x
No items found.
Storby

Weekend i Berlin | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Europas kreative Metropol: partyby, moteby, designby, musikkby og mye mer.

Reis på storbyferie til Berlin – Europas kreative Metropol: partyby, moteby, designby, musikkby og mye mer. Nyt godt av tryggheten og kompetansen som erfarne reisekonsulenter kan gi deg - bestill fly og hotell hos reisebyrået Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede.

Her har vi laget reiseforslag med 3, 4 og 5 - stjerners hotell som er godt likt blant gjestene.


Priseksempel på reise til Berlin | Fly Oslo - Berlin t/r, 2 netter på hotell;  


3 - stjerners hotell:
Citadines Berlin Kürfürstendamm, et godt likt leilighetshotell (karakter 4 av 5 mulige på Tripadvisor). Leilighetshotellet ligger i sentrum av Berlin, en kort gange til Kürfürstendamm og den verdenskjente Minneskirken. Frokost ikke inkludert. 


Fra 4.595,- for reise 20. - 22. juli (DY-TU)
Fra 4.450,- for reise 14. - 16. september (DY-HL)


4 - stjerners hotell: Hollywood Media, et meget godt likt hotell (karakter 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor) hotell med utmerket beliggenhet på Ku’damm i vest av Berlin. Et moderne og populært hotell med film som tema. Anbefalt av vår tidligere reisekonsulent Tove; et godt hotell med perfekt beliggenhet. Frokost inkludert. 


Fra 4.995,-
for reise 20. - 22. juli (DY-TU)
Fra 4.450,- for reise 14. - 16. september (DY-HL)


4 - stjerners hotell: Titanic Gendarmenmarkt, et meget godt og sentralt beliggende hotell som tilbyr en rekke fasiliteter på stedet, inkludert gym, spa og tyrkisk bad. Dette stilfulle hotellet ligger i en i bygning fra det 18. århundre i det historiske området Gendarmenmarkt i Berlin. Hotellet tilbyr blant annet vaskeritjenester, concierge, romservice, betjent parkering og en døgnåpen resepsjon. Gjester som vil unne seg litt velvære kan besøke Befine Spa. Dette hotellet er meget godt likt blant sine gjester, har karakteren 4,5 av 5 mulige på Tripadvisor. Frokost inkludert.


Fra 5.795,-
for reise 20. - 22. juli (DY-TU)
Fra 6.300,- for reise 14. - 16. september (DY-HL)


Prisen inkluderer: 
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen
 • Fly Oslo – Berlin t/r, bagasje inkl. 
 • Overnatting i delt dobbeltrom, måltider som beskrevet ovenfor (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter 


Tillegg fra andre avreisebyer, tillegg for ekstra netter, singelrom og hotell med høyere standard. Vi kan tilby transport flyplass - hotell t/r mot tillegg. Vi kan også ordne privat transfer fra flyplassen til de fleste hoteller, billetter til arrangementer, utflukter og annet.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Berlin? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Storbyferie i Berlin

Berlin er et kulturelt sentrum i Europa, med sine hippe subkulturer og sin turbulente historie. Byen er et eldorado for kunstnere fra hele verden.


Et utall spennende museer vitner om byens glansepoker innenfor kunst og kultur. De fleste av dem befinner seg i den østlige delen av byen, i nærheten av den flotte alleen Unter den Linden. Sjekk også ut East Side Gallery - en malt del av Berlinmuren, som er 1,3 km lang og dermed kvalifiserer som verdens lengste utendørs kunstutstilling. En ting som ikke er like kjent, er at Berlin har flere broer enn Venezia. Med en båttur får du muligheten til å se Berlin fra et annerledes perspektiv.


Shoppingen er mangfoldig; du finner alt fra vintage-butikker til eksklusive motehus. Den mest kjente handlegaten i Berlin er Kurfürstendamm. Her ligger det mange store varehus, luksuriøse merkebutikker og selvsagt de store internasjonale kjedene og det berømte varehuset KaDeWe. Fordelt over åtte etasjer finner du alt fra sminke og merkeklær til gourmetbutikker og champagnebarer.


Langs den elegante paradegaten Friedrichstrasse finnes også mange butikker, blant annet en filial av den franske kjeden Galeries Lafayette. I den trendy bydelen Kreuzberg er det mange spennende second hand og vintage butikker å gå på skattejakt i.


Berlin er en by som tilbyr det meste for en billig penge.


Visit Berlin's topp 10 ting å gjøre/besøke i Berlin
 1. Riksdagen
 2. Brandenburger Tor
 3. Berlin Television Tower
 4. Humboldt Forum
 5. Gendarmenmarkt
 6. Kürfürstendamm
 7. Charlottenburg Palace
 8. Museum Island (Museumsinsel)
 9. The Berlin Wall Memorial and Documentation Centre
 10. Potsdamer Platz

Storbyferie i Berlin

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Storbyferie i Berlin
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.