x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Bali | Bestill reisen hos Bennett Ferie

Bali er et nydelig, eksotisk og unikt reisemål med smaragdgrønne rismarker, vulkanske fjell, frodig regnskog, rikt dyreliv, fargerik kultur, hyggelige småbyer og idylliske strender.

Bestill reisen til Bali hos Bennett Ferie, en partner i verdens største reisebyråkjede. Den Indonesiske øya Bali er et nydelig, eksotisk og unikt reisemål med smaragdgrønne rismarker, vulkanske fjell, frodig regnskog, rikt dyreliv, fargerik kultur, hyggelige småbyer og idylliske strender. Bali tilbyr noe for enhver smak og passer for både romantiske par, bryllupsreisende, familier, soloreisende, eventyrlystne og vennegjengen.


Priseksempel på reise til Bali:


Fly fra Oslo, 13 netter på Bali (strandhotell)


Fra 18.850,-,
for reise 15. - 29. september


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo – Denpasar t/r, inkl. bagasje (TG-VVSS)
 • Transfer flyplass - hotell t/r
 • 13 netter på The Grand Bali Nusa Dua (****), frokost inkl.
 • Alle kjente skatter og avgifter


Fly fra Oslo, 13 netter på Bali; 4 netter i Ubud, 9 netter på strandhotell


Fra 19.050,-,
for reise 15. - 29. september


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo – Denpasar t/r, inkl. bagasje (TG-VVSS)
 • Transfer flyplass til hotellet i Ubud
 • Transfer fra hotellet på Nusa Dua til flyplassen
 • 4 netter på Kadiga Villas (****) i Ubud, frokost inkl.
 • 9 netter på The Grand Bali Nusa Dua (****), frokost inkl.
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og for andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.    


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Frister det med en reise til Bali? Ta kontakt - vi hjelper deg


Reise til Bali

Like ved ekvator ligger Bali, Østens paradis, kanskje den vakreste og mest kjente øya i Indonesia. Bali er mye mer enn bare sol og bad, så øya er perfekt for deg som vil ha noe i tillegg til vakre strender, en litt mer eksotisk sydentur. Naturen er tropisk med irrgrønne rismarker og dyp jungel. Strendene er eksotiske med sjarmerende strandbarer. Bali byr på flotte severdigheter, sjarme og varme, religion og kultur. Overalt på øya - fra travle Kuta til bittesmå tettsteder - ligger det blomster og urter som offergaver til de allestedsnærværende gudene... Øya har strender, vulkaner og templer og ett variert aktivitetstilbud (matlagingskurs, yoga, massasje for å nevne noe).


For barnefamilier og par anbefaler vi Tanjung Benoa, Nusa Dua og Sanur. På en halvøy nord for Nusa Dua ligger Tanjung Benoa med luksushoteller langs stranden med et bredt utvalg av vannsportaktiviteter, private villaer og sjarmerende skalldyrrestauranter. Tanjung Benoa er også et populært reisemål for snorkle- og dykkeentusiaster. Rett utenfor kysten ligger et vakkert korallrev med fisk i alle regnbuens farger; en morsom opplevelse for store og små. Nusa Dua er stedet for deg som vil reise til et rolig og luksuriøst området på Bali, med noen av øyas fineste strender med herlig hvit sand. Området passer like bra for familier og soloreisende som for forelskede par. En taxitur unna Nusa Dua ligger Kuta med sitt varierte uteliv og gode shopping. Den rolige fiskerlandsbyen Sanur ligger nord for Nusa Dua på Balis sørkyst. Dette er reisemålet for barnefamilier og for deg som vil ha det stille og rolig med late dager på deilige strender og oppleve det genuine Bali med de tradisjonelle markedene. Det er mange restauranter og barer langs strandpromenaden i Sanur og om kvelden forvandles gaten til et fornøyelsessentrum med rolig og avslappet atmosfære. Fra Sanur er det lett å ta båten over til den lille vakre øya Lembongans med kritthvite strender og man kan ta hurtigbåt til de fantastiske Gili-øyene.  


For surfere og den partyglade vil destinasjoner som Kuta Beach, Seminyak og Legian Beach passe best. Her venter liv og røre og masse aktiviteter på stranden. I tillegg tilbyr området bra shopping og mange restauranter, fra budsjett til luksus. Lenger nord ligger Seminyak som er en mer trendy del av Bali. På Seminyakstranden ligger det flere eksklusive strandklubber som byr på heftig uteliv på kvelden og på dagtid kan du nyte en rolig atmosfære, god mat og shoppe i fine butikker. Legian Beach ligger midt mellom Kuta Beach og Seminyak og er litt roligere sammenlignet med fartsfylte Kuta Beach. På Legian Beach venter en bred strand og høye bølger. Perfekt for surfere og de som ønsker å gå en lang spasertur for å nyte en vakker solnedgang. I tillegg tilbyr området et bra utvalg av restauranter med mat fra hele verden og gode shoppungmuligheter.


Midt på Bali finner du Ubud, Balis kulturelle sentrum og hele Asias yogasentrum. Her venter avkobling for kropp og sjel med regnskogen som nærmeste nabo. Her er det mulig å ta del i den sterke balinesiske atmosfæren og kulturen. Nær Ubud finner du vakre rismarker, spennende vulkaner, dype grotter, heftige fossefall, majestetiske palasser og tradisjonelle templer. Klimaet i området er svalt og tempoet roligere perfekt utgangspunkt for de som er på jakt etter en bortgjemt perle.


Balinesisk mat er helt fantastisk, så sørg for å smake de lokale spesialitetene Nasi Goreng, Satè, Babi Guling og Mie Goreng. Nyt gjerne maten sammen med det lokale ølet Bintang!


Bali er et reisemål som har aller best værforhold i det norske sommerhalvåret, fra april til september.


Vår tidligere reisekonsulent Aina’s utflukts tips på Bali:

 • Tegalalang Rice Terrace
 • Ubud Monkey Forest
 • Ubud Royal Palace
 • Tanah Lot Temple
 • Uluwatu Temple

Reise til Bali

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Bali
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.