x
No items found.
Storby

Malaysia - Kuala Lumpur og Penang | Bestill hos Bennett Ferie

Reis til fantastiske Malaysia! En herlig feriedestinasjon med store kontraster og variasjoner; regnskog og skyskrapere, små lokale markeder og topp moderne butikker, kinesiske templer og moskeer.

Reis til fantastiske Malaysia! En herlig feriedestinasjon med store kontraster og variasjoner; regnskog og skyskrapere, små lokale markeder og topp moderne butikker, kinesiske templer og moskeer. Det malaysiske kjøkkenet er satt sammen av spennende matretter fra ulike hjørner av Asia. Reis og kombiner storbyliv i Kuala Lumpur med flotte strender, sol- og badeliv i Penang.


Kuala Lumpur
er hovedstaden i Malaysia og en populær turistdestinasjon. Kuala Lumpur er en trivelig og sjarmerende storby med et mangfold av severdigheter og attraksjoner. Arkitekturen er variert, her finner du en blanding av gammel britisk koloniarkitektur, islamsk arkitektur og futuristiske skyskrapere. Kuala Lumpur er rimelig sammenlignet med andre populære storbyer i østen som Singapore, Tokyo og Shanghai.


Penang
byr på langstrakte strender, tropisk regnskog og yrende byliv. Nyt late stranddager og reis på spennende utflukter til regnskoger og nasjonalparker. I delstatshovedstaden, George Town venter prisbelønnet gatemat, ikoniske monumenter fra ulike religioner og storslått arkitektur fra den britiske kolonitiden.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, 3 netter i Kuala Lumpur og 10 netter i Penang:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Reiseforslaget inkluderer:
 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo – Kuala Lumpur - Penang t/r, bagasje inkl.
 • 3 netter i Kuala Lumpur med frokost (Parkroyal Serviced Suites ****)
 • Privat flyplass transfer Kuala Lumpur – hotell t/r
 • 10 netter i Penang med frokost (Hard Rock Hotel Penang*****)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en ferie i Malaysia? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vår kollega Aina's reisetips til Malaysia:


Malaysia - ferielandet som har alt! Storbyliv med fargesprakende markeder og noen av verdens høyeste bygg, deilig mat, spennende kultur, templer og helligdommer, lange kritthvite korallstrender med palmer, fargesprakende korallrev, fossefall, tropisk regnskog og kjempeskilpadder.  


Reis til eksotiske Malaysia og Kuala Lumpur! I Malaysia får du oppleve et land med store kontraster mellom fastlandet og Borneo, mellom storbyen Kuala Lumpur og landsbygda og mellom paradisøyene Langkawi og Penang. En reise til Malaysia kan fylles med både strandliv og opplevelser - her finner du kritt hvite korallstrender, fossefall, skyskrapere, kjempeskilpadder og delfiner.


I Malaysia er det varmt året rundt med høysesong fra desember til april. Gjennomsnittstemperaturen er rundt 30 grader om dagen og 20-25 om natten. Vannet holder en temperatur på 27-28 grader. Det er regntid fra september til november, men regn kan forekomme året rundt, vanligvis i form av korte,kraftige skurer.


Kuala Lumpur - på den malaysiske halvøya mellom Thailand og Singapore ligger hovedstaden Kuala Lumpur med Petronas Towers, en av verdens høyeste bygninger, moskeer, kirker, luksuriøse hoteller og spennende restauranter. Mange forbinder asiatiske storbyer med støyende, hissig og forurensende trafikk, men i Kuala Lumpur er dette befriende fraværende. Kuala Lumpur er nemlig en overraskende ren, pen og velorganisert storby.


Kuala Lumpur er et spennende reisemål i seg selv og er definitivt en av Sørøst-Asias hyggeligste og mest tilgjengelige storbyer samtidig som at det er en by full av kontraster. Her står moderne skyskrapere i kontrast med sjarmerende hus fra den britiske imperietiden. I Kuala Lumpur kan du bo billig, men likevel bra. Kuala Lumpur tilbyr virkelig noe for alle; her finner du historiske severdigheter, store kjøpesentre, nydelige parker og spennende utflukter. Du kan lett komme deg rundt til fots i byen og når føttene er trøtte, kan du benytte byens monorail tog eller taxi.


Shopping i Kuala Lumpur er enkelt og artig. Ta turen til Chinatown eller Petaling Street. Her er utvalget ubegrenset og du finner alt mellom himmel og jord. Ikke glem å prute!


For fotoentusiaster som er ute etter gode bilder av byen, er et besøk i Twin Towers et must. De to skyskraperne er 451,9 meter høye og har 88 etasjer. KL Towers observasjonsdekk er også verdt et besøk. Tårnet, kalt Menara Kuala Lumpur er 421 meter høyt.


Batugrottene er en av de heftigste severdighetene i Kuala Lumpur. Grottetempleet ligger en drøy mil nord for Kuala Lumpur. Nede på sletta vokter en 42,7 meter høy forgylt statue av Murugan, tamilenes navn på krigsguden Karttikeya, kalksteinsklippen. 272 trappetrinn leder opp til selve grottene. Trappene opp til inngangen i grotten er malt i alle tenkelige, klare farger.


Maten i Kuala Lumpur er en herlig blanding av malaysisk, indisk og kinesisk mat. Det er lett å finne gode spisesteder i alle mulige prisklasser. I bakgaten Jalan Alor venter det stor matopplevelse! Her finnes alle typer streetfoodrestauranter – fra Thai til Malaysisk. Her kan du forvente å måtte dele bord med lokalbefolkningen. Jalan Alor åpner klokka 17 hver dag. Changkat Bukit Bintang er navnet på en av gatene, der restaurantene ligger tett-i-tett. Her finner du lokale delikatesser og vestlige restauranter. Denne gaten kommer virkelig til liv om kvelden.

Ainas utfluktstips i Kuala Lumpur:
 • Besøk Bathu Caves ca 30 minutter fra Kuala Lumpur sentrum
 • Shopping på Bukit Bintang      
 • Jalan Alor er gaten for matentusiaster som vil teste autentisk ”street food” i Asia. Her serveres det retter fra Kina, Thailand, Malaysia og India
 • For budsjettvennlig shopping dra til Petaling Street Market, Chinatown eller Central Market for å gjøre gode kupp på souvenirer som er gøy å gi bort eller ta med hjem
 • Ta turen opp i Petronas Twin Towers og nyt den flotte utsikten over byen
 • Nyt en herlig middag på restauranten Atmosphere 360 i Menara KL Tower med flott utsikt over byen
 • Ta et avbrekk fra storbylivet med et besøk på Sunway Lagoon Theme Park


Penang - vakre Penang i Malaysia er kjent som Orientens perle. Kultur, tropisk regnskog, nasjonalpark og historie i kombinasjon med sol og bad er det som kjennetegner øya. Penang ligger ca 10 mil sør for Langkawi og har vakre strender og flotte hoteller. I eksotiske Penang er det så mye å se og oppdage at du vil få en uforglemmelig ferie. Og, det beste er at alt er innenfor et relativt lite område. 


Penang har siden kolonitiden vært en travel havn, og er en sammensmeltning av kulturer, etnisitet, arkitektur og religioner. På grunn av dette er byen blitt kjent for sitt brede matutvalg og blir ofte omtalt som Malyasias mathovedstad. Visste du at Penangs street-food ved flere anledninger er kåret til Asias beste? Spør etter et street-food kart på hotellet og få en fantastisk matopplevelse.


Byen Georgetown er et populært reisemål, fargerik og med imponerende arkitektur fra kolonitiden. Her vandrer du mellom kinesiske templer, muslimske moskeer og indiske templer. UNESCO har satt den gamle bydelen på sin verdensarvliste og den er et must å besøke.

Ainas utfluktstips i Penang:

 • Besøk Kek Lok Si Tempel og få en minnerik opplevelse. Dette er et av de flotteste kinesiske templene og en populær attraksjon. Dette tempelet ligger i et landlig og flott område
 • Dra på båutuflukt til Langkawi
 • Escape - fornøyelsespark for store og små
 • Floating Mosque er også verdt et besøk
 • Ta turen til George Town og nyt bylivet
 • For dem som har besøkt fremtidsparken Gardens By The Bay i Singapore tilbyr Penang en miniatyr av dette, parken Secret Garden. Her får man garantert en følelse av å være med på filmsettet til den kjente filmen Avatar
 • Streetfood elskere burde ta turen til Palau Tikus Hawker Market
 • Prøv sykkeldrosjen "trishaw". Husk å avtale pris på forhånd
 • Dra til regnskogreservatet Penang Hill. Ta taubanen til toppen og nyt utsikten over Penang. Tropisk flora, fargerike frukter og eksotisk dyreliv er noe av det man får oppleve i dette området. En perfekt utflukt for fotoentusiaster

Ainas mattips:

Maten i Malaysia er en herlig blanding fra det asiatiske kjøkkenet. Her får du blant annet saftige kokosretter fra Thailand, krydrede curryretter fra India, stekt ris, kinesiske pannekaker, satay, sjømat og nudelretter.

 • Batu Maung Satay (grillet kylling/biff/svin) med nydelig satay/peanøtt sause. Retten serveres med agurk og løk
 • Wonton mee (nuddelsuppe med dumplings), nydelig suppe kokt på kraftben som serveres med kinesisk bbq svinekjøtt, asiatisk kål og nudler
 • Hainanese Roast chicken and rice (kylling og ris) serveres med en nydelig soyasaus sjy, agurk og en dipp bestående av ingefær og sjalottløk
 • KFC elskere burde prøve den eksotiske versjonen Ayam Percik (grillet kylling) med en nydelig kremet bbq-sause. Marinaden består ofte av chilli, hvitløk, ingefær og kokosmelk
 • Nasi lemak, noen vil kalle dette nasjonalretten i Malaysia, består av blant annet ris kokt i kokosmelk. Tilbehøret er det viktigste her og retten serveres med kokt egg,     peanøtter, lam/kylling/biff marinert med karry krydder og sambal, en slags chilli saus sjy
 • Char siew roasted pork nudle er en rett som består av nudler, grillet svinekjøtt marinert med kinesisk bbq saus og ferske grønnsaker. Suppe som tilbehør.
 • Chendol, en kremet, aromatisk dessert med kokosmelk, sirup, shave ice og grønn gele med pandan/asiatisk vanilje
Nasi Lemak. Foto: Pixabay
Malaysia - Kuala Lumpur og Penang

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Malaysia - Kuala Lumpur og Penang
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.