x
No items found.
Storby

Storbyferie i Krakow | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Stadig flere får øynene opp for å reise til Krakow, Polen pga de gode prisene, den korte reisetiden og den flotte byen med alt den har å tilby.

Stadig flere får øynene opp for å reise til Krakow pga de gode prisene, den korte reisetiden og den flotte byen med alt den har å tilby. Krakow - perfekt for en storbyferie. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill fly og hotell hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Krakow m. fly fra Oslo og 2 netter på hotell:


Bo på 3 – stjerners Hotel Kazimierz III, et godt likt hotell (karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor) med sentral beliggenhet.


Fra 3.895,-,
eks. reise fredag - søndag, 11. - 13. oktober (DY-MM)


Bo på 4 – stjerners Niebieski Art Hotel and Spa, et godt likt hotell (karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor) med sentral beliggenhet.


Fra 4.595,-,
eks. reise fredag - søndag, 11. - 13. oktober (DY-MM)


Bo på 5 – stjerners Bachleda Luxury Hotel Krakow MGallery By Sofitel, et godt likt hotell (karakter 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor). Et godt hotell med mange fasiliteter (innendørs basseng etc) i nærheten av Wavel Slott og Markedsplassen.  


Fra 6.300,-, eks. reise fredag - søndag, 11. - 13. oktober (DY-MM)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo – Krakow t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Krakow? Ta kontakt - vi hjelper deg!


Krakow -  Unesco verdensarvliste

Få med deg 3 UNESCO Verdensarvsteder på en storbyferie - Krakows vakre gamleby, de imponerende saltgruvene i Wieliczka (ca 10 km fra byen) og et besøk i konsentrasjonsleirene Auschwitz Birkenau. Auschwitz Birkenau ligger ca en times kjøretur utenfor byen, og ett besøk der er en mektig og lærerik opplevelse.


Gamlebyen i Krakow er veldig koselig og du kan for eksempel rusle over et av Europas største middelaldertorg, Rynek Glowny. I de mange små gatene som går ut fra torvet kan du utforske Gamlebyens arkitektoniske, historiske og kunstneriske perler.


Høy kvalitet til lave priser setter Krakow på listen som en av Europas mest attraktive matbyer. Krakow tilbyr alt fra gamle, kommunistiske Melkebarer til gourmetmat for folket.

Storbyferie i Krakow

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Krakow
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.