x
No items found.
Sol & Bad

Koh Samui - "Safirøya" | Bestill reisen hos Bennett Ferie Asker

Vi har satt sammen et par reiseforslag til Koh Samui, en populær øy i Thailand, kjent for sine vakre strender, luksuriøse resorter og livlige natteliv.

Koh Samui - "Safirøya". Koh Samui betyr "The Sapphire Isle" og er en populær øy i Thailand, kjent for sine vakre strender, luksuriøse resorter og livlige natteliv. Øya ligger i Siambukten og er en av Thailands største øyer. Koh Samui tiltrekker seg både backpackere og turister som søker luksusopplevelser. Øya byr på mange aktiviteter, fra snorkling og dykking i det klare vannet, til å utforske frodige jungelområder og vakre fossefall.


Vi har satt sammen reiseforslag til 2 av de mest kjente strendene, Chaweng Beach, kjent for sitt pulserende natteliv og Lamai Beach med en roligere atmosfære.


Reiseforslag og priseksempel | Koh Samui, Thailand, reise 15. - 27. november 2024:  


Fly Oslo - Koh Samui t/r, bo 10 netter på 4 - stjerners Sala Samui Chaweng Beach Resort.

Fra 31.105,- pr. person når 2 personer deler en villa med privat basseng
Fra 17.190,- pr. person når 4 personer deler en suite med havutsikt
Fra 19.687,- pr. voksen/14.471,- pr. barn (til og med 11 år) for 2 voksne og 2 barn i suite med havutsikt

Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Koh Samui t/r med Thai Airways og Bangkok Airways, bagasje inkl.
  • 10 netter på Sala Samui Chanweng Beach Resort i valgt romtype, frokost inkl.
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r
  • Alle kjente skatter og avgifter


Fly Oslo - Koh Samui t/r, bo 10 netter på 5 - stjerners Silavadee Pool Spa Resort.


Fra 43.050,-
pr. person når 2 personer deler en Scenic Ocean View Pool Villa


Prisen inkluderer:
  • Fly Oslo - Koh Samui t/r med Thai Airways og Bangkok Airways, bagasje inkl.
  • 10 netter på Silavadee Pool Spa Resort i valgt romtype, frokost inkl.
  • Privat transfer flyplass - hotell t/r
  • Alle kjente skatter og avgifter

Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer og romtyper. Tillegg for ekstra netter. Stopover-pakker i Bangkok tilgjengelig på forespørsel.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut å reise til Koh Samui? Ta kontakt for tips, råd og reisebestilling.  

Reise til Koh Samui

Med sin blanding av naturskjønnhet, kultur og moderne fasiliteter, er Koh Samui et perfekt reisemål for alle som ønsker en variert og spennende ferie.


I tillegg til den vakre naturen er Koh Samui også kjent for sine kulturelle attraksjoner. Wat Phra Yai, også kjent som Big Buddha Temple, er et must-see med sin imponerende 12 meter høye Buddha-statue. Dette er det største buddhistiske tempelet på Koh Samui og ligger nydelig til med utsikt i alle retninger, på en halvøy utenfor nordkysten av Koh Samui. Det koster ikke å besøke tempelet men en donasjon er vanlig og verdsatt. Når man besøker buddhistiske templer bør man vise respekt og følge kleskoder som å dekke til skuldre og ben.


Fisherman’s Village i Bophut er et annet populært sted, kjent for sine tradisjonelle shophouses og en avslappet atmosfære. Det kan til tider bli folksomt i området - spesielt på markedsdagene som er lørdager som da er verdt ett besøk. Her kan man rusle opp mellom bodene som serverer mat og drikke. Det er god stemning på markedsdagen med musikk, liv og røre.


Flyplassen på Koh Samui er vel av de få der man befinner seg ute når man har sjekket inn. Terminalen er ute og gatene er dekket med tak som skygger for solen på det varmeste. Man nyter faktisk Thailand helt til man setter foten inn på flyet.


Chaweng

Chaweng er stedet for deg som både vil nyte rolige og late dager på stranden men ha kort vei til utelivet. Stranden her er ca 6 km lang og tilbyr noe for en hver smak. Om man ønske litt action, liv og røre bør men oppsøke den midtre delen av stranden - paralellt med stranden går den 3 km lange Chaweng Beach Road som tilbyr ett yrende liv av restauranter, barer og butikker. Denne delen av stranden er også dypest, slik at om man ønsker vannsport aktiviteter er det mest utvalg her. Om man ønsker ro kan man oppsøke den noe smalere delen av stranden - nemlig Chaweng Noi i syd eller den helt nordlige delen av stranden. Dette er også den mest familievennlige delen av stranden ettersom det her er ganske langrunt.

Chaweng Beach, Koh Samui. Foto: AdobeStock

SALA Samui Chaweng Beach Resort ligger fredelig til på den hvite Chaweng - stranden på Koh Samui og kombinerer moderne design med tradisjonelle thailandske elementer. Hotellet er har fått meget gode anmeldelser fra tidligere gjester.


Her finner man en rekke fasiliteter som sikrer ett behagelig og minneverdig opphold. Nyt en avslappende dag ved det flotte infinity-bassenget, hvor du har en fantastisk utsikt over havet. For de som ønsker å være aktive, tilbyr hotellet et treningssenter med moderne utstyr og et bredt utvalg av treningsaktiviteter. Hotellet tilbyr også gratis utlån av SUP-brett eller kajakk.


På den pudderhvite stranden finnes loungestoler, solstoler med deilig tykk madrass eller "beanbags" tilgjengelig kun for hotellets gjester.


Rommene og suitene på SALA Samui Chaweng Beach Resort er stilfullt innredet og utstyrt med alle moderne bekvemmeligheter. Det finnes rom med eget privat basseng - en følelse av privatliv og luksus.


Restauranten serverer et utvalg av internasjonale og thailandske retter, tilberedt med ferske, lokale ingredienser. Her kan dere også nyte mat og drikke ved strandbaren, som tilbyr en avslappet atmosfære med fantastisk utsikt over havet. Om man ønsker lære mer om thai-mat tilbyr hotellet matlagingskurs mot tillegg.


Spaet på Sala Samui Chaweng Beach Resort er et annet høydepunkt og her tilbys en rekke behandlinger. Det brukes naturlige produkter og tradisjonelle thailandske teknikker for å gi en autentisk opplevelse.

Enten du er på jakt etter en romantisk ferie, en familievennlig destinasjon eller bare et sted for total avslapning, er Sala Samui Chaweng Beach Resort et ideelt valg som tilbyr en unik kombinasjon av luksus, komfort og thailandsk gjestfrihet.
Foto: SALA Samui Chaweng Beach Resort
Lamai

Lamai Beach, beliggende på østkysten av Koh Samui i Thailand. Stranden strekker seg over flere kilometer med gylden sand og krystallklart vann, perfekt for svømming, snorkling og andre vannsportaktiviteter. De rolige bølgene gjør det også barnevennlig, samtidig som de nærliggende korallrevene gir spennende opplevelser for dykkere og snorklere.


Langs stranden finner du et bredt utvalg av restauranter, barer og kafeer som serverer alt fra tradisjonell thailandsk mat til internasjonale retter. Om kvelden våkner området til liv med en rekke strandbarer og klubber som tilbyr livemusikk og underholdning.


Sammenlignet med den mer travle Chaweng Beach, tilbyr Lamai Beach en mer avslappet og rolig atmosfære, noe som gjør det til et favorittsted for familier og par som søker en fredelig ferie. Med sin vakre natur, vennlige lokalbefolkning og en rekke fasiliteter, er Lamai Beach en av de mest sjarmerende og attraktive destinasjonene på Koh Samui.

Lamai Beach, Koh Samui. Foto: AdobeStock

Silavadee Pool Spa Resort er en luksuriøs resort beliggende ved Lamai Beach på øya Koh Samui i Thailand. Resorten kombinerer moderne luksus med naturlig skjønnhet, og tilbyr eksklusive og avslappende opplevelser for sine gjester. Også dette hotellet har fått meget gode anmeldelser fra tidligere gjester.


Resorten er kjent for sine elegante villaer og rom, mange av dem med private bassenger og spektakulær utsikt over havet. Designet er inspirert av lokale elementer og materialer, med fokus på å skape en harmonisk forbindelse mellom bygningene og den omkringliggende naturen. Dette gjør at gjestene kan nyte en følelse av privatliv og ro.


Silavadee Pool Spa Resort har en rekke fasiliteter som bidrar til en uforglemmelig opplevelse. Spaet tilbyr en bred meny av behandlinger og terapier som kombinerer tradisjonell thailandsk visdom med moderne velværeteknikker. På resorten finnes det flere restauranter som serverer både thailandske og internasjonale retter, tilberedt med ferske, lokale ingredienser.


For de som ønsker å utforske området, ligger resorten nær flere av Koh Samuis mest populære attraksjoner, inkludert naturskjønne Lamai Beach, den ikoniske Hin Ta og Hin Yai steinformasjonene, og de livlige nattmarkedene. Aktiviteter som snorkling, dykking og båtturer er lett tilgjengelige for gjester som ønsker å oppleve det krystallklare vannet og det rike marine livet rundt øya.

Med sin kombinasjon av luksus, naturlig skjønnhet og autentiske thailandske gjestfrihet, er Silavadee Pool Spa Resort et ideelt valg for de som søker en avslappende og minneverdig ferie på Koh Samui.
Foto: Silavadee Pool Spa Resort
Reise til Koh Samui, Thailand

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Koh Samui, Thailand
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.