x
No items found.
Sol & Bad

Greske hverdagsluksus i Lefkas | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Lefkas er definisjonen på en gresk perle med vakkert krystallklart vann, hvite strender og koselige tavernaer. Vi har satt sammen et reiseforslag for en familie i sommerferien.

Gresk hverdagsluksus på Lefkas! Lefkada eller Lefkas er definisjonen på en gresk perle med vakkert krystallklart vann, hvite strender og koselige tavernaer. Vi har satt sammen et reiseforslag med fly og et meget godt likt hotell til Lefkas i sommerferien. Bestill reise til Lefkas hos Bennett Ferie Asker.


Reiseforslag til Lefkas, reise 12. - 19. august;  


Fly Oslo - Preveza t/r, 7 netter på 4 - stjerners Crystal Waters. Crystal Waters er et meget godt likt hotell, med karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 39.450,- for 2 voksne, Romtypen «Elegant Double» med eget privat basseng


Prisen inkluderer:

  • Pris for 2 voksne som reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Preveza t/r, bagasje inkludert (kun fly, Apollo)
  • 7 netter i valgte romtype, frokost inkl.
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk resort fee kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for hotell av høyere standard på bosted. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Lefkas? Ta kontakt for tips, råd og bestilling, telefon 66 76 14 60 eller e-post ferie.asker@bennettnorway.no.


Reise til Lefkas

Øya hører til De joniske øyer og ligger sør for Korfu. Den nærmeste flyplassen er Preveza. I vårt reiseforslag flyr dere "kun fly" med Apollo. Lefkas er knyttet til fastlandet med veiforbindelse.


Byen Lefkada by er en fargerik by med livlig atmosfære. Mellom Lefkada og Nidri på østkysten finner men koselige greske små byer som perler på en snor. Vårt valgte hotell Crystal Waters ligger på denne kysten, ca 12 km syd for Lefkada by, ca 800 meter fra Nikiana sentrum og 300 meter fra stranden. I Nikiana sentrum finner man flere koselige restauranter på den lille havnen.

Solnedgang på stranden i Nikiana, Lefkas. Foto: AdobeStock
Nikiana, Lefkas. Foto: AdobeStock

Hotellet består av flere nivåer med lave bygninger som smyger seg oppover i terrenget. På hotellområdet finner man hele 3 bassengområder på forskjellige nivåer. Den rolige og luksuriøse atmosfæren er som en rød tråd som man finner igjen rundt på hotellet og ønsker du toppe oppholdet finnes det også rom med privat basseng.

Foto: Crystal Waters

Gresk hverdagsluksus i Lefkas

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Gresk hverdagsluksus i Lefkas
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.