x
No items found.
Sol & Bad

Reise til godt likt hotell på Lanzarote | Bestill hos Bennett Ferie Asker

Få litt sol og varme - reis til Lanzarote i vinter! Vi anbefaler 4 - stjerners R2 Apartementos Bahia Kontiki, et meget godt likt hotell i Puerto del Carmen.

Reis til Lanzarote og få litt sol og varme i vinter. Lanzarote er en fantastisk øy, kjent for sine vulkanske lanskap og vakre strender. Vårt anbefalte hotell ligger i Puerto del Carmen, en livlig by med vakre strender, gode restauranter og spennende natteliv. Ønsker du å reise på utflukter kan du ta en tur til Timanfaya nasjonalpark, Ranch Texas Park eller de vakre Papagayo-strendene. Bestill den skreddersydde reisen til Lanzarote hos Bennett Ferie Asker.


Priseksempel | 14 netters reise til Puerto del Carmen på Lanzarote:


Fly Oslo - Lanzarote
t/r, bo 14 netter på 4 - stjerners R2 Apartamentos Bahia Kontiki i Puerto del Carmen, et meget godt likt bosted med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 23.395,- for reise 18. november - 2. desember (DY/MM)
Fra 23.550,- for reise 13. - 27. januar 2025 (DY/LZ)


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler leilighet
  • Direktefly Oslo - Lanzarote t/r, bagasje inkl.
  • 14 netter i leilighet med 1 soverom, balkong med havutsikt, ingen måltider (SH)
  • Skatter og avgifter


Obligatorisk turistavgift kan tilkomme. Tillegg for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser. Tillegg for måltider, hotell av høyere standard og ev. ekstra netter. Tillegg for ev. leiebil - vi hjelper deg gjerne med bestilling.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Pris pr. 30/5-2024, forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Lanzarote? Ta kontakt - vi hjelper deg!

R2 Apartamentos Bahia Kontiki

Leilighetshotellet passe både for barnefamilier og dere som reiser kun for voksne. Hotellet ligger ved siden av Avenida de las Playas i Puerto del Carmen, med gangavstand til noen av de beste strendene på Lanzarote. R2 Apartamentos Bahia Kontiki er et godt valg for deg som ønsker å oppleve Lanzarote og slappe av noen dager ved havet.


Leilighetene er utstyrt med kjøkken (med alle hvitevarer, inkludert mikrobølgeovn og kaffetrakter), klimaanlegg i stuen og soverommene, wifi Internett-tilkobling i leiligheten (til en pris av én euro per dag) og Smart TV 40 "i stue og 32" flatskjerm-TV på soverommet.

Leilighetshotellet har basseng både innendørs og utendørs. Av andre fasiliteter kan de blant annet tilby bar, restaurant, bassengbar, vaskeri-service, solterrasse og sykkelutleie.

Bassengområdet. Foto: R2 Apartementos Bahia KonTiki

Reise til Lanzarote

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Lanzarote
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.