x
No items found.
Sol & Bad

Reise til Algarve | Bestill hos Bennett Ferie

Reise til Algarve i Portugal, en fantastisk destinasjon kjent for sine vakre strender og solfylte klima.

Vi har satt sammen noen reiseforslag til Algarvekysten i sørlige Portugal. I Algarve finner du solfylte badebyer, gyldne sandstrender og sjarmerende småbyer. Området er også kjent for sandsteinsklippene som reiser seg langs det blå Atlanterhavet. Lenger inn i landet finner du vingårder, appelsinavlinger og olivenlunder. I sommersesongen kan man fly direkte fra Oslo, eller med mellomlanding fra andre avreiseflyplasser.


Reiseforslag og priseksempler | Reise til Algarve, 19. - 26. september 2024:  


Porches:
Fly Oslo - Faro t/r, bo 7 netter på det eksklusive spa-ferieanlegget Pestana Viking Beach & Spa i Porches. Her får du panoramautsikt over Atlanterhavet og direkte adkomst til stranden. Ferieanlegget har restaurant, utendørs- og innendørsbassenger samt treningsstudio. Det eksklusive spaet tilbyr massasjebehandlinger, tyrkisk bad og boblebad. Bassengene er omgitt av en eksotisk hage med palmer. Rommene på Pestana Viking Beach & Golf Resort har balkong, satellitt-TV og kjøkkenkrok. Noen av rommene har utsikt over hagen eller direkte utsikt over Atlanterhavet. Om kvelden kan du spise i hotellrestauranten Valhalla og i Pool Bistro, som serverer småretter fra juni til september.

Det er ca. 1 km fra hotellet til en rekke barer og nattklubber. Det finnes offentlige transportforbindelser ca. 100 meter fra hotellet.


Fra 11.795,- pr. person når 2 reiser sammen og deler rom (DY-LV)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Faro t/r, bagasje inkl.
 • 7 netter i Deluxe Superior Sea - Double, frokost inkl. (Sembo)
 • Alle kjente skatter og avgifter

Portimao/Praia da Rocha:
Fly Oslo - Faro t/r, bo 7 netter på 4-stjerners AP Oriental Beach Portimao - adults only i Portimao, med en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og Praia da Rocha. Hotellet er meget godt likt blant tidligere gjester, og har karakteren 4.5 av 5 mulige på Tripadvisor. Hotellet har basseng og restaurant med bar. Alle rommene på Hotel Oriental - Adults Only har sittehjørne, klimaanlegg og badeprodukter, og noen har panoramautsikt ut mot havet. Restauranten Oriental serverer à la carte-retter til lunsj og middagsbuffé. Oriental byr også på cocktailer og livemusikk om ettermiddagen og kvelden.

Du finner mange restauranter, barer og butikker i det livlige sentrum i Praia da Rocha, kun 5 minutters gange unna. Du kan sole deg på bassengterrassen med panoramautsikt over stranden eller lese en bok i hagen. Hotellet tilbyr deg også direkte tilgang til stranden. Portimão Marina ligger kun noen få meter fra hotellet, og den kjente Alto-golfbanen er 3 km unna..


Fra 15.450,- pr. person når 2 reiser sammen og deler rom (DY-LV)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Faro t/r, bagasje inkl.
 • 7 netter i dobbeltrom med havutsikt, halvpensjon inkl. (Sembo-nonref)
 • Alle kjente skatter og avgifter

Lagos:
Fly Oslo - Faro t/r, bo 7 netter på 4-stjerners Costa Doiro Ambiance Village Apartment i Lagos, meget godt likt på Tripadvisor, med en karakter på 4.5 av 5 mulige. Leilighetskomplekset ligger 300 m fra to flotte strender, Praia D. Ana og Praia de Camillo.


Komplekset har to svømmebasseng, hvorav et er innendørs og oppvarmet i perioden november-mars, og et barnebasseng. Ved hovedbassenget ligger ”Village Bar”. I tillegg har komplekset gratis internett (WiFi) i baren, en restaurant og solterrasse. Leilighetene har kjøkkenkrok, bad med hårtørker, air-condition, sentralvarme, satellitt-TV, safe og balkong eller terrasse.


Fra 12.250,- pr. person når 2 reiser sammen og deler rom (DY-LV)


Prisen inkluderer:
 • Pris pr. person når 2 reiser sammen og deler rom
 • Fly Oslo - Faro t/r, bagasje inkl.
 • 7 netter i dobbeltrom, frokost inkl. (SH)
 • Alle kjente skatter og avgifter


Andre priser fra andre norske avreiseflyplasser og på andre bostedsalternativer. Tillegg for ekstra netter.


Forslaget har begrenset antall plasser, og spesielle betingelser gjelder. Forbehold om prisendringer da prisene endres hyppig, og kan variere fra dag til dag.


Høres det fristende ut å reise til Algarvekysten? Ta kontakt for tips, råd og reisebestilling.  


Steder langs Algarvekysten

Portimão/Praia de Rocha

Portimão er en av de største byene i regionen, kjent for vakre strender, en livlig havn og en sjarmerende gamleby. Du kan oppleve kysten med de fantastiske klippene og grottene i området på båttur fra Portimao.


Praia da Rocha er en rendyrket ferieby som ligger ved utløpet av bukten hvor Portimao ligger. Praia da Rocha har røtter helt tilbake til slutten av 1800-tallet, da den var bade- og rekreasjonssted for velstående familier fra Portugal og Spania samt den engelske overklassen. I dag er Praia da Rocha den nest største feriebyen på Algarvekysten, etter Albufeira, med store spor etter britene. Du vil også finne et par diskoteker og et stort utvalg av restauranter i alle prisklasser.

Armação de Pêra

Armação de Pêra er en moderne badeby med atmosfæren til en sjarmerende fiskerlandsby. Kystbyen har en nydelig strand som strekker seg over flere kilometer, helt perfekt for å slappe av og nyte solen. Spis deilige, ferske sjømatretter på de lokale restaurantene og ta utflukter/båtturer for å utforske de omkringliggende klippene og grottene.


Lagos

Lagos er også kjent for sine fantastiske strender, som f.eks. Praia Dona Ana-stranden, det krystallklare vannet og den vakre gamlebyen. Lagos har en avslappet atmosfære, og det er gode muligheter for utflukter i området.

Praia Dona Ana stranden. Foto: AdobeStock
Porches

Porches er en sjarmerende og autentisk landsby, som i tillegg til de nærliggende, vakre strendene er kjent for sin tradisjonelle keramikkproduksjon. Praia da Senhora da Rocha er en av de vakre strendene hvor du kan nyte solen og det klare vannet. Også her kan du nyte deilige lokale retter på de koselige restaurantene, og reise på utflukter i området.

Praia da Senhora da Rocha, Algarve. Foto: AdobeStock

Maten i Algarve - er du glad i fisk- og skalldyr er Algarve midt i blinken for deg. En spesialitet er fisk- og skalldyrgryten Cataplana, tilbredt i en kobbergryte. Sardiner, ansjos, blåskjell, reker og Portugisernes egne variant av den spanske paellan, Arroz de Peixe og Arroz de Polvo, er andre godsaker som serveres på de fleste restauranter. Kylling piri-piri er en herlig klassiker som grilles marinert i chili. Du kan også drikke kvalitetsvin fra lokale vingårder.


Aktiviteter - som nevnt ovenfor er området kjent for sine vakre klipper og grotter, og vi anbefaler en utflukt for å se og oppleve disse. På strendene er det en rekke aktivitetsmuligheter som f.eks. windsurfing, dykking, snorkling og andre vannsporter. Shopping er det også muligheter for. I Armação de Pêra finner du mange små butikker, hvorav mange selger lokalt håndverk. Er du ute etter et større utvalg er det Portimão eller Albufeira som gjelder, der finnes det flere vanlige butikker med sko, vesker og klær.

Reise til Algarve

Send forespørsel

Fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg fortløpende.

Tusen takk for at du er interessert i
Reise til Algarve
Vi er på saken! 
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.