x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Madeira | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Vi har satt sammen et forslag på en reise til Madeira. Madeira er en grønn, frodig og vakker øy med høye fjell og dype daler, fruktplantasjer, blomster, fantastiske turmuligheter og et mildt klima året rundt.

Bennett Ferie Asker har satt sammen et forslag på en reise til Madeira. Madeira er en grønn, frodig og vakker øy med høye fjell og dype daler, fruktplantasjer, blomster, fantastiske turmuligheter og et mildt klima året rundt. Madeira har også flotte hoteller, luksuriøse restauranter, trendy barer og gode shoppingmuligheter i hovedstaden Funchal. Vårt reiseforslag er med et godt hotell og forslag til aktiviteter og restauranter. Vårt foreslåtte hotell ligger rett utenfor Funchal, her har du nærhet til både byliv med restauranter og shopping og Madeiras flotte natur.  


Madeira tilhører Portugal og ligger i Atlanterhavet, omtrent 1000 km fra det europeiske fastlandet og bare 500 km fra det afrikanske kontinentet, ca 4.5 timer med fly fra Oslo. På Madeira ligger verdens største urskog som er satt på verdensarvlisten. Madeira er kjent for sine levadaer, som ble bygd på 1500-tallet for vanning av dyrket mark. I dag fungerer de ofte som vandringsleder. Med så mye vakker og variert natur er Madeira som skapt for utendørsaktiviteter som f.eks. sykling, vandring, løping, surfing og juving. Kulturen er variert. Klimaet er mildt hele året; ca 25 °C om sommeren og 17 °C om vinteren, med milde gjennomsnittstemperaturer og moderat luftfuktighet.


Reiseforslag | Reise til Madeira; fly Oslo - Funchal t/r, 10 netter på 5 - stjerners Vidamar, utflukter i forhold til dagsprogram.


Pris på forespørsel, da prisen vil variere avhengig av antall reisende og reisedato


Reisen inkluderer:  
  • Flyreise Oslo-Funchal t/r, bagasje inkl.
  • Flyplass transfer og «Meet & greet» ved ankomst, samt velkomstbrev med litt praktisk info
  • Kontaktperson/ nødkontaktnummer under hele oppholdet
  • 10 netter på VidaMar hotell, dobbeltrom med havutsikt og halv pensjon (frokost + middag eller frokost+ lunsj)
  • Utflukter iht programmet:
  • Jeep tur til Porto Moniz inkl lunsj
  • Mat og vintur
  • Levada vandring Ribeiro Frio-Portela
  • Heldags vandretur Queimadas-Caldeirao Verde
  • Heldags vandretur Lagoons Paul da Serra


NB! Prisen vil variere avhengig av antall reisende, reisedato og ønsket standard. Vi har inkludert forslag til middag på gode restauranter; mat og drikke betales på stedet.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om eventuelle prisendringer og tilgjengelig plass ved bestillingstidspunkt.


Vår reisekonsulent Stella fra Bennett Ferie Asker har satt sammen dette flotte reiseforslaget. Ta gjerne direkte kontakt med Stella på telefon 66 76 14 60
eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.


5 - stjerners hotell Vidamar i Funchal

Hotellet er veldig godt likt av tidligere kunder og har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotellet er omgitt av hageanlegg med mange tropiske planter og palmer som strekker seg helt til kanten av stupet, hvor panoramautsikten over Funchalbukten er fantastisk. Ca 20 minutters gåtur til sentrum. På hotellet er det restaurant, bar, utendørs svømmebasseng, innendørs svømmebasseng, hage, treningsrom, et fantastisk spa (behandlinger mot betaling) og 24-timers resepsjon. Rommene har TV, telefon, bad, WIFI og hårføner. Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan bli stengt på grunn av været/årstiden. Hotellet tilbyr veldig god service og høy standard på mat/ drikke, det er generelt meget høy standard på hele hotellet.


Forslag til dagsprogram på Madeira:

Dag 1; Ankomst Madeira, transfer til hotellet i Funchal. Sjekk inn på hotellet.

Dag 2:
Tid på egenhånd. Vi foreslår middag på Chalet Vicente Restaurant eller Beef and Wine


Dag 3:
Jeep-tur til Porto Moniz. Denne jeepturen gjennom den vestlige delen av Madeira har som store høydepunkter Paul da Serra, det største platået på Madeira, Porto Moniz og Seixal, kjent for sine naturlige bassenger, og São Vicente, hvor du kan besøke vulkanske sentre.


Dag 4: Mat- og vintur fra 1015 til 1330. Første stopp vil være en vinprodusent fra Madeira. Etter å ha smakt litt vin, går vi til vårt andre stopp: en restaurant hvor vi skal smake på Madeira bordvin og crostini med lokale produkter og smaker. Deretter fortsetter vi til vårt tredje stopp: en sjokoladefabrikk som kombinerer uimotståelig sjokolade med lokale smaker. Vi fortsetter med godteri også på vårt 4. stopp: en velkjent kake- og godterifabrikk. Dette er en all-time favoritt og klassiker hvor de lokale handler, spesielt ved juletider! Vårt 5. stopp er Farmer's Market – Mercado dos Lavradores. Her kan vi finne blomster og alle sesongens eksotiske frukter som vokser på Madeira. Ta deg god tid til å nyte farger og lukter. På samme stopppestedet er det også et travelt fiskemarked. På neste stopp vil vi ha tid til å sette oss ned og nyte noen typiske og hjemmelagde retter som. Det 7. stoppet er en typisk gammeldags matbutikk hvor du kan handle krydder, bønner, poteter og Poncha; Poncha er medisin for det meste på Madeira, om det er forkjølelse, feber eller et knust hjerte. Vårt nest siste stopp er en typisk bar som er populær blant lokalbefolkningen, hvor det blant annet serveres fersk tunfisk. Etter en morgen fylt med deilige smaksprøver, avslutter vi turen på 9. stopp, et tehus i gamlebyen.


Dag 5: Levada-vandring: Ribeiro Frio – Portela. Dette er sannsynligvis den mest kjente levadaen på Madeira. Når du går langs denne stien, vil du bli trollbundet av effekten av lys og skygge når de passerer gjennom trærne. Med litt flaks kan du til og med se ørret svømme i levadaen. I nærheten av Lamaceiros vil du ha muligheten til å nyte en fantastisk utsikt over landsbyen Porto da Cruz og Penha D'Águia i bakgrunnen. En fantastisk tur du ikke bør gå glipp av! Turen er 12 km lang og det beregnes at man bruker 4-5 timer. Man må selv ta med mat og drikke.


Dag 6:
Tid på egenhånd, vi foreslår middag på Il Vivaldi eller Restaurant Goia.


Dag 7:
Heldagstur Queimadas – Caldeirão Verde. Vi starter ved Queimadas og går langs levadaen til Serra de São Jorge. Kort tid etter start kan du nyte en fantastisk utsikt over landsbyene nedenfor og etterhvert kommer vi frem til den utrolige Caldeirão Verde-fossen. Etter en kort piknik begynner vi å gå stien som fører oss til Santana. Dette er en fottur gjennom noen av de mest avsidesliggende stedene på øya og anbefales på det sterkeste! Turen er 13 km lang og det beregnes at man bruker 4-5 timer. Man må selv ta med mat og drikke.


Alternativt kan man velge Heldags vintur*. Her besøker man en av de eldste og viktigste vinprodusentene på Madeira, som ligger rett ved Funchal; Blandy’s Wine Lodges. Vi tar en tur i vinkjelleren og lærer om produksjon av vin og får smaksprøver. Så krysser vi øya og setter kurs mot nordkysten hvor vi skal spise lunsj etter å ha besøkt den UNESCO-klassifiserte Laurissilva-skog. Neste stopp blir på nordkysten av øya i kommunen São Vicente, det nest største druedyrkingsområdet på Madeira. Lunsjen, med flere lokale viner, blir servert i en typisk herregård. Du vil få servert et typisk madeiraansk måltid som du ikke finner på noen restaurant. Etter lunsj drar vi til Seixal, hvor vi besøker ytterligere en vinprodusent hvor vi skal ha ny vinsmaking. Så returnerer vi til sørkysten. På veien tilbake til Funchal tar vi et siste stopp ved Barbeito's, en annen Madeira-vinprodusent i Câmara de Lobos, hvor vi skal smake på noen helt spesielle Madeira-viner. Man vil være tilbake i Funchal ca 17.00 - 17:30. En vinekspert er med på hele turen og deler villig informasjon om vinregionen, dens viner og historie. Alle viner som skal smakes på kan kjøpes fra produsentene vi besøker.


Dag 8:
Tid på egenhånd, vi foreslår middag på Bistro 1811 eller Restaurant 5 Sentidos


Dag 9:
Heldagstur Lagoons Paul da Serra. Dette er en unik tur, en favoritt blant kundene våre. I dypet av Paul da Serra-platådalen vil du få muligheten til å beundre laguner og fjellformasjoner som har blitt gravd ut gjennom tusenvis av år av vannet som strømmer mot havet, og danner fossefall og praktfulle fosser. Tar du denne turen om sommeren, ta med badedrakten og ta en forfriskende dukkert i fjellets forfriskende, krystallklare vann. På reise gjennom dalen vil du passere gjennom ulike typer terreng, fra de flate levadaene til de utfordrende fjellene, langs stier som er nesten ryddet for skog, til vi kommer til den eldste levadaen på den vestlige delen av øya. En virkelig uforglemmelig opplevelse! Turen er 10 km lang og det beregnes at man bruker 4-5 timer. Man må selv ta med mat og drikke.


Dag 10:
Tid på egenhånd, vi foreslår middag på Forte S.Tiago


Dag 11:
Utsjekk fra hotellet, transfer til flyplassen og retur til Norge.


Andre aktiviteter vi kan foreslå er Tuk Tuk - sightseeing i Funchal fra EUR 35 pr. person og Catamaran båttur med mulighet til å se delfiner/hval fra EUR 40 pr. person.

Reise til Madeira

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Madeira
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.