x
No items found.
Sol & Bad

Kypros i høstferien | Bestill sydenturen hos Bennett Ferie

Skal du på "sydentur" og sole og bade i høstferien er Kypros ett godt valg! Kypros ligger langt sør og har en gjennomsnittstemperatur i oktober på 27 grader.

Skal du på "sydentur" og sole og bade i høstferien er Kypros ett godt valg! Kypros ligger langt sør og har en gjennomsnittstemperatur i oktober på 27 grader. Øya har flotte sandstrender og klart vann, og badesesong fra april til ut oktober. Det er langgrunt og bra for familier. Det er mange ulike områder og hotell man kan velge – det er noe for alle; par, vennegjenger eller familier. Bestill sydenturen av erfarne reisekonsulenter hos reisebyrået Bennett Ferie, partner i verdens største reisebyråkjede.  


Priseksempel | Reise til Kypros i skolens høstferie:


Fly Oslo - Larnaca t/r, 7 netter på 4+ - stjerners TUI Blue Atlantica Aeneas Resort ved Nissi Beach
(Miljø- og bærekraftsertifisert). Et nyrenovert, moderne og elegant hotell. Her finner du Kypros' største basseng og Nissi Beach ligger bare 150 meter fra resepsjonen. All inclusive inkludert! Vårt priseksempel gjelder avreise i høstferien uke 40.


Fra 63.720,-
for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i familierom med all inklusive, lørdag 28. september - 5. oktober 2024


Fly Oslo - Larnaca t/r, 7 netter på 4 - stjernes TUI Blue Village Nausicaa Beach i Fig Tree Bay
(Miljø- og bærekraftsertifisert). Hotellet har sentral beliggenhet i Fig Tree Bay, på en odde omgitt av Middelhavet på tre sider. Store deler av hotellområdet er nylig pusset opp med nye moderne leiligheter og et bassengområde med servering. All inclusive er inkludert. I tillegg til nye leiligheter, oppusset bassengområde og restauranter har du også tilgang til et nytt og fresht spa og et lite treningsrom. Vårt priseksempel gjelder avreise i høstferien uke 40.


Fra 58.820,-
for 2 voksne og 2 barn (2 - 12 år) i 2-roms leilighet med balkong og all inklusive, avreise lørdag 28. september - 5. oktober 2024


Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Larnaca t/r og 1 kolli bagasje inkl.
  • 7 netter angitt type bosted
  • Transfer flyplass - hotell t/r
  • All inklusive på hotellet
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Lavere priser utenfor skolens ferier. Teknisk arrangør: TUI  


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig (priseksempel funnet 21/3), og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en sydentur til Kypros? Send oss en forespørsel - vi hjelper deg.  


Nissi Beach -
TUI Blue Atlantica Aeneas Resort

Nissi Beach er ofte med på topplister over verdens beste strender. Her ligger hotellet som vår tidligere reisekonsulent Cecilie bodde på med sin familie høstferien 2017 – TUI Blue Atlantica Aeneas Resort. Hun var veldig fornøyd med hotellet, synes det var veldig fint og med mange fasiliteter. Det er klubber og aktiviteter for barn, treningstimer/treningsrom, veldig god mat og stort utvalg, mange bassengområder, et lite badeland, underholdning for både barn og voksne om kvelden.


Det som også er fint med Nissi Beach er at det er et rolig område, men med kort vei inn til Ayia Napa. Ayia Napa har et stort utvalg av restauranter, barer og nattklubber. Her er det også en del butikker, dog mest med souvenirer og badeleker. Cecilie anbefaler å ta med familien inn til Ayia Napa en kveld, og gå på Luna Park (stort tivoli nede ved stranden). Det tar ca 5 minutter med taxi, og Cecilies barn synes det var veldig stas.


Ønsker du litt shopping kan du ta lokalbussen (ca 1 time) inn til Larnaka sentrum (samme sted som flyplassen ligger) hvor det er litt flere butikker; Zara, Mango, Topshop, Accessories og lignende.


Fig Tree Bay - TUI Blue Nausicaa Beach

Et annet populært område på Kypros er Fig Tree Bay. Fig Tree Bay ligger langs kysten i et område med flere småsteder, omgitt av bukter med langgrunne sandstrender, herlig krystallklart vann og rolig tempo. Hele Fig Tree Bay-kysten er innrammet av parasoller, tavernaer og frodig vegetasjon. Langs hovedgaten i Fig Tree Bay ligger det en rekke restauranter med internasjonale menyer, noen kypriotiske tavernaer, kaféer, musikkbarer og butikker.


Vår tidligere reisekonsulent Cecilie besøkte også TUI Blue Nausicaa Beach, et hotell rett utenfor Fig Tree Bay spesielt beregnet på familier. Dette er litt mindre enn TUI Family Life Aeneas by Atlantica, men har stort sett de samme fasilitetene. Rett nedenfor hotellet er det noen små deilige badeviker, mens stranda i Fig Tree Bay ligger 5-10 min unna (man kan se den fra hotellet). Nausicaa Beach er et meget godt likt hotell, med en score på 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Begge hotellene er gode valg hvis du reiser med barn. Den største forskjellen mellom disse hotellene er at Aeneas har en mer internasjonal atmosfære – mange av gjestene er engelske. På Nausicaa Beach er det derimot flest skandinaver.


Reise til Kypros

Både TUI og de andre charterselskapene har vanligvis turer til Kypros hele sommersesongen, fra flere norske flyplasser. Og med rutefly kan man fly året rundt.


Les om hvorfor du bør bestille charterturen din hos oss.

Kypros i høstferien

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Kypros i høstferien
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.