x
No items found.
Storby

Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi | Bennett Ferie

Reis og kombiner storbyliv med flotte templer og noen av verdens høyeste bygg i Kuala Lumpur med flotte strender, tropisk regnskog, sol- og badeliv i Langkawi.

Malaysia er ett kjempefint ferieland! Reis og kombiner storbyliv med flotte templer og noen av verdens høyeste bygg i Kuala Lumpur med vakre strender, tropisk regnskog, sol- og badeliv i Langkawi.


Kuala Lumpur
er hovedstaden i Malaysia og en populær turistdestinasjon. Kuala Lumpur er en trivelig og sjarmerende storby med et mangfold av severdigheter og attraksjoner. Arkitekturen er variert, her finner du en blanding av gammel britisk koloniarkitektur, islamsk arkitektur og futuristiske skyskrapere. Kuala Lumpur er rimelig sammenlignet med andre populære storbyer i østen som Singapore, Tokyo og Shanghai.

Langkawi er en favoritt for tilreisende til Malaysia. Langkawi ligger på vestkysten av Malaysia og består av ca 100 paradisøyer. Hit kommer man først og fremst for å sole og bade på hvite korallstrender. Hvis du blir lei av sol, hav og strand kan du reise på utflukt til tropisk regnskog og fossefall hvor du blant annet kan stifte bekjentskap med eksotiske dyr som aper og digre ørner.


Reiseforslag | Fly fra Oslo, 3 netter i Kuala Lumpur og 10 netter i Langkawi:


Pris: kontakt oss for pristilbud, da prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard.


Reiseforslaget inkluderer:
 • Pris per person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo – Kuala Lumpur - Langkawi - Oslo, bagasje inkl.
 • 3 netter i Kuala Lumpur med frokost (Eks., SH: Melia Kuala Lumpur****)
 • Privat flyplass transfer Kuala Lumpur – hotell t/r
 • 10 netter på Langkawi, ingen måltider inkl. (Eks., SH: The Westin Langkawi Resort & Spa *****)
 • Privat flyplass transfer Langkawi – hotell t/r
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Malaysia? Ta kontakt.


Vår tidligere reisekonsulent Aina's reisetips til Malaysia:


Malaysia
- ferielandet som har alt! Storbyliv med fargesprakende markeder og noen av verdens høyeste bygg, deilig mat, spennende kultur, templer og helligdommer, lange kritthvite korallstrender med palmer, fargesprakende korallrev, fossefall, tropisk regnskog og kjempeskilpadder.   


Reis til eksotiske Malaysia og Kuala Lumpur! I Malaysia får du oppleve et land med store kontraster mellom fastlandet og Borneo, mellom storbyen Kuala Lumpur og landsbygda og mellom paradisøyene Langkawi og Penang. En reise til Malaysia kan fylles med både strandliv og opplevelser - her finner du kritt hvite korallstrender, fossefall, skyskrapere, kjempeskilpadder og delfiner.


I Malaysia er det varmt året rundt med høysesong fra desember til april. Gjennomsnittstemperaturen er rundt 30 grader om dagen og 20-25 om natten. Vannet holder en temperatur på 27-28 grader. Det er regntid fra september til november, men regn kan forekomme året rundt, vanligvis i form av korte,kraftige skurer.


Kuala Lumpur - på den malaysiske halvøya mellom Thailand og Singapore ligger hovedstaden Kuala Lumpur med Petronas Towers, en av verdens høyeste bygninger, moskeer, kirker, luksuriøse hoteller og spennende restauranter. Mange forbinder asiatiske storbyer med støyende, hissig og forurensende trafikk, men i Kuala Lumpur er dette befriende fraværende. Kuala Lumpur er nemlig en overraskende ren, pen og velorganisert storby.


Kuala Lumpur er et spennende reisemål i seg selv og er definitivt en av Sørøst-Asias hyggeligste og mest tilgjengelige storbyer samtidig som at det er en by full av kontraster. Her står moderne skyskrapere i kontrast med sjarmerende hus fra den britiske imperietiden. I Kuala Lumpur kan du bo billig, men likevel bra. Kuala Lumpur tilbyr virkelig noe for alle; her finner du historiske severdigheter, store kjøpesentre, nydelige parker og spennende utflukter. Du kan lett komme deg rundt til fots i byen og når føttene er trøtte, kan du benytte byens monorail tog eller taxi.


Shopping i Kuala Lumpur er enkelt og artig. Ta turen til Chinatown eller Petaling Street. Her er utvalget ubegrenset og du finner alt mellom himmel og jord. Ikke glem å prute!


For fotoentusiaster som er ute etter gode bilder av byen, er et besøk i Twin Towers et must. De to skyskraperne er 451,9 meter høye og har 88 etasjer. KL Towers observasjonsdekk er også verdt et besøk. Tårnet, kalt Menara Kuala Lumpur er 421 meter høyt.


Batugrottene er en av de heftigste severdighetene i Kuala Lumpur. Grottetempleet ligger en drøy mil nord for Kuala Lumpur. Nede på sletta vokter en 42,7 meter høy forgylt statue av Murugan, tamilenes navn på krigsguden Karttikeya, kalksteinsklippen. 272 trappetrinn leder opp til selve grottene. Trappene opp til inngangen i grotten er malt i alle tenkelige, klare farger. 


Maten i Kuala Lumpur er en herlig blanding av malaysisk, indisk og kinesisk mat. Det er lett å finne gode spisesteder i alle mulige prisklasser. I bakgaten Jalan Alor venter det stor matopplevelse! Her finnes alle typer streetfoodrestauranter – fra Thai til Malaysisk. Her kan du forvente å måtte dele bord med lokalbefolkningen. Jalan Alor åpner klokka 17 hver dag. Changkat Bukit Bintang er navnet på en av gatene, der restaurantene ligger tett-i-tett. Her finner du lokale delikatesser og vestlige restauranter. Denne gaten kommer virkelig til liv om kvelden.

Ainas utfluktstips i Kuala Lumpur:

 • Besøk Bathu Caves ca 30 minutter fra Kuala Lumpur sentrum
 • Shopping på Bukit Bintang       
 • Jalan Alor er gaten for matentusiaster som vil teste autentisk ”street food” i Asia. Her serveres det retter fra Kina, Thailand, Malaysia og India
 • For budsjettvennlig shopping dra til Petaling Street Market, Chinatown eller Central Market for å gjøre gode kupp på souvenirer som er gøy å gi bort eller ta med hjem
 • Ta turen opp i Petronas Twin Towers og nyt den flotte utsikten over byen
 • Nyt en herlig middag på restauranten Atmosphere 360 i Menara KL Tower med flott utsikt over byen
 • Ta et avbrekk fra storbylivet med et besøk på Sunway Lagoon Theme Park

Langkawi består av 99 paradisøyer, i alt 104 øyer hvis man regner med de som bare er synlig ved lavvann. Denne vakre øygruppen består blant annet av tropisk regnskog, fjell og flotte strender med svaiende palmer. Ta turen ut til dette området og stift bekjentskap med eksotiske dyr som aper og digre ørner. Den lokale befolkningen utgjør ca 75.000 innbyggere, noe som skaper et hyggelig miljø. 


Langkawi ligger bare en times flytur fra Kuala Lumpur, nær grensen til Thailand, og er Malaysias mest kjente ferieøy. Likevel er Langkawi rolig og avslappet. Livet på Langkawi er herlig langsomt, selv trafikken er rolig og behersket. 70% av Langkawi er dekket av grønnkledde fjell og regnskog, dette gjør øya svært frodig, vakker og veldig variert.


Strendene på Langkawi er langstrakte med hvit finkornet sand, svaiende palmer og flotte resorter. Her er alt tilrettelagt best mulig for en harmonisk ferie.


Langkawis beliggenhet er perfekt for å krydre ferien med unike opplevelser. Du kan dra på båtutflukter til paradisstrender, møte aper, skilpadder, delfiner og spasere på skybridge (få en utrolig utsikt over øya). Eller kanskje det frister med en tur til de varme kildene på nordsiden av øya?


Det finnes hoteller og aktiviteter i alle prisklasser, og best av alt – det er taxfree-shopping på hele øya! Ta en tur til den lille fargerike storbyen Kuha. Dette var en gang en fiskerlandsby, men er i dag en livlig by med full aktivitet. I området finner du mange tax-freebutikker, store shoppingsentre og selvsagt restauranter og barer. På «Eagle Square» står en diger statue av den karakteristiske ørnen som er symbolet for Langkawi - en morsom fotostopp.


Maten på Langkawi er en herlig blanding fra det asiatiske kjøkkenet. Her får du alt fra krydrede curryretter fra India, saftige kokosretter med inspirasjon fra Thailand, satay, sjømat og nudelretter. På de enklere serveringsstedene koster en rett ca 30 kroner.

Ainas utfluktstips på Langkawi:

 • Besøk Eagle Square
 • Prøv 15 minutter i gondolen som går rundt øya og nyt den vakre utsikten
 • Besøk Kilim Geopark
 • Besøk 1 av de 104 ulike øyene i nærheten av Langkawi
 • For fruktelskere kan vi anbefale turen til Argo Tecnologi park. Her kan man prøvesmake dragefrukt, rambutan, durian, mango og andre eksotiske frukter
 • Ayer Hangat Market er stedet å besøke for matentusiaster. Her finnes det et stort utvalg av retter fra det lokale kjøkkenet. I tillegg kan man gjøre kupp på klær og     suvenirer
 • Langkawi Sky Bridge er et must å besøke. Her får dere flott utsikt over øya
Langkawi Sky Bridge. Foto: Pixabay
Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Malaysia - Kuala Lumpur og Langkawi
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.