basseng, lekeboble samt et barnebasseng med vannsklier og fontene. I løpet av vinteren 2023 gjennomgikk hotellet en renovering hvor blant annet bassengområdet, treningsrommet og minimarkedet ble renovert. Det er også bygget en sportsbar og et eksklusivt bassengområde med solterrasse en trapp opp – Selection Club.

Les om hvorfor du bør bestille charterturen din hos oss.

Bassengområdet på Viva Sunrise. Foto: Ving
Reise til Mallorca

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Mallorca
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.