x
No items found.
Storby

Langweekend i livlige Dublin | Bestill hos Bennett Ferie

Ta med vennegjengen eller klubben på storbyferie til Dublin, Irland! I trivelige Dublin er pubene både konsertlokale, møteplass og spisested.

Ta med vennegjengen eller "klubben" på storbyferie til Dublin! I trivelige Dublin er pubene både konsertlokale, møteplass og spisested. Her møter du irene på hjemmebane og du opplever irsk stemning på sitt aller beste. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Storbyferie i Dublin;  

Fly Oslo - Dublin t/r, bo på 3 - stjerners Buswells Hotel, et meget godt likt hotell med karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Anbefalt av vår reisekonsulent Siri i Asker; et sjarmerende og sentralt beliggende hotell med komfortable rom.


Fra 8.795,-, reise 11. - 14. juli (torsdag - søndag, DY-ZU)
Fra 8.300,-, reise 26. - 29. september (torsdag - søndag, SK-RK)


Fly Oslo - Dublin t/r, bo på 3 - stjerners Holiday Inn Express Dublin City Centre, godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor) sentralt i Dublin, rundt hjørnet fra Rotunda sykehus og Gate Theatre.


Fra 8.150,-,
reise 11. - 14. juli (torsdag - søndag, DY-ZU)
Fra 7.695,-, reise 26. - 29. september (torsdag - søndag, SK-RK)


Fly Oslo - Dublin t/r, bo på 4 - stjerners Clayton Hotel Charlemont, et godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor). Hoteller er sentralt, en 8-minutters spasertur fra Iveagh Gardens og 11 minutter fra St. Stephen's Green.


Fra 8.495,-,
reise 11. - 14. juli (torsdag - søndag, DY-ZU)
Fra 8.650,-, reise 26. - 29. september (torsdag - søndag, SK-RK)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen
  • Fly Oslo - Dublin t/r, bagasje inkl.
  • Overnatting i delt dobbeltrom, frokost inkludert (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreisebyer. Tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Kan bli rimeligere hvis du velger fly med mellomlanding.


Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til konserter, utflukter, sightseeing og mye mer.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut med en reise til Dublin? Prisene varierer fra en avreisedag til en annen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Dublin

Noen sier Dublin er Mini - London, med like bra shopping og uteliv, men med fordelen at alt er i gangavstand. Husk å smake det mørke Guinness-ølet og ta turen innom bryggeriet der det produseres.


Dublin har mye å by på, også når det gjelder mat. Enten om du vil kombinere pub-turen med et bedre måltid, spise en deilig brunsj, ha en romantisk middag eller er sugen på en skikkelig god pizza.


I bydelen Ranelagh som ligger like sør for sentrum ligger restaurantene og barene som perler på en snor nedover hovedgaten, og du vil lett kunne tilbringe en ettermiddag eller kveld her med en «pub crawl» fra bar til bar. Om du er sulten, bør du ta turen innom Host, hvor du opplegget er litt tapas-inspirert og du bestiller flere små retter som er ment til å deles.


Du kan kombinere pulserende Dublin med noen av de autentiske kystbyene. Mat og drikke står selvfølgelig høyt i kurs, og i kombinasjon med den fascinerende naturen, får du en ferie for livet! Pass på og besøk vakre områder som Waterford, Wexford og Sligo, og glem ikke byene Galway og Cork.

Langweekend i Dublin

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Langweekend i Dublin
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.