Sol & Bad

Reise til den franske rivieraen

Reis til den franske riviera med sin glamour, herlige folkeliv, fine bademuligheter og uimotståelige kjøkken.

Reis på ferie til Den franske rivieraen med sin glamour, deilige klima,  strandliv, shopping, kultur, herlige folkeliv og uimotståelige kjøkken. Frankrike er vakkert og på den franske Rivieraen kommer våren tidlig og varmen varer til langt ut på høsten. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reise til Rivieraen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Rivieraen, 10. - 17. mai:  


Fly Oslo - Nice t/r, bo 7 netter på 4 - stjerners Pierre & Vacance Premium Julia Augusta i middelalderbyen Roquebrune, ca. 2 km. fra Menton. Hotellet er meget godt likt på Tripadvisor, med 4.5 av 5 mulige i karakter. Fra takterrassen har du nydelig utsikt over omgivelsene, og det rolige nabolaget. Du bor nær den vakre halvøya Cap-Martin, med gangavstand til lange rullesteinsstrender. Diverse handel finnes innen gangavstand, inkludert en kafé, butikk og bakeri. Hvis du følger promenaden mot øst, kommer du til pittoreske Menton, som er vel verdt et besøk. Til nærmeste togstasjon er det 500 m. Med lokaltoget kan du på en enkel og rimelig måte besøke andre nærliggende byer på den franske rivieraen. Den italienske rivieraen og Monaco egner seg som utfluktsmål, og begge innen ca. 15 min. i kjøreavstand. Velutstyrte leiligheter med lyst og moderne interiør, Wi-Fi og luftkondisjonering inkl. Utendørs basseng på takterrassen.  


Fra 7.295,-


Prisen inkluderer:

  • Pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Fly Oslo - Nice t/r (DY-HX), inkl. bagasje
  • 7 netter i 2 - romsleilighet, ingen måltider (Sembo)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Tillegg for avreise fra andre flyplasser. Tillegg for ekstra netter, leilighet alene og leiligheter med høyere standard.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Den Franske Riviera? Ta kontakt - vi hjelper deg

Reise til den franske rivieraen

Bestill nå

Ta kontakt for bestilling. Denne reisen kan kjøpes hos:

Til toppen
No items found.