x
No items found.
Storby

Reise til Bratislava | Bestill hos Bennett Ferie

Reis på storbyferie til en by det ikke er så vanlig å reise til!

Bratislava, hovedstaden i Slovakia, er en liten, vakker, koselig og rimelig by med snaut 500.000 innbyggere. Reis på storbyferie til en by det ikke er så vanlig å reise til! Det enkleste er å fly til Wien, og ta en buss eller taxi videre til Bratislava (ca 60 km). Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill reisen hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.


Priseksempel | Reise til Bratislava:  


Fly Oslo - Wien t/r, bo 3 netter på 4 - stjerners Danubia Gate,
850 meter fra bredden av elven Donau og 1 kilometer fra Bratislava sentrum. Veldig godt likt; har karakteren 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor.


Fra 7.395,-,
eks. 6. - 9. september (DY-WM)
Fra 6.595,-, eks. 18. - 21. april (DY-PZ)


Prisen inkluderer:
  • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
  • Direktefly Oslo - Wien t/r, bagasje inkl.
  • Privat transfer Wien - Bratislava t/r
  • 3 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
  • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre avreiseflyplasser. Tillegg for andre romtyper, ekstra netter og hotell med høyere standard. Tillegg for transport fra flyplassen i Wien til hotellet t/r. Kan ofte være rimeligere hvis man velger fly med mellomlanding.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en storbyferie i Bratislava? Ta kontakt - vi hjelper deg.


Reise til Bratislava

Bratislava er en veldig kompakt by, det tar ca 20 minutter å gå fra nordvestre til sørøstre hjørne. Gamlebyen har alt en gamleby skal ha -  smale, krokete, brostensbelagte gater, puber, restauranter, kaféer, gamle bygg og souvenirbutikker og flere små torg. Tips til severdigheter er Den Blå kirken og Bratislava Castle. Prisnivået på mat og drikke er meget behagelig med hovedretter fra EUR10.


Byen ligger ved Donau og det går en hyggelig promenade langs hele byen hvor man kan rusle fra restaurant til restaurant, og se på alle de lange elvecruisebåtene som legger til kai her. Ønsker du å shoppe litt kan du besøke det store kjøpesenteret Eurovea (nytt og flott!) hvor det er laget flotte områder med plen, og også en bar med tilhørende sandstrand.


Bratislava er et godt valg hvis du ønsker å reise på storbyferie; det er en rimelig by hvor du har alt innen gangavstand. I og med at byen ligger så sentralt i Europa, det er rimelig og leie bil og det er forholdsvis korte avstander til andre flotte reisemål, er det mange kombinasjonsmuligheter. Kombiner Bratislava med for eksempel Wien, Budapest, Praha, Krakow eller Tatrafjellene. Bratislava kan også oppleves underveis på ett herlig elvecruise på Donau - spør oss om mulighetene.


Bratislava har et godt tilbud av restauranter i eller rett ved gamlebyen. Her er noen forslag fra vår agent Scandi Travel i Bratislava:


Restaurant RIO, Grande Restaurant Night Bar Cafe, Hviezdoslavovo námestie 15 -
Restaurant Rio ligger i Gamlebyen - på Hviezdoslavovo torget. Det er en vakker brasiliansk restaurant med sin egen nattklubb og bar i kjelleren. Rio tilbyr brasilianske, internasjonale retter og veldig gode cocktails.


Restaurant KOGO, Hviezdoslavovo nam. 1 -
Dette er en moderne, hyggelig restaurant med beliggenhet midt i Bratislava sentrum. I første etasje finnes et rom med krystall lysekroner og grafiske dekorasjoner.


UFO watch. taste.groove. Novy Most (Den Nye Broen) -
Ingen annen restaurant i Bratislava kan konkurrere med restauranten UFO når det kommer til unik stil, design og beliggenhet. Den ble bygd og åpnet i 2001 og er formet som en UFO. Restauranten ligger på toppen (85 meter høyt) av Den Nye Broen, som er verdens syvende største hengende bro. Restauranten har en fantastisk utsikt over hovedstaden både fra selve restauranten og den tilhørende takterrassen. Her serveres internasjonale og slovakiske matspesialiteter. God mat og hyggelig betjening.  

Reise til Bratislava

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Bratislava
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.