Sol & Bad

Juleferie på Fuerteventura | Bestill hos Bennett Ferie

Ønsker du en sydentur med sol og total avslapping i julen er Fuerteventura et godt alternativ.

Ønsker du en sydentur med sol og total avslapping i julen er Fuerteventura et godt alternativ.Ønsker du en sydentur med sol og total avslapping i julen er Fuerteventura et godt alternativ. Fuerteventura er litt annerledes enn resten av Kanariøyene, med mindre hotellutbygging og et roligere tempo enn på sine naboøyer. Nyt avslappende dager på rolig strand med lange lunsjer i vakre omgivelser med bølgeskvulp. Ønsker du likevel litt aktivitet og opplevelser har øya mye å by på, Fuerteventura er f.eks. et eldorado for deg som liker vannsportaktiviteter som kiting og windsurfing og kan også by på fine golfbaner.


Reiseforslag og priseksempel | 7 dagers sydentur til Fuerteventura med avreise 22. desember:


Sydentur med Apollo; fly Oslo - Fuerteventura t/r, 7 netter på 4 - stjerners Barcelo Fuerteventura Mar, et godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor) med en fantastisk beliggenhet ved havet i Caleta de Fuste.


​​​​​​​Fra 21.585,- (pris pr. 27/9)


Prisen inkluderer:

  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo - Fuerteventura t/r, mat på flyet og bagasje inkl.
  • Transfer flyplass - hotell t/r
  • 7 netter i dobbeltrom med balkong eller terrasse, all inklusive inkl.
  • Julemiddag 25. desember
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for halvpensjon, singelrom og oppgradering av rom og flyreise. Rimeligere hotellalternativer finnes.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag. Teknisk arrangør: Apollo


Frister det med en herlig juleferie på Fuerteventura? Ta kontakt - vi hjelper deg.


Barcelo Fuerteventura Mar -  
Nyrenoverte Barcelo Fuerteventura Mar ligger ved stranda i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Her frister stranda og selvsagt hotellets bassengområde med saltvannsbasseng, to for voksne og to for barn, hvorav det ene er en grunn plaskedam for de minste, med to vannsklier. Ett av de større bassengene og plaskedammen er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og håndkleservice. Nyrenovert pool-/snackbar.


Renovert lobby og en lobbybar med områder for familier, par og grupper. Innredningen går i jordnære farger og mye tre. Den nyrenoverte bufférestauranten disker opp med spanske og lokale spesialiteter til frokost, lunsj og middag.


Herlig Thalassospa-senter med utendørs- og innendørsbasseng med massasjefunksjoner, badstue, dampbadstue og ulike behandlinger mot avgift. Aldersgrense 16 år for å benytte spaet. Treningsrom. Mange aktiviteter som padel, tennis, bordtennis, pétanque, fotball, basketball, volleyball og vannpolo på dagtid og underholdning om kvelden. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale for barn 4-12 år.


Wifi inkludert i fellesområdene. Suvenirbutikk på hotellet. Kort vei til butikker og restauranter. Gjester på Barcelo Fuerteventura Mar kan benytte fasilitetene på Barcelo Fuerteventura Castillo.


Dobbeltrommene:
Ca 35 kvm med balkong eller terrasse, noen med havutsikt. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. Vannkoker samt kaffe og te. Minibar. TV. Bad, er som delvis er åpen mot rommet, med separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.


Les om hvorfor du bør bestille charterturen hos oss.

Bennett Ferie Logo
Juleferie på Fuerteventura

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan bestilles hos:

Til toppen
No items found.