x
No items found.
Storby

Reise til Los Angeles | Bestill hos Bennett Ferie

Reise til Los Angeles! En storbyferie i Los Angeles tilbyr alt fra strandpromenader til downtown med designkafeer, kunstmuseeum, gatemote og livemusikk.

Reise til Los Angeles! En storbyferie i Los Angeles tilbyr alt fra strandpromenader til downtown med designkafeer, kunstmuseeum, gatemote og livemusikk. Bestill reisen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Den ikoniske storbyen Los Angeles og området rundt er så absolutt verdt et besøk. Enten som en ferie i seg selv, eller som et utgangspunkt for reiser i California og det vestlige USA. Metroen gjør at det er enkelt å komme seg rundt i de forskjellige områdene i byen. Los Angeles er stor, og det er ikke noe "sentralt" sted å bo hvor du er i nærheten av alle severdigheter. Du må regne med å måtte bruke offentlig transport eller leiebil for å komme deg rundt. Vi hjelper deg gjerne med bestilling av leiebil!


Du må jo innom Hollywood, og i Universal studios kan man lett bruke en dag av ferien. Los Angeles er kjente for sine strandpromenader, og den mest kjente er kanskje Venice Beach. Santa Monica har strender og Santa Monica Pier. I Anaheim ligger blant annet Disneyland. I denne byen er nok å finne på!


Priseksempel | Reise til Los Angeles:  


Fly Oslo – Los Angeles t/r, bo 7 netter på 3 – stjerners Normandie, et enkelt men godt likt hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Ligger 1 km fra Wilshire T-banestasjon, 4,5 km fra en golfbane, 6,5 km fra Los Angeles bysentrum og 10 km fra Beverly Hills. Pris i standard dobbeltrom.


Fra 12.450,-
for reise 12. - 19. november (BA-SOOS)


Fly Oslo – Los Angeles t/r, bo 7 netter på 4 – stjerners Petit Ermitage, et lunt og stilig hotell som har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotellet har basseng. Når du bor på Petit Ermitage i West Hollywood (Beverly Hills - West Hollywood), er du bare et par minutter unna Farmers Market og TCL Chinese Theatre. Priseksempel i juniorsuite el. suite.


Fra 17.250,-
for reise 12. - 19. november (BA-SOOS)


Prisen inkluderer:
  • Prisen er pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Los Angeles t/r, inkl. bagasje
  • 7 overnattinger i dobbeltrom, ingen måltider inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Los Angeles? Ta kontakt - vi hjelper deg!

Reise til Los Angeles

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Los Angeles
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.