x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Maldivene | Bestill hos Bennett Ferie

En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner

Maldivene - et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav. En reise til Maldivene byr på fantastiske kritthvite strender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner - en sydentur med det lille ekstra. Her kan du nyte deilig avslappende ferie hvor mesteparten av aktiviteten og underholdningen dreier seg om livet under havoverflaten. Rusle barbeint i strandkanten og snorkle rundt i fargesprakende laguner.


Vårt reiseforslag er med 4 - stjerners hotell Adaaran Select Meedhupparu, et hotell anbefalt av vår reisekonsulent Veronica på Bennett Ferie Elverum. Hun var der på en herlig ferie sommeren 2023. Veronica anbefaler alle som er på Maldivene om å snorkle eller dykke, slik at man får med seg alt det fantastiske under havoverflaten!


Reiseforslag og priseksempel | Reise til Maldivene i slutten av lavsesong, 18. - 28. november:


Fly Oslo - Maldivene (Male) t/r, transport med sjøfly fra flyplassen til hotellet, 9 netter på 4 - stjerners Adaaran Select Meedhupparu. Hotellet anbefales av vår reisekonsulent Veronica fra Bennett Ferie Elverum, som var der sommeren 2023.
Hotellet tilbyr restaurant, bar, svømmebasseng, treningsstudio, vaskeritjenester (ekstra kostnad), renseri (ekstra kostnad), spa-fasiliteter (ekstra kostnad), trådløs internettilgang, lekeområde for barn, windsurfing (ekstra kostnad), snorkling (ekstra kostnad), ekstra kostnad), dykking (ekstra kostnad) og vannski (ekstra kostnad). Rommene har aircondition, minibar, kaffe-/tekoker, safe, kabel/satellitt-TV, telefon, trådløs internettilgang og eget bad (noen med både innendørs og utendørs dusj). Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær/sesong.


Vårt priseksempel gjelder reise 18. - 28. november. Avreise 18. november med ankomst til Maldivene 19. november, retur på kvelden 28. november med ankomst Oslo på formiddagen etter.   


Fra 45.895,-


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Male t/r (TK-TTTT), bagasje inkl.
  • Transfer med sjøfly flyplass - hotell t/r (WebBeds)
  • 9 netter på Adaaran Select Meedhupparu (19. - 28/11, WebBeds)
  • Villa-SunSet-beach
  • All inclusive
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for reise i høysesong, ekstra netter og andre romstyper.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det å reise til Maldivene og bo på Adaaran Select Meedhupparu? Ta gjerne direkte kontakt med Veronica på Bennett Ferie Elverum som har vært på dette hotellet; telefon 62 43 59 90 eller e-post
elverum@bennettnorway.no.


Reise til Maldivene

Maldivene er en klynge av små øyer i Det indiske hav, og landet består for det meste av vannet mellom dets 1.190 øyer, hvorav ca 90 er utviklet som turiststeder. Maldivene består av 26 atoller som har levende korallrev med et variert og rikt liv under vann, med tropisk fisk i alle farger, havskildpadder, hvaler og delfiner. Det er det lavest beliggende landet i verden, med en gjennomsnittlig høyde på bare ca 5 meter over havet. Maldivene byr på fantastiske laguner beskyttet av korallrev og andre atoller og flotte strender og er kjent for sine gode dykke- og snorkle muligheter og andre vannsportaktiviteter.


Maldivene har tropisk monsunklima med 2 sesonger, den tørre sesongen med lite regn og lavere luftfuktighet som varer fra desember til april, og den våte sesongen preget av sterkere vind og mer regn som varer fra april til desember. Høysesong er ikke overraskende i den tørre sesongen, fra desember til april. Man flyr inn til "hovedøya" Male, og derifra kommer man seg videre til sin resort med enten speedbåt eller sjøfly. NB - transport fra flyplass til hotellet må forhåndsbestilles!


Maldivene byr på en rolig og avslappende "sydenferie" i billedskjønne, varme omgivelser og er for deg som liker å slappe av og roe helt ned. Hvis du ønsker deg "litt av hvert" i ferien så kan vi foreslå at du kombinerer et opphold på Maldivene med f.eks. en stopover i Dubai. Vi hjelper deg med å sette sammen drømme-kombinasjonen.

Reise til Maldivene

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Maldivene
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.